Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?

Senanazcım dört gözle bekliyoruz seni, zaten buralardan da kopmadın hiç ama olsun :)

Shellycim bence de fındıklar fazla olmuş. 10-15 tane yemek gerek, bir de öğleden önceki arada yersen daha iyi olur, ya da en azından öğleden sonraki arada. Tok tutar fazla yağlı olduğu için.

Kızlar benim çok kemik ağrım var bu ara, belim sırtım boynum bacaklarım resmen sızlıyor (

BU arada dün akşam da canım hiçbir şey yemek istemedi. 1 kase çorba içtim, yanında da 1 tane küçücük tuzlu kurabiye yedim. Kaçamaktan sayarsanız hemen cezamı kesin

Bu sabah ise 1 bardak süt içip evden çıktım, ofiste de 4'e bölünmüş kepekli simitin 3 parçasını yedim beyaz peynir ile beraber. Diğer parçayı da öğleden sonra ara öğün olarak yemeyi düşünüyorum

Öğle yemeğinden de şimdi geldim. 4 tane misket köfte ve 3 kaşık patlıcan yemeği yedim. 1 bardak ayran içtim.

Mesajı da sabah yazmıştım ama yollamyı unutmuşum, öğle yemeğini de eklemiş oldum :)))
 

fazla yemedim bir avuç derken 10 tane falan vardı fındık. ama benim akşam yediğim abur cuburlar aç olmamla alakasız. akşam bişeyler yemek istiyorum illa ki. fındık olmasaydı tam olacaktı tabii.

Bu arada sabah; 1dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1ç.k. reçel, ıhlamur

ara: 3 diyet bisküvi

ara: 10 tane fındık

öğle: yarım kase çorba, 5 adet sarma üstüne yoğurt.

ekmek yemedim tabii ki sarma olunca. o kadar sarma zaten 2 dilim ekmek ederdi. akşama da ekmek yemicem. nasılsa gece öğünü yapıyorum meyveyle sütle.

bugün sporla barıştım :) çünkü sabah tartıldım, korktuğum gibi değil kilom. Benim bu kabızlık sorunu yüzünden hafta içi yanılmışım.
 

geçmiş olsun canım. ben zaten o kadar yedim fındıkları. 15 i kesinlikle geçmemiştir. bir avuç derken öyle koca avuç dolusu değil kesinlikle. zaten ben çok açık gözlülük yapıyorum. odaya ne getirdiysem yemek için, hemen bi miktarını anneme veriyorum :) böylece daha azını yiyerek kar yapıyorum :)
 

afiyet olsun şekerim
 

menülerin güzel görünüyo canım. senin akşamki menünü ben bugün öğlen yedim. ama ben ekmekten feragat ettim 2 sarma fazla yemek için :) dengelemek önemli sonuçta demi.
 
menülerin güzel görünüyo canım. Senin akşamki menünü ben bugün öğlen yedim. Ama ben ekmekten feragat ettim 2 sarma fazla yemek için :) dengelemek önemli sonuçta demi.

aynen öyle cnm,canın ne istiyosa dengeli bi biçimde yiyebiliyoruz sonuçta
 
Kızlar bizim yılbaşı partimiz olacak, kostüm teması 70'ler.. Nereden ne alabilirim bana fikir verin nolur :)

Hippi tarzı bişeyler diyodum ama çok salaş da olmak istemediğime karar verdim :)
 
canım çok geçmiş olsun şeker çok tehlikeli çok dikkat etmek lazım kayınvalidem aç karnına 350 çıkıyodu sürekli zorla düşürdük sabah akşam 42 insülin vuruyor ancak düştü bide afiyet olsun canım :))
takyoncum sen de üzülme canım, kilo gittikçe yüzünde küçülecek eteklerin bol gelmeye başlayacak bunu düşünerek gaza getir kendini, üşenme spor yapmaya :)))
inşallah canım inanki aynaya baktıkça bunalıma giriyorum yüzüm çok şişmiş haklısın spor yapmaya başladım alışmışım dışarda yürüyüş yapmaya evde üşeniyorum işte sabah saat 5 de çıkardım 7 ye kadar yürürdüm şimdi çok soğuk çıkamıyorum evde yapıcam mecburen
tamam canım uğramaya çalışırım.gündüz okuldayım o yüzden giremiyorum nete.
anladım canım müsait olduğun zamanlar muhakkak uğra ama :)))
evet herkese iyi sabahlar,inşallah bugün herkes için güzel ve kolay geçen bigün olur.herkese kolay gelsin
amin canım inşallah
keşke akşam finali aşureyle yapmasaydın canım fazla olmuş sanki ama neyse bugün telafi edersin onu
ben de önümüzdeki hafta tekrar dönebilirim. inşallah. çok az işlerimiz kaldı. eğer bir gelişme olmazsa pazartesi takıma dönerim gibi. zaten pazar günü takyona söylerim.
inşallah canbım işlerini hallet bekliyoruz seni arkadaşım çok özletme kendini :))
canım hoşgeldin ne kusuru canım olurmu öyle şey anlıyorum seni haklsısın bende üzülünce yemeğe saldırıyorum bide sinirlenince sinir anında nasıl yiyorum bi görsen kıtlıktan çıkmış gibi :)))))
canım benim olurmu orada desteğine ihtiyacım olacak benim kimsem olmayacak orada
her zaman yanındayım canımmm dağ gibi bacın var burda yalnızlıkta neymiş sen bi gel inşallah gelmeden evimi tarif ederim sana numaramda var sende görüşürüz canım tabi evim sonuna kadar açık sana başımın üzerinde yerinn var
Kızlar,öğle yemeğimi yedim geldim;

4 ç.k zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

evden çıkarken 1 tane kuru incir aldım yanıma yolda yedim,Canım tatlı istedi ondan
afiyet olsun canımm
merhaba kardeş takım :))
ferihan ve tokyocum geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederimbol bol dinlenip c vitaminimi almaya gayret gösteriyorum :))
takımca hepinize bol bol sağlıklı kilo vermeler
hoşgeldin melankolicim tekrar geçmiş olsun canım bol bol dinlen
canım romatizmamı var sende ?? mesajı yollamayı unuttun ha :)))))))
shelly cim bende aynı durumdayım sürekli bişiler yemek istiyorum ağzım boş kalmıyor yaaaaaa
Benimde canım çok tatlı istiyor.yanımda k-bar var yesem mi acaba?
bensiz yeme sakınnnn mail at yarısını ben alamıyorum elim varmıyor çikolatalara :)))) k bar zaten hafif değilmi canım ara olarak yiyebilirsin bence
 
kızlaaaar,

ara öğünümü yaptım; 1 portakal yedim. akşama da yağsız mercimek çorbası var yanında ne olur bilmiyorum. sporuma gidicem bakalım birazdan :)

bana kardiyo çalış demişlerdi ben de gidip yakayım yağlarımı.
 

maşallah shelly cim çok iyi gidiyorsun azmini kaybetme sakın
 

canım benim teşekkür ederim biricik arkadaşım daha oralara yerleşmeden arkadaş edindim güzel yürekli arkadaşım benim inşallah o günleri bir görelimde sık sık görüşürüz o zamana kadar kilolarıda verdikmi ohhh değmeyin keyfimize
 

aa tabi canım şu kilaları verelimde kısır yapıp yiyelim beraber ohh börekler tatlılar :))) sonra kilo alıp tekrar foruma döneriz :)))
 
öğle yemeği için 100 gr yoğurt yedim az öncede bir portakal yedim toplamda ikisi 150 kalori yapıyor sabahta 350 kalori almıştım . akşama amonradan tarifini aldığım maydanoz çorbasını yapıcam diyet çorbası gibi çok az yağ kullanırım . hemde maydanoz kilo verdiriyormuş belki işe yarar yarına kadar bir kilo veririm belki ( hiç umudum yok ama neyse )

shellycim harika gdiiyorsun canım azimlii arkadaşım benim nazar değmesin

ebrehecim merak ettim şimdi 70 yılların kostümleri olarak ne giyebilirsin acaba araştırmak lazım bakalım hepimiz bir yerlerden söyleyelim sana :44:
 
aa tabi canım şu kilaları verelimde kısır yapıp yiyelim beraber ohh börekler tatlılar :))) sonra kilo alıp tekrar foruma döneriz :)))

olmadı bak, onca iradeyle çabayla kilolar verilince iki bilinçli insan börek pasta mı yermiş? buluşur yürüyüşe gidersiniz. diyet yemekleri yapar yersiniz :) hayal mi yani bunlar?
 
aa tabi canım şu kilaları verelimde kısır yapıp yiyelim beraber ohh börekler tatlılar :))) sonra kilo alıp tekrar foruma döneriz :)))

hayatım bizde bu iştah varken mersindede harika yemekler varken biraz zor bu takımdan ayrılırız gibi geliyor bana daha şimdiden birkez yediğim kerebiçe hayran kaldım . düşün artık gerisini
 
olmadı bak, onca iradeyle çabayla kilolar verilince iki bilinçli insan börek pasta mı yermiş? buluşur yürüyüşe gidersiniz. diyet yemekleri yapar yersiniz :) hayal mi yani bunlar?

haklısın shellycim ben misafir olduğum için önce bir mutfaklarıını tanıyayımda sonra spor yaparız diye düşünmüştür takyoncum yürüyüşte yaparız tabiki
 
olmadı bak, onca iradeyle çabayla kilolar verilince iki bilinçli insan börek pasta mı yermiş? buluşur yürüyüşe gidersiniz. diyet yemekleri yapar yersiniz :) hayal mi yani bunlar?

aaa shelly cim yaa zayıfladıktan sonra azıcık kaçamak yaparız olmazmı :))) hayali bile güzel kısır börek :))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…