Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menüm
Sabah
Nescafe
Öğlen haşlanmış yumurta
Domates
B.peynir
Y.zeytin
Çay

Akşam
Yeşil fasulye
Pilav
Ayran
45 dk yürüyüş 2 litre su

Bugünkü menüm

Öğlen ; 2 dilim ekmek, 2 yumurta ile omlet, 2 üçgen peynir 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık

Öğlen ; 2 dilim ekmek, kızarmış tavuk (1 but yarım göğüs) bol salata

Ara; bir salkım üzüm 2 ceviz

Akşam 8’ e kadar yiyebilirim. Açlık durumuma göre bir ara öğün daha yapabilirim.

-3 lt su

KAHVALTI
domates salatalık 2 tavada yumurta zeytin çok az peynir 1 dilim ekmek

ARA
1tabak kısır yarım şeftali 1 avuç fındık

AKŞAM
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
SU 2.5 litre

Spor yapmak için evden çıkmam gerek kızlar bebeğimle buna zamanım olmuyor yürüyüşümü evde yapıyordum sağolsun alt komşu rahatsız olduğunu söyledi belki de haklı ses yalıtımı yok çünkü binamızda. Mekik gibi sporlar belimi zorluyor fıtık var yürüyüş dışında her sporuda yapamıyorum malesef

kardelelen321
Canım 45 dk yürüyüş
550 ip
7 dk Leslie ( ilk defa yaptım çok eglenceliydi.oglum birakmayinca anca 7 dk yaptım )
Kızlar bu leslie videlarına sanırım internet üzerinden ulaşıyorsunuz o şekilde yapıyorsunuz videoların bir sırası aşaması var mı?

Kızlar bu leslie videlarına sanırım internet üzerinden ulaşıyorsunuz o şekilde yapıyorsunuz videoların bir sırası aşaması var mı?
Aynen cnm Leslie diye girdin mi videolar çıkıyor ve gayette eğlenceli tavsiya ederim.

Şimdi diyecektim sana Leslie yapsan ses olur mu diye :) halıda yap artık o kadarda kulakları yukarda olmasın :))
Leslie 1 mil 2 mil 3 .. diye gidiyor canım ilki 15 dk gayet rahat yaaprsın

Sen baya kısır seviyorsun galiba öğün niyetine hep görüyorum :) bende severim ama beni tok tutmuyor o yüzden tercih etmiyorum menüm güzel olmuş canım

Kuzum ceviz var 2 yumurta var bence o ekmeklere hiç gerek yokmuş sence ?:) Vala faydası yok tok tutsa eyvallah diyeceğim :))

Menülerin bence güzel canım yarım tabak makarna çok kremalı soslu falann değilse sıkıntı olacağını sanmıyorum

Kuzum ceviz var 2 yumurta var bence o ekmeklere hiç gerek yokmuş sence ?:) Vala faydası yok tok tutsa eyvallah diyeceğim :))
Canım;
Ben normalde doymak için ekmek arayan birisi değilimdir.. ama 60 kiloyken bile üç dilim ekmek yediriyordu diyetisyenim o nedenle kesmiyorum. Bazen +1 meyve yersem bir tane çıkarıyorum. Bir de arada protein diyeti yaparsam bir dilim sabah yiyorum sabah; öğlen akşam ekmeksiz geçiyorum. Bunun dışında ekmeksiz menüm hatta öğünüm yok.
Vücudumun iplemediği yeni diyet denememde, sabah kahvaltılarında 1 porsiyon protein arttırdım bu iki günde.. sebebi de son ara öğünü çıkarmış olmam. Son ara öğün de genelde proteindi bende :) bugün yoğurt süt grubu bir şeyler eksik kaldı ama öyle olsun bugünlük :)
Cevize gelince onu kaliteli yağ için tüketiyorum. Aslında sabah ceviz bir ara öğünde de badem fındık fıstık yiyorum ama bugün elime ceviz geldi iki kere yedim :)

Zaten kaliteli yağ kilo verdirirmiş o yüzden bende mutlaka hergün yiyorum iyi yapıyorsun. Diyetisyenler evet illla ekmek veriyor Karatay a göre asla yenmemeli acıktırıyor diyor bende kesince anladım onu. Sen hiç ekmeksiz denedin mi peki ? Acaba o zaman daha mı hızlı verirsin onu merak ettim :))

Canım
Türkiye’deki ekmeklerde şöyle bir sorun var.. sağlık bakanlığı onayıyla içine belli oranda katkı maddesi koymalarına izin veriliyor. O katlı maddeleri de bazı kanser türlerine yakalanma riski taşıyor. Avrupa birliğinde bu maddeler yasak o nedenle biraz daha güvenle yiyorum burada. Bir de ekmek yaparken kullanılan buğdayın genetiği değiştiği içim kromozom sayısı vücudumuzun tanıyıp sindirebileceği bir formda değil diye önerilmiyor.
Aslında en güzeli orada patates bulgur makarna vs ile dönüşüm yapmak ama benim diyetisyen genelde ekmek ile ilerliyor çünkü diğerlerinde yağ vs giriyor ya hesaplayamadığını söylüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…