Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
Sabah Karatay kahvaltı
Ara 1 yeşil elma
Akşam tavuk pirzola (kendi yağında tavada )
Salata çok az kuru fasulye
Çay ile 4 kuru kayısı 2 ceviz 7 tane kuru üzüm

Spor kardelelen321
15 dk cardio egzersiz
‌7 dk kol egzersizi
1 saat bisiklet cardio
‌park aletleri 10 dk
‌30 dk yürüyüş
‌4 dk kol egzersizi

Sen baya kısır seviyorsun galiba öğün niyetine hep görüyorum :) bende severim ama beni tok tutmuyor o yüzden tercih etmiyorum menüm güzel olmuş canım
Tam aksine benide kısır çok tok tutar öğlen 1 tabak yersem ertesi sabaha kadar hiç acıkmıyorum

Günaydın kızlar dün yazdıklarıma uydum
Bugünkü diyetime gelirsek
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
Ara sütlü kahve
Ara 2 bardak ayran
Öğlen 1 kase kısır
Yarım börek
Yarım kadayıf sarma
Akşam yoğurt
Çünkü bugün günüm var:)
3 litre su
1 saat yürüyüş kardelelen321

Şahanesin canım. Hala Karatay diyetine göre mi besleniyorsumn
Evetttt geçen sene tüm kış önü açık giymek zorunda kaldığım kabanım yehuuuuuu kışa kadar bol gelir yahu bu
Harikasın
teşekkür ederim canım 28 eylülde inş bi 2 kiloyu daha uğurlarım
İnşallah canım
Bu da 3 aylık vücut ölçülerim :) bu bacak niye hiç gitmez ://

Göğüs 100 99 97
Bel 90 87 83
Kalça 114 108 107
Üst bacak 61 60 60
Alt bacak 39 38 38
Bel ve kalçada 7 cm incelme süper canım tebrikler

Biraz hastayım canım. Boğaz ağrısı halsizlik. Spor da yapamıyorum. Evde işler hiç bitmiyo. Yorgunuuum
Hastalık mevsimi başladı galiba geçmiş olsun canım olsun yapma diyeti bozma yeter :) evde iş hiç biter mi kuzu ya saldım bende olduğu kadar :)))

günaydın kızlar
dünkü menüm
kahvaltı yarım paket altınbaşak
2 dilim peynir 2 ceviz dımates salatalık
ara yok
öğle 8 kaşık kabak yemeği 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

ara 1 bardak süt 2 hurma 10 çiğ fındık

akşam 6 kaşık tavuk sote 1 dilim ekmek
su 2,5 lt spor 45 dk yürüyüş

Hastalık mevsimi başladı galiba geçmiş olsun canım olsun yapma diyeti bozma yeter :) evde iş hiç biter mi kuzu ya saldım bende olduğu kadar :)))
Bu sabah tartıldım yok almamışım hala - 700. Ama ben bu hafta iyi kilo verecektim yaa. Bakalım bugün iyi olursam leslie filan yaparım

Canım
Öğlen menüsü tam bomba olmuş diyecektim günün varmış :) öğlen menüsünün değişim listesini yazmamı ister misin yoksa beni rahat bırak bir gün katı bir şeyler yiyeceğim ağız tadıyla yiyeyim mi diyorsun :)

Bu sabah tartıldım yok almamışım hala - 700. Ama ben bu hafta iyi kilo verecektim yaa. Bakalım bugün iyi olursam leslie filan yaparım
Neden kilo almadım diyorsun ki ben kaçırdım galiba işlediğin suçları :)
Ben de sabittim dün bugün daha tartılmadım ve tartılsam mı tartılmasam mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…