- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.801
Kızlar bu leslie videlarına sanırım internet üzerinden ulaşıyorsunuz o şekilde yapıyorsunuz videoların bir sırası aşaması var mı?kardelelen321
Canım 45 dk yürüyüş
550 ip
7 dk Leslie ( ilk defa yaptım çok eglenceliydi.oglum birakmayinca anca 7 dk yaptım )
Aynen cnm Leslie diye girdin mi videolar çıkıyor ve gayette eğlenceli tavsiya ederim.Kızlar bu leslie videlarına sanırım internet üzerinden ulaşıyorsunuz o şekilde yapıyorsunuz videoların bir sırası aşaması var mı?
Şimdi diyecektim sana Leslie yapsan ses olur mu diye :) halıda yap artık o kadarda kulakları yukarda olmasın :))Kızlar bu leslie videlarına sanırım internet üzerinden ulaşıyorsunuz o şekilde yapıyorsunuz videoların bir sırası aşaması var mı?
Leslie yı düzenli yapıp dehşet kilo verenler var youtubeda videoları varkardelelen321
Canım 45 dk yürüyüş
550 ip
7 dk Leslie ( ilk defa yaptım çok eglenceliydi.oglum birakmayinca anca 7 dk yaptım )
Sen baya kısır seviyorsun galiba öğün niyetine hep görüyorum :) bende severim ama beni tok tutmuyor o yüzden tercih etmiyorum menüm güzel olmuş canımKAHVALTI
domates salatalık 2 tavada yumurta zeytin çok az peynir 1 dilim ekmek
ARA
1tabak kısır yarım şeftali 1 avuç fındık
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
SU 2.5 litre
Spor yapmak için evden çıkmam gerek kızlar bebeğimle buna zamanım olmuyor yürüyüşümü evde yapıyordum sağolsun alt komşu rahatsız olduğunu söyledi belki de haklı ses yalıtımı yok çünkü binamızda. Mekik gibi sporlar belimi zorluyor fıtık var yürüyüş dışında her sporuda yapamıyorum malesef
Kuzum ceviz var 2 yumurta var bence o ekmeklere hiç gerek yokmuş sence ?:) Vala faydası yok tok tutsa eyvallah diyeceğim :))Bugünkü menüm
Öğlen ; 2 dilim ekmek, 2 yumurta ile omlet, 2 üçgen peynir 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık
Öğlen ; 2 dilim ekmek, kızarmış tavuk (1 but yarım göğüs) bol salata
Ara; bir salkım üzüm 2 ceviz
Akşam 8’ e kadar yiyebilirim. Açlık durumuma göre bir ara öğün daha yapabilirim.
-3 lt su
O ne olakii :))) bende hep haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt koyuyorum.evdekilere beşamel soslu bana öyle :))Hazır karnabahar çıkmışken önümüzdeki 3 gün karnabahar detoksu yapayım bari kaçamaklarımın cezası
Pilavı çok yemediyseen ekmeksiz bir menü olduğu için güzel menü diyebiliriz :))Kızlar menüm
Sabah
Nescafe
Öğlen haşlanmış yumurta
Domates
B.peynir
Y.zeytin
Çay
Akşam
Yeşil fasulye
Pilav
Ayran
45 dk yürüyüş 2 litre su
Menülerin bence güzel canım yarım tabak makarna çok kremalı soslu falann değilse sıkıntı olacağını sanmıyorumSelam kızlaar
İşler birikmiş ben tatildeyken başımı işten kaldıramıyorum
Dünkü menüm,
Sabah
10 kaju
Yeşil çay
Öğlen
Haşlanmış tavuk
Salata
Akşam
Yarım tabak makarna
Spor 9380 adım yürüyüşkardelelen321
Bugünkü menüm
Sabah
2dilim ekmekle beyaz peynir domates kekik tost
Öğlen
10 kaju
Akşam
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt
Canım;Kuzum ceviz var 2 yumurta var bence o ekmeklere hiç gerek yokmuş sence ?:) Vala faydası yok tok tutsa eyvallah diyeceğim :))
Zaten kaliteli yağ kilo verdirirmiş o yüzden bende mutlaka hergün yiyorum iyi yapıyorsun. Diyetisyenler evet illla ekmek veriyor Karatay a göre asla yenmemeli acıktırıyor diyor bende kesince anladım onu. Sen hiç ekmeksiz denedin mi peki ? Acaba o zaman daha mı hızlı verirsin onu merak ettim :))Canım;
Ben normalde doymak için ekmek arayan birisi değilimdir.. ama 60 kiloyken bile üç dilim ekmek yediriyordu diyetisyenim o nedenle kesmiyorum. Bazen +1 meyve yersem bir tane çıkarıyorum. Bir de arada protein diyeti yaparsam bir dilim sabah yiyorum sabah; öğlen akşam ekmeksiz geçiyorum. Bunun dışında ekmeksiz menüm hatta öğünüm yok.
Vücudumun iplemediği yeni diyet denememde, sabah kahvaltılarında 1 porsiyon protein arttırdım bu iki günde.. sebebi de son ara öğünü çıkarmış olmam. Son ara öğün de genelde proteindi bende :) bugün yoğurt süt grubu bir şeyler eksik kaldı ama öyle olsun bugünlük :)
Cevize gelince onu kaliteli yağ için tüketiyorum. Aslında sabah ceviz bir ara öğünde de badem fındık fıstık yiyorum ama bugün elime ceviz geldi iki kere yedim :)
Ben de fırında seviyorum sadece ama bir sene yemesem aklıma gelmez :)O ne olakii :))) bende hep haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt koyuyorum.evdekilere beşamel soslu bana öyle :))
Şöyle yumurtaya bulayıp kızartması yenmez mi yahuuuuu :))Ben de fırında seviyorum sadece ama bir sene yemesem aklıma gelmez :)
CanımZaten kaliteli yağ kilo verdirirmiş o yüzden bende mutlaka hergün yiyorum iyi yapıyorsun. Diyetisyenler evet illla ekmek veriyor Karatay a göre asla yenmemeli acıktırıyor diyor bende kesince anladım onu. Sen hiç ekmeksiz denedin mi peki ? Acaba o zaman daha mı hızlı verirsin onu merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?