Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihancım bana da yazar mısın bu pirinç lapası diyetini? ben de denicem

canım günde 4 çay bardağına kadar en fazla müsade var tek öğün bir çay bardağı kadar pişriilip yeniyor . bol su içeceksin birde aralarda greyfurt suyu yağ yakıcı özelliği varmış .

yapılışı : 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyoruz dibinde biraz su kalıyor üzerine bolca baharat tuz hariç ve iki kaşık yoğurt eklenip sabah öğle akşam yeniyor aralardada acıkırsan greyfurt suyu içersin en fazla 3 gün yapılıyor 2 günde yapabilirsin . ben 3 gün yaptım yarın sabah değişikliği yazarım kilo verdiysem eğer . öpüyorum canım hepinize iyi akşamlar

Kızlar akşam yemeğimi yedim geldim.

yarım kase çorba, 1 porsiyon ciğer, salata. Ekmeğe gerek kalmadı bile. yoğurt da aklıma gelmedi hiç. Umarım geceyi, meyveyle tamamlarım

esw cim mısır patlağını arkadaşlara da ikram ettim çok iyi oldu tamamını yiyemedim

arada böyle geçiştirmek lazım bazı öğünlri. hele de benim gibi çok kaçamak yapılıyosa

ferihancım bana da yazar mısın bu pirinç lapası diyetini? ben de denicem

canım günde 4 çay bardağına kadar en fazla müsade var tek öğün bir çay bardağı kadar pişriilip yeniyor . bol su içeceksin birde aralarda greyfurt suyu yağ yakıcı özelliği varmış .

yapılışı : 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyoruz dibinde biraz su kalıyor üzerine bolca baharat tuz hariç ve iki kaşık yoğurt eklenip sabah öğle akşam yeniyor aralardada acıkırsan greyfurt suyu içersin en fazla 3 gün yapılıyor 2 günde yapabilirsin . ben 3 gün yaptım yarın sabah değişikliği yazarım kilo verdiysem eğer . öpüyorum canım hepinize iyi akşamlar

peki sağol canım. sen sonuçları bildir bize. benim bağırsak sorunum var ya acaba kabızlık yapar mı pirinç lapası diye düşündüm. ben belki haftada bir gün yapabilirim.

afiyet olsun canım
ciğer kaç kaşık yedin
kızlar bundan sonra kaşık hesabı yazalım mı yediklerimizi, böylece daha rahat takip edebiliriz birbiririmizi
meyvenin yanında bi kaç tane badem veya fındık ye o zaman, bazen meyve daha çok acıktırabiliyomuş ama proteinle alınırsa olmuyomuş
kesmezse 4-5 kaşık da yoğurt veya . fincan sütlü türk kahvesii içersin
abur cubur yeme sakın

aslında kardiyoyu 1 saat yapıp pilatesi veya diğer egzersizleri yarım saat yapsa daha hızlı yağ yakar. zayıflama döneminde ağırlık çalışması genelde vermez uzmanlar ama kendi tercihi tabikide. sporu fazla değil. üstelik yeni başlamış ağırlıkta çalıştığı için kas kütlesi artar ama eksik beslenirse kas kütlesi azalır diyetisyene gitmesi en mantıklısı ayarı tutturamayabilir tek başına

shellycim arkadaşın sölediği bu
ben de gideyim yemek hazırlayayım şimdi
öpüyorum sizi

Valla iyi dayandım, sabah da çok aç uyandım o yüzden bir bardak süt içtim. 1 saat sonra da ofiste kahvaltı yaptım.

Bence azaltma tatlım daha fazla. Metabolizmanı yavaşlatırsın. Hem böyle direnç dönemleri çok oluyor. En az yediğim haftalarda bile doğru dürüst kilo veremiyorum mesela ben. Spor da yapıyorsun zaten bence bu azimle devam et vücudunun direnci kırılacaktır mutlaka.

Bu arada kilom arttı demişsin, bence basen ve göbekten ölçü alıp her hafta onları karşılaştır. Yağları yakarken bir taraftan da kaslarını güçlendiriyorsun ve kas daha az yer kapladığı halde ağırlığı çok olduğundan tartıya negatif yönde yansır.

Bence böyle devam et sen, hala sonuç alamazsan diyetisyene filan gidersin.

Bu arada dans süper gidiyor kızlar, 1 saatte süper ter atıyoruz hem de eğleniyorum. Kendi kendime müzik açıp yaptığımda sıkıcı olurdu 5 dakika dayanamazdım, ama şimdi kalabalıkla süppperrr size de tavsiye ederim :)

Bugünkü menümü de yazıp çıkacağım, toplantı çok yordu beni eve gitmek istiyorum

Sabah: 1 bardak süt, 1 saat sonra 1 kupa çorba
Öğle: 1 tabak susuz bezelye, 1 kaşık barbunya, 3-4 kaşık söğüş salata
Ara: 1 kupa çorba (az önce içtim onu da)

Akşama da allah kerim ama söz dikkat edicem

Çok doğruuu, kardiyo yağ yakar sonuçta, pilatesle de kaslar şekillenir vücut sıkılaşır

canım akşamları beni sıkı takibe alın valla. ama o bikaç gün öyle çok bişiler yemek istedi canım sonra geçti. şimdi daha kontrollüyüm. ciğer bir küçük tabakta yedim. kaşık hesabı yaparsam 6-7 kaşık rahat gelirdi.

sağolasın canım, demek kardiyo daha çok yağ yaktırıyo bunu öğrendiğim iyi oldu. evde kardiyo leslieyle olur mu acaba? şu leslinin yürüyüş tarzını da sorabilsen keşke bir müsait zamanında. yani yağ yakmak için leslie yeterlimidir?

shellycim leslienin yağ yakmak için çok iyi olduğunu söylüyo arkadaş
sen zaten spor salonunda kardiyo yapıyosun
e leslie de var, çok yorma kendini,geçer bu dönem

kızlar yemeğimi yedim
3 tane köfte
3 yk pilav
1 yk barbunya
1 kase pul biberli yoğurt
köfteleri çok az yağda kızartmama rağmen bide peçeteyle yağını aldırdım boşu boşuna yağ almayayım diye
şimdi sofrayı falan toplıcam ara ara gelirim ben yine :))

maşallah arkadaşım işyerinde bile spor yapıyosun ne güzel bende evde popo büyütüyorum
bende şimdi kalkıp yapıcam lesli 5 mil olanı yapıcam inşalaah ya ben şiştikçe şişiyorum esw yüzüm kocaman oldu yaaaaaaaaaa
shelly cim moralini bozma bende aynı durumdayım ne yapacam yaaa artık iyice toparlanmam lazım eteklerim sıkmaya başladı moralim bozuluyor leslie başladım şimdi inşalllah sıkı başladım bu sefer
shellyyyyyyyyyyyyy sana söylüyorummm :))))))
ay keşke burda da facedeki gibi birbirimizi dürtebilsek :)))
aslında iyi fikir esw face dede ekleyeyim birbirimizi kızları burda görmeyince ordan dürteriz
afiyet olsun canım abartı bişi yok iyi gidiyorsun
inşallah canım hayırlısıyla o günler gelirse bir taşla iki kuş vurmuş olucam hem aşkıma kavuşucam hemde gribe elveda diyeceğim .
aşk olsun ferihan benden hiç bahsetmiyosun

shellycim leslienin yağ yakmak için çok iyi olduğunu söylüyo arkadaş
sen zaten spor salonunda kardiyo yapıyosun
e leslie de var, çok yorma kendini,geçer bu dönem

beni salondaki kadar yormuyo ya ben de ondan emin olamamıştım canım. günde 5 mil yani bir saat leslieyle yağlarım yanar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…