Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hım doğru diyorsun en azından sizin o avantajınız var bende bir ara kendim yapıyordum sonra üşendim mayalanmasını beklemek faln biraz zaman istiyor olmayınca pat hazır almak zorunda kalıyorsun. İyi oluyordu benim oğlana şuan sadece yoğurdu kendim yapıyorum oda oğlumun ek gıdaya geçmesiyle başladı aksatmadan devam ediyoruz allahtan :))

en iyisini yapıyorsun canım. Benim kardeşim oğlunu sağlıklı beslemek için evde bir şeyler yaparak başladığı pişirme macerasının sonunda profesyonel pastacı oldu :) En güzeli evde yapmak, kendin yetiştirmek falan ama işte her zaman mümkün olmuyor.. ne kadar yaparsan o kadar iyi sonuçta.

O ne olakii :))) bende hep haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt koyuyorum.evdekilere beşamel soslu bana öyle :))
Şunu yapiciğiiimm beşamel soslu hiç denemedim diyet sonrası bi deneyeyim

Eklentiler

• F0C007FF-BA95-4A64-956A-E074C18209AC.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 21
Hadi ya ne güzel benimde merakım var mutfak işlerine bir ara el atacağım oğlum adam olsunda :))) şimdilik sadece yaptıklarımı galeriye atıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…