Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şimdi linkleri kaldır istersen canım bildiğim kadarıyla yasaktı belki yanlış biliyorumdur

teşekkür ederim canım şimdi indiriyorum sağol

rica ederim canım
bide ilk başlarda sadece 2 millik olanı yapsan yeterli olur bence
forumdaki videolar ikisi toplam 2 mil zaten
1-2 hafta sonra diğer videoya geçersin, onda da 3 mil yapsan yeterli, o 5 mil ve 70 dk sürüyo, ben 3 mili zor bitiriyorum, daha alışmadı vücudum sonrada videonun sonundaki 5 dklık soğuma hareketlerini yapıyorum

şimdi linkleri kaldır istersen canım bildiğim kadarıyla yasaktı belki yanlış biliyorumdur

o konu hakkında bilgim yok ama tamam canım kaldırayım da forumunkini kaldırmama gerek yok sanırım, sonuçta kendi forumumuzun başka bi sayfası

ayrıca ara olarak 2 mandalina yedim, sabah kahvaltısı gecikince mecburen öğün saatlerim de gecikti hep

kaptancım ben çıkıyorum canım, işlerimi halledeyim, ara ara uğrarım yine, öpüyorum seni

tamam canım bende yemek yapıcam çıkıyorum şimdilik bende öptüm canım teşekkür ederim herşey için sağol

rica ederim canım

ben de işlerin bi kısmını hallettim, öğle yemeğimi daha da geciktirmemek için onu yiyorum, 2 tahta kaşığı kadar pilaki eklenmiş ton balıklı salata ve 1.5 dilim ekmekten ibaret kendileri :))

afiyet olsun canım bende yemek yaptım geldim 4 kaşık bulgur pilavı yarım tabakta patlıcan yemeği yedim

afiyet olsun canım bende yemek yaptım geldim 4 kaşık bulgur pilavı yarım tabakta patlıcan yemeği yedim

sana da afiyet olsun canım
keşke yoğurt de yeseymişsin, patlıcan ve bulgurun yanında çok güzel olur, hem günde toplamda 2 bardak süt ve yoğurt çok faydalı :))

ben tekrar kaçıyorum, kalan işleri tamamlayayım, sporumu yapayım, eşyalar hazırlanacak daha, ara ara gelirim yine

sana da afiyet olsun canım
keşke yoğurt de yeseymişsin, patlıcan ve bulgurun yanında çok güzel olur, hem günde toplamda 2 bardak süt ve yoğurt çok faydalı :))

haklısın ama evde yoğurt yoktu markete gitmeye üşendim akşama yerim artık

Slm kızlar daha öncede belirttiğim üzere misafirim var kayınvalidem bana gezmeye geldi o yüzden dün hiç giremedim ama boş vakit buldukça girerim kızlar tekrar görüşmek üzere

aynen canım salı akşamları eşim ve pür dikkat izliyoruz valla

valla bizde öyleyiz nasıl sinir oluyoruz o ikisine bi göreseniz

Kızlarrr ben iş yerinde başladım lessie yapmaya 12 dk yapabildim daha,işim çıktı,birileri geldi.gitsinler hemen devam edicem.
Mönümü yazıyım
sabah:1 kase nesfit
ara:yok
öğle:1 tane çabuk çorba,1 dilim ekmek
ara:1 elma
şimdilik bu kadar
birazdan da yeşil çay içicem

canım tam tersi, ben tuzu hiiç aramam. sabahları bile çoğu zaman yumurtaya tuz atmam, kimisi tuzsuz yiyemez. ben bazen hiç tuzsuz yediğim olur. sabrım deneniyo galiba . . .

merhaba kızlar :))

yarım saat uzay yürüyüşü yaptım, şimdi de 2 mil leslie yapıcam, normalde bugün boş günümdü ama yarın yolda olacağım için telafi amaçlı bugün yapıyorum sporumu
ayrıca haftaya pilatese başlıyorum tabi evde netten yapıcam, haftada 5 gün yarım saat yapsam yeterli
gün aşırı 3 mil leslie şimdilik ve boş günlerde de yarım saatr kadar uzay yürüyüşü
böyle bi program yaptım kendime :)))

canım tam tersi, ben tuzu hiiç aramam. sabahları bile çoğu zaman yumurtaya tuz atmam, kimisi tuzsuz yiyemez. ben bazen hiç tuzsuz yediğim olur. sabrım deneniyo galiba . . .

allah allah, neden oluoki acaba?
kaçamakların acısı mı çıkıyo kız ?

bu arada ben lesliemi yapayım daha fazla soğumadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…