Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım

Gayet iyi canım. Bir sonraki kontrol ne zaman ?

Evetttt geçen sene tüm kış önü açık giymek zorunda kaldığım kabanım yehuuuuuu kışa kadar bol gelir yahu bu
İşte emeklerinin karşılığını aldığın an. Süpersin görünüyorsun canım. İnsan böyle daha çok motive oluyor ve Harika hissediyor. Tebrikler

Ben ancak gelebildim günaydın canım. Bugün aç karna spor yapayım dedim öncesinde kahve içiyorum.. Bol eksili bir gün olsun hepimiz için.
Süper yaa sabah sabah spor ben anca 15 bdk bir yol yürüdüm hepsi o

İşte emeklerinin karşılığını aldığın an. Süpersin görünüyorsun canım. İnsan böyle daha çok motive oluyor ve Harika hissediyor. Tebrikler
Sağol kuzum..valla aynen öyle canım kışlıklara bir bakayım dedim de hepsi bir güzel oluyor şükür geçen sene inat ettim almadım yeni kaban iyi yapmışım :))

Kızlar ;
Bu if diyeti benim vücut ip’lemedi az önce tartıldım hala 75,7. Aslında bugünü sporsuz geçecektim ödem mi oluyor acaba diye fakat hal böyle olunca bir sabah sporu yapayım aç karna dedim. 30 dakika cardio egzersiz yapacağım..
bu arada dünden beri şeker ölçütüm hatta 16 saat açlıktan sonra şekerim 87 ( 90 altı olması iyi oluyor) çıktı bence gayet iyi. 2 saat tokluk 114 ( 120 altı olması gerekiyor), son yemekten 6 saat sonra da 94 çıktı.
Bugün devam edeceğim ama kahvaltı etmem gereken şu saatlerde spor yapacağım. Sanırım saatlerin de sabit kalması gerekiyor ama bugünlük böyle olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…