- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.701
ya balıkta sınır mı oluryağda kızarmadığı sürece, buğulama yada ızgaraysa bence yesin afiyet olsun.
ferihancım bana da yazar mısın bu pirinç lapası diyetini? ben de denicem
ferihancım bana da yazar mısın bu pirinç lapası diyetini? ben de denicem
canım günde 4 çay bardağına kadar en fazla müsade var tek öğün bir çay bardağı kadar pişriilip yeniyor . bol su içeceksin birde aralarda greyfurt suyu yağ yakıcı özelliği varmış .
yapılışı : 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyoruz dibinde biraz su kalıyor üzerine bolca baharat tuz hariç ve iki kaşık yoğurt eklenip sabah öğle akşam yeniyor aralardada acıkırsan greyfurt suyu içersin en fazla 3 gün yapılıyor 2 günde yapabilirsin . ben 3 gün yaptım yarın sabah değişikliği yazarım kilo verdiysem eğer . öpüyorum canım hepinize iyi akşamlar
Kızlar akşam yemeğimi yedim geldim.
yarım kase çorba, 1 porsiyon ciğer, salata. Ekmeğe gerek kalmadı bile. yoğurt da aklıma gelmedi hiç. Umarım geceyi, meyveyle tamamlarım
esw cim mısır patlağını arkadaşlara da ikram ettim çok iyi oldu tamamını yiyemedim
arada böyle geçiştirmek lazım bazı öğünlri. hele de benim gibi çok kaçamak yapılıyosa
Günaydın ebrehecim, nasılsın? Dün dersin güzel geçti mi? Hem eğlendin ve kalori yaktın ne güzel.
Akşam yemeği de yememişsin, iyi dayanabilmişsin. Canım sen şu tek içimlik hazır çorbalardan mı içiyosun?
Evet canım biliyorum ama demek ki daha fazlasını yapmam lazım. Yediklerimi azaltmam gerekiyor sanırım. ama ben şimdi yediklerimle bile akşamları fazlasıyla acıkıyorum. bundan daha azını nasıl başarıcam bilemiyorumya da ben 72 kiloya razı olucam her zaman.
aslında kardiyoyu 1 saat yapıp pilatesi veya diğer egzersizleri yarım saat yapsa daha hızlı yağ yakar. zayıflama döneminde ağırlık çalışması genelde vermez uzmanlar ama kendi tercihi tabikide. sporu fazla değil. üstelik yeni başlamış ağırlıkta çalıştığı için kas kütlesi artar ama eksik beslenirse kas kütlesi azalır diyetisyene gitmesi en mantıklısı ayarı tutturamayabilir tek başına
shellycim arkadaşın sölediği bu
ben de gideyim yemek hazırlayayım şimdi
öpüyorum sizi
afiyet olsun canım
ciğer kaç kaşık yedin
kızlar bundan sonra kaşık hesabı yazalım mı yediklerimizi, böylece daha rahat takip edebiliriz birbiririmizi
meyvenin yanında bi kaç tane badem veya fındık ye o zaman, bazen meyve daha çok acıktırabiliyomuş ama proteinle alınırsa olmuyomuş
kesmezse 4-5 kaşık da yoğurt veya . fincan sütlü türk kahvesii içersin
abur cubur yeme sakın
aslında kardiyoyu 1 saat yapıp pilatesi veya diğer egzersizleri yarım saat yapsa daha hızlı yağ yakar. zayıflama döneminde ağırlık çalışması genelde vermez uzmanlar ama kendi tercihi tabikide. sporu fazla değil. üstelik yeni başlamış ağırlıkta çalıştığı için kas kütlesi artar ama eksik beslenirse kas kütlesi azalır diyetisyene gitmesi en mantıklısı ayarı tutturamayabilir tek başına
shellycim arkadaşın sölediği bu
ben de gideyim yemek hazırlayayım şimdi
öpüyorum sizi
bende adını not aldım.bende kabızlık var ona iyi geliyormu acabaCanım, bana doktor, dulcofibre diye bişey önerdi aslında bağırsaklar için prebiyotik bir besin takviyesi ama tok tutar, kilo vermene yardımcı olur dedi. ben yakında alıcam onu.
maşallah arkadaşım işyerinde bile spor yapıyosun ne güzel bende evde popo büyütüyorumKızlarrr ben iş yerinde başladım lessie yapmaya 12 dk yapabildim daha,işim çıktı,birileri geldi.gitsinler hemen devam edicem.
Mönümü yazıyım
sabah:1 kase nesfit
ara:yok
öğle:1 tane çabuk çorba,1 dilim ekmek
ara:1 elma
şimdilik bu kadar
birazdan da yeşil çay içicem
bende şimdi kalkıp yapıcam lesli 5 mil olanı yapıcam inşalaah ya ben şiştikçe şişiyorum esw yüzüm kocaman oldu yaaaaaaaaaamerhaba kızlar :))
yarım saat uzay yürüyüşü yaptım, şimdi de 2 mil leslie yapıcam, normalde bugün boş günümdü ama yarın yolda olacağım için telafi amaçlı bugün yapıyorum sporumu
ayrıca haftaya pilatese başlıyorum tabi evde netten yapıcam, haftada 5 gün yarım saat yapsam yeterli
gün aşırı 3 mil leslie şimdilik ve boş günlerde de yarım saatr kadar uzay yürüyüşü
böyle bi program yaptım kendime :)))
shelly cim moralini bozma bende aynı durumdayım ne yapacam yaaa artık iyice toparlanmam lazım eteklerim sıkmaya başladı moralim bozuluyor leslie başladım şimdi inşalllah sıkı başladım bu seferkızlar, leslie leri yapıyosunuz güzel. herkes kendi kondisyonuna göre biyerden başlıyo. ben bu leslienin 5 millik 1 saat sürenini bile yaptım hiç yorulmadım. anca sonrasında 30 dk kalça basen çalışırsam içim rahat ediyo. yani ben böyle acımasızca spor yapıyorum ve ona rağmen bu hafta artmış kilom. bugün şevkim çok kırıldı. zaten hastayım ben de spora gitmicem.
sabah: yarım simit, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk. reçel
öğle: 1 portakal, light mısır patlağı(eti formun sanırım)
ara: 2 kaşık aşure, 5 tane badem
akşam için de 1 kase çorba, bi de ciğer var evde ondan yicem ama miktarını az tutmaya çalışıcam. yanında yoğurt yada ekmek yiyebilirim. aslında bişeyi haketmiyorum ama gece abur cubur yersem bu moral bozukluğunun üstüne hiç iyi gitmez.
aslında iyi fikir esw face dede ekleyeyim birbirimizi kızları burda görmeyince ordan dürterizshellyyyyyyyyyyyyy sana söylüyorummm :))))))
ay keşke burda da facedeki gibi birbirimizi dürtebilsek :)))
afiyet olsun canım abartı bişi yok iyi gidiyorsunSlm kızlar bugünki menüm
sabah:kayınvalidemin yaptığı bazlama çok az yedim kızlar dayanamadım 1 br şekersiz çay
öğle2 kaşık patates oturtması 2 k pilav çok az yoğurt
ara mandalina yrm saat yürüyüş
akşam henüz yemedim ama çok az balık yemeyi düşünüyorum kızlar
aşk olsun ferihan benden hiç bahsetmiyosuninşallah canım hayırlısıyla o günler gelirse bir taşla iki kuş vurmuş olucam hem aşkıma kavuşucamhemde gribe elveda diyeceğim .
bugün oruç tuttum saat 4.30da yarım kase çorba 1.5 bardak ayran.şimdi az tavuk 2kşık pilav yicem.saat 10da isemeyve ve süt
bende adını not aldım.bende kabızlık var ona iyi geliyormu acaba
shellycim leslienin yağ yakmak için çok iyi olduğunu söylüyo arkadaş
sen zaten spor salonunda kardiyo yapıyosun
e leslie de var, çok yorma kendini,geçer bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?