- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.841
Ben de saçıma vücuduma sürmeye önyargılıyımHiç denemedim ama çok da mesafeliyim :) Hindistan cevizi yağını saçıma vücuduma sürüyorum ama hiç yemedim :)
Tam aksine benide kısır çok tok tutar öğlen 1 tabak yersem ertesi sabaha kadar hiç acıkmıyorumSen baya kısır seviyorsun galiba öğün niyetine hep görüyorum :) bende severim ama beni tok tutmuyor o yüzden tercih etmiyorum menüm güzel olmuş canım
Bugün deneyecegim cnmŞimdi diyecektim sana Leslie yapsan ses olur mu diye :) halıda yap artık o kadarda kulakları yukarda olmasın :))
Leslie 1 mil 2 mil 3 .. diye gidiyor canım ilki 15 dk gayet rahat yaaprsın
Eğlenceliyse çok iyi çocuklarda eşlik eder bana inşallah onlarında hoşuna giderAynen cnm Leslie diye girdin mi videolar çıkıyor ve gayette eğlenceli tavsiya ederim.
Şahanesin canım. Hala Karatay diyetine göre mi besleniyorsumnEki Görüntüle 2308471
Motıvasyon olsun size
HarikasınEvetttt geçen sene tüm kış önü açık giymek zorunda kaldığım kabanım yehuuuuuukışa kadar bol gelir yahu bu
İnşallah canımteşekkür ederim canım 28 eylülde inş bi 2 kiloyu daha uğurlarım
Bel ve kalçada 7 cm incelme süper canım tebriklerBu da 3 aylık vücut ölçülerim :) bu bacak niye hiç gitmez ://
Göğüs 100 99 97
Bel 90 87 83
Kalça 114 108 107
Üst bacak 61 60 60
Alt bacak 39 38 38
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın herkese
Biraz hastayım canım. Boğaz ağrısı halsizlik. Spor da yapamıyorum. Evde işler hiç bitmiyo. YorgunuuumGünaydın kuzum nasılsın
Hastalık mevsimi başladı galibaBiraz hastayım canım. Boğaz ağrısı halsizlik. Spor da yapamıyorum. Evde işler hiç bitmiyo. Yorgunuuum
Kesinlikle denemelisin bende bu akşam uzunyapmayi düşünüyorum .
Eğlenceliyse çok iyi çocuklarda eşlik eder bana inşallah onlarında hoşuna gider
GunaydinnnGünaydın herkese
Bu sabah tartıldım yok almamışım hala - 700. Ama ben bu hafta iyi kilo verecektim yaa. Bakalım bugün iyi olursam leslie filan yaparımHastalık mevsimi başladı galibageçmiş olsun canım olsun yapma diyeti bozma yeter :) evde iş hiç biter mi kuzu ya saldım bende olduğu kadar :)))
CanımGünaydın kızlar dün yazdıklarıma uydum
Bugünkü diyetime gelirsek
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
Ara sütlü kahve
Ara 2 bardak ayran
Öğlen 1 kase kısır
Yarım börek
Yarım kadayıf sarma
Akşam yoğurt
Çünkü bugün günüm var:)
3 litre su
1 saat yürüyüşkardelelen321
Bendeeeee bu aralar hasta olmasamda hep bir yorgunum mevsim geçişi sanırımBiraz hastayım canım. Boğaz ağrısı halsizlik. Spor da yapamıyorum. Evde işler hiç bitmiyo. Yorgunuuum
Neden kilo almadım diyorsun ki ben kaçırdım galiba işlediğin suçları :)Bu sabah tartıldım yok almamışım hala - 700. Ama ben bu hafta iyi kilo verecektim yaa. Bakalım bugün iyi olursam leslie filan yaparım
Ediyor ediyor da devamlı çarpışma durumu oluyor :))))
Eğlenceliyse çok iyi çocuklarda eşlik eder bana inşallah onlarında hoşuna gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?