- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.661
teşekkür ederim canım şimdi indiriyorum sağol
şimdi linkleri kaldır istersen canım bildiğim kadarıyla yasaktı belki yanlış biliyorumdur
kaptancım ben çıkıyorum canım, işlerimi halledeyim, ara ara uğrarım yine, öpüyorum seni
tamam canım bende yemek yapıcam çıkıyorum şimdilik bende öptüm canım teşekkür ederim herşey için sağol
rica ederim canım
ben de işlerin bi kısmını hallettim, öğle yemeğimi daha da geciktirmemek için onu yiyorum, 2 tahta kaşığı kadar pilaki eklenmiş ton balıklı salata ve 1.5 dilim ekmekten ibaret kendileri :))
afiyet olsun canım bende yemek yaptım geldim 4 kaşık bulgur pilavı yarım tabakta patlıcan yemeği yedim
sana da afiyet olsun canım
keşke yoğurt de yeseymişsin, patlıcan ve bulgurun yanında çok güzel olur, hem günde toplamda 2 bardak süt ve yoğurt çok faydalı :))
ben tekrar kaçıyorum, kalan işleri tamamlayayım, sporumu yapayım, eşyalar hazırlanacak daha, ara ara gelirim yine
Slm kızlar daha öncede belirttiğim üzere misafirim var kayınvalidem bana gezmeye geldi o yüzden dün hiç giremedim ama boş vakit buldukça girerim kızlar tekrar görüşmek üzere
begümcüm sende osman hayranısın anlaşılan bende akşam çok başım ağrıyordu ama o diziyi kaçırmakta istemedim doğrusu . Normalde dizi izlemem ama çok güzel konuusu bağladı beni kendiisine ayrıca osmanda pek şeker
senacım teşekkür ederim canım :)))
shellycim acaba tuzu mu fazla kaçırıyosun, spor yaparken tuz yemek vücutta suyun tutulmasına ve şişkinliğe neden oluyo, sen de o yüzden kilo almış gibi görünüyo olabilrsin
ferihancım sana da geçmiş olsun canım, kendini çok yormamaya çalış artık bugün
begümcüm osmanı ben de izliyorum walla, akşam o caroline denen neyse ali kaptana baya bi saydım döktüm zaten, normalde kendimi kaptırmam dizilere ama bu dizi çok gerçek geliyo bana, öyle zengin ve çok güzel kızlar, yakışıklı erkekler olmadığı için sanırım, bütün tiplemeler her an sokakta görebileceğimiz cinsten ve çok doğal o yüzden
ebrehecim ve amonracım ayrıca kaptancım hepinize afiuyet olsun da ebrehecim sen bana az besleniyomuşsun gibi geliyo, aman sonra hasta olma halsiz kalıp
senacım teşekkür ederim canım :)))
shellycim acaba tuzu mu fazla kaçırıyosun, spor yaparken tuz yemek vücutta suyun tutulmasına ve şişkinliğe neden oluyo, sen de o yüzden kilo almış gibi görünüyo olabilrsin
canım tam tersi, ben tuzu hiiç aramam. sabahları bile çoğu zaman yumurtaya tuz atmam, kimisi tuzsuz yiyemez. ben bazen hiç tuzsuz yediğim olur. sabrım deneniyo galiba . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?