- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.781
süpersin benbir türlü sporu hayatımda düzene sokamadım. düşünüyorum pazartesi çarşamba cuma yapsamGüya bugün dinlencektim yine parka gittim aletleri yaptım setleri arttırdım ama öldüm kola ağırlık verdim iyi oldu benim bu kollarda erir mi acaba bilmem :) 2500 adımda yürüyüş yaptım
çalışmak iyidir ya evde bir müddet sonra bunalıyorum benYa kızlar ben bu ev hayatından çok bunaldım keşke çalışsam yenidenzaten bu kadar kiloyuda evde oturma psikolojisiyle aldım
ne yapıyorsun canım diye soracaktım ıf diyeti yapıyormuşsun ben biraz denedim biraz kastı beni belli saatten sonra hiçbirşey yememek stres yaptı bende bırakınca rahatladığımı hissettim.Eğer diyetsiz o kadar veriliyorsa diyetle daha etkili olur o zaman. Ama bence ilk günler haftalar etkili olur ama sonra vücut bu düzeme de alışabilir. Ben mesela hayatımda böyle beslenmedim vücut yabancı bir şey ile karşılaşacağı için ya kendini koruyacak ya da kilo verdirecek.. bakalım.. şimdilik açlık kısmı da iyi gidiyor. Çay içiyorum boş boş :)
menün çok güzel canımgünaydın kızlar naılsınız
dünkü menüm
kahvaltı
yarım paket altınbaşak
3 kaşık lor 5 zeytin domates salatalık
ata sade kahve
öğle 6 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
ara 1 elma,
3 kaşık yoğurt
akşam 1 kepçe çorba
1 bardak ayran
1 porsiyon et
akşam yeşilçay
2,5 lt su 30 dk yürüyüş
aynen sinirlerim laçka olduKaptanım koşturmaca hiç bitmiyo sende. Allah kolaylıklar versin. Dikkat et kendine de.
maalesef çok zor ama mecbur kaldıksalça bulgur nedense ben hazırını yiyemiyorum böyle alıştık bence tekrar yap / 50 kilo bir yıl yetmez mi hem temizlemesi çabuk 2 büyük leğende kurut ( bizim aile salçacı hemen bilgi veriyorum kusura bakma)
okul değiştirmek zor değil mi
inş denizcim inan artık bünyem kaldırmıyorKolay gelsin kaptanım hem hastalık hem okul değişikliği zor zamanlar geçiriyorsun ama hepsi geçecek sen de bir güzel kilo vermeye döneceksin
valla anlamıyorum ama bu hafta hiç yürüyüş yapacak halim yok doğru dürüst bişey yemediğim halde kilo ne durumda bilmiyorumEvet çok üst üste geldi maşallah aslında tempolu bir hayatı var ama yediklri kilo aldırıyor demek
canım ilk başta eski okulu uzak bir yere taşındı öyle bir değişiklik oldu daha sonra ben servis olayını ayarlayamadım 8,30 da başlayacak ders için 6,30 da çocuğu almaya geldiler çocuğu kaldıramadımBende o seçenler 3 tane
Benim yemek programımda böyle
yaparken acıyıo tabi ama bırakınca olmadı.halı yıkadığımda çömelerek çalışan kaslarım o şekil ağrıyordu
hepsini aynı gün yapma bence bide pişerken karnını başka şeyle doyur onun sadece tadına bakarsın,olmadı yersen hareket yapçan yoksa verilmiyo yapışıyor
Aynı fikirdeyim
yani kaybettinmi diyelim kaptanım
niye bu kadar çok değiştirdiniz okulu uzak diyemi
Benim kuzenim gece yatmadan toksa çeyrek ekmek açsa yarım ekmek arası bir şeyler yer ama kız hep incecik hep incecik :) benden fazla spor yapmadığını da eklemek isterim :)Bazı tipler var ama benim etrafımda böyle yiyorlar yiyorlar kilo almıyorlar bizde öyle olsak keşke
Şimdilik bir değişiklik yok canım. Tartıda 100 gr bile fark etmedi :) ama ben 75 i kırmaya çalışıyorum. Benim vücut burada değişik reaksiyonlar verebilir. Bugun de devam edeceğim bakayım. 75 ten aşağıda başlasaydım yapmaya belki bugun eksi görürdüm.süpersin benbir türlü sporu hayatımda düzene sokamadım. düşünüyorum pazartesi çarşamba cuma yapsam
sonra pazartesi oluyor işten geliyorum çok yorgun oluyorum peki o zaman salı çarşamba perşembe yapsam ama sürekli erteliyorum sporsun kiloda gitmiyor offffff
çalışmak iyidir ya evde bir müddet sonra bunalıyorum ben
ne yapıyorsun canım diye soracaktım ıf diyeti yapıyormuşsun ben biraz denedim biraz kastı beni belli saatten sonra hiçbirşey yememek stres yaptı bende bırakınca rahatladığımı hissettim.
menün çok güzel canım
Bir günde mucize beklemelimm canım belki bir anda düşer madem şeker olarakta zorlamadı biraz daha devam et bakalım :)Kızlar ;
Bu if diyeti benim vücut ip’lemedi az önce tartıldım hala 75,7. Aslında bugünü sporsuz geçecektim ödem mi oluyor acaba diye fakat hal böyle olunca bir sabah sporu yapayım aç karna dedim. 30 dakika cardio egzersiz yapacağım..
bu arada dünden beri şeker ölçütüm hatta 16 saat açlıktan sonra şekerim 87 ( 90 altı olması iyi oluyor) çıktı bence gayet iyi. 2 saat tokluk 114 ( 120 altı olması gerekiyor), son yemekten 6 saat sonra da 94 çıktı.
Bugün devam edeceğim ama kahvaltı etmem gereken şu saatlerde spor yapacağım. Sanırım saatlerin de sabit kalması gerekiyor ama bugünlük böyle olsun :)
:))) İyi iyi süper o halde o zaman sporları da ekle ki sana ön bir koşul olsun canım :)Böyle olunca kaçamak yapmaya korkuyorum:)
:))) Sporda görelim ama menülerde birazBugün asla olmayacak tübiki öyle birşey
Amannn boşver onları motivasyonunu bozar anca :)) biz böyleyiz işte :)Bazı tipler var ama benim etrafımda böyle yiyorlar yiyorlar kilo almıyorlar bizde öyle olsak keşke
Çok birşey kalmadı spor lazım canım spor :) menülerin güzel gidiyor :)teşekkür ederim canım 28 eylülde inş bi 2 kiloyu daha uğurlarım
İşten gelince evet insan çöküyor ama yatana kadar canlanıyorsundur sende benim gibi gece spor yap olmaz mı ? Yarım saat cardio süper olur vallasüpersin benbir türlü sporu hayatımda düzene sokamadım. düşünüyorum pazartesi çarşamba cuma yapsam
sonra pazartesi oluyor işten geliyorum çok yorgun oluyorum peki o zaman salı çarşamba perşembe yapsam ama sürekli erteliyorum sporsun kiloda gitmiyor offffff
Evet aynen öyle eskiden yıllık izinlerde bile duramazdım bir haftadan sonra ay hadi iş başlasın derdim şimdi iki yıl oldu işi bırakalı sen düşün :))çalışmak iyidir ya evde bir müddet sonra bunalıyorum ben
Allah kolaylık versin kaptanım üzüldüm vallaselam kızlar bu haftada beni mazur görün bu alışma süreci kötü geçiyor
Leyliii arayı çok açma kuzum :))Kızlar internetim yok düzelince gelirim
Çok iyi incelmişsin canım. Ben başlarken ölçmedim bilmiyorum ama genel bir şey galiba ilk önce belden gidiyor. Bacaklar o kadar çalışmasına rağmen 1 cm incelmiş. Ama toplamda gayet iyisinBu da 3 aylık vücut ölçülerim :) bu bacak niye hiç gitmez ://
Göğüs 100 99 97
Bel 90 87 83
Kalça 114 108 107
Üst bacak 61 60 60
Alt bacak 39 38 38
Bakalım şu cardio egzersizleri inceltecek mi hala bacaklarım çok ağrıyor biliyor musun gece ağrı kesici aldım o kadar ağrıdıÇok iyi incelmişsin canım. Ben başlarken ölçmedim bilmiyorum ama genel bir şey galiba ilk önce belden gidiyor. Bacaklar o kadar çalışmasına rağmen 1 cm incelmiş. Ama toplamda gayet iyisin
Benim de ağrıyor acaba haftada üç gün falan mı yapsam diyorum :)Bakalım şu cardio egzersizleri inceltecek mi hala bacaklarım çok ağrıyor biliyor musun gece ağrı kesici aldım o kadar ağrıdı
benim de ağrıyo sanki çok bi şey yaptım dün yürüdüm birazda leslie yapayım dedim ondan oldu sanırımBenim de ağrıyor acaba haftada üç gün falan mı yapsam diyorum :)
hayir cnm yapmiyorumSüpersin canımspor yapıyor musun hiç koruma döneminde
Te işte bunlar nerelerine yiyorlar:)Benim kuzenim gece yatmadan toksa çeyrek ekmek açsa yarım ekmek arası bir şeyler yer ama kız hep incecik hep incecik :) benden fazla spor yapmadığını da eklemek isterim :)
İnşallah öyle olur bakalımm:)))hayırlısıyla çocuk olunca ücretsiz izin faln alırsın o arada da işi özlemiş olursun zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?