- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.761
Süpersin canımEki Görüntüle 2308470
Slm kızlar bnı bılen bılır son durum bu korumaya devam
Günaydın canımGünaydın Kizlarr
♥
GünaydınnnGünaydınlar
Ben de erken belirleyince mutlaka uyarım menüme. Sen de her gün paylaşmaya devam et canım :)Selam kızlar sabah ne yazdıysam hepsini uyguladım:)
Günaydın canımGünaydınlar
Gayet iyi canım. Bir sonraki kontrol ne zaman ?günaydın kızlar naılsınız
dünkü menüm
kahvaltı
yarım paket altınbaşak
3 kaşık lor 5 zeytin domates salatalık
ata sade kahve
öğle 6 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
ara 1 elma,
3 kaşık yoğurt
akşam 1 kepçe çorba
1 bardak ayran
1 porsiyon et
akşam yeşilçay
2,5 lt su 30 dk yürüyüş
Ben ancak gelebildim günaydın canım. Bugün aç karna spor yapayım dedim öncesinde kahve içiyorum.. Bol eksili bir gün olsun hepimiz için.Kızlar pek suskunuz bugün
İşte emeklerinin karşılığını aldığın an. Süpersin görünüyorsun canım. İnsan böyle daha çok motive oluyor ve Harika hissediyor. TebriklerEvetttt geçen sene tüm kış önü açık giymek zorunda kaldığım kabanım yehuuuuuukışa kadar bol gelir yahu bu
Günaydın canımGünaydın Kizlarr
♥
Süper yaa sabah sabah spor ben anca 15 bdk bir yol yürüdüm hepsi oBen ancak gelebildim günaydın canım. Bugün aç karna spor yapayım dedim öncesinde kahve içiyorum.. Bol eksili bir gün olsun hepimiz için.
Sağol kuzum..valla aynen öyle canım kışlıklara bir bakayım dedim de hepsi bir güzel oluyor şükür geçen sene inat ettim almadım yeni kaban iyi yapmışım :))İşte emeklerinin karşılığını aldığın an. Süpersin görünüyorsun canım. İnsan böyle daha çok motive oluyor ve Harika hissediyor. Tebrikler
15 dakika 15 dakikadır canım. Onlar toplanacak seni ideal kiloya ulaştıracak :)Süper yaa sabah sabah spor ben anca 15 bdk bir yol yürüdüm hepsi o
Böyle olunca kaçamak yapmaya korkuyorum:)Ben de erken belirleyince mutlaka uyarım menüme. Sen de her gün paylaşmaya devam et canım :)
Bugün asla olmayacak tübiki öyle birşeyAa niye kınayalım 30 dk Leslieşaka bir yana kendini kötü hissedip duracağına yatmadan önce bir spor yap canım yarında hafif geçirirsen hiç bşeycik olmaz
Bazı tipler var ama benim etrafımda böyle yiyorlar yiyorlar kilo almıyorlar bizde öyle olsak keşkeİşte size if diyet :)
teşekkür ederim canım 28 eylülde inş bi 2 kiloyu daha uğurlarımGünaydın canım
Gayet iyi canım. Bir sonraki kontrol ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?