- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.741
canım aç olmadığın halde bunları mı yedin, keşke fındıkları yemeseydin, sayısı da çok sanırım bi avuç dediğine göre
ben k.yemişi toplamda en fazla 20 tane yiyorum ama o sayıyı bile bulmuyo bazen
çoğu da zarar biliyosun yağlı çünkü
o yüzden bu konuda biraz daha dikkatli olursan iyi olur bence :)))
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Senanazcım dört gözle bekliyoruz seni, zaten buralardan da kopmadın hiç ama olsun :)
Shellycim bence de fındıklar fazla olmuş. 10-15 tane yemek gerek, bir de öğleden önceki arada yersen daha iyi olur, ya da en azından öğleden sonraki arada. Tok tutar fazla yağlı olduğu için.
günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Senanazcım dört gözle bekliyoruz seni, zaten buralardan da kopmadın hiç ama olsun :)
shellycim bence de fındıklar fazla olmuş. 10-15 tane yemek gerek, bir de öğleden önceki arada yersen daha iyi olur, ya da en azından öğleden sonraki arada. Tok tutar fazla yağlı olduğu için.
Kızlar benim çok kemik ağrım var bu ara, belim sırtım boynum bacaklarım resmen sızlıyor(
bu arada dün akşam da canım hiçbir şey yemek istemedi. 1 kase çorba içtim, yanında da 1 tane küçücük tuzlu kurabiye yedim. Kaçamaktan sayarsanız hemen cezamı kesin
Bu sabah ise 1 bardak süt içip evden çıktım, ofiste de 4'e bölünmüş kepekli simitin 3 parçasını yedim beyaz peynir ile beraber. Diğer parçayı da öğleden sonra ara öğün olarak yemeyi düşünüyorum
öğle yemeğinden de şimdi geldim. 4 tane misket köfte ve 3 kaşık patlıcan yemeği yedim. 1 bardak ayran içtim.
Mesajı da sabah yazmıştım ama yollamyı unutmuşum, öğle yemeğini de eklemiş oldum :)))
hemen mönülerimi yazıyım;
dün öğlene kadar yazmıştım,
arada 1 yeşilçay içtim ve işyerinde 15 dk leslie yaptım
akşam:1 kase mercimek çorbası
1 tane biber dolması,2 tane yaprak sarması
1 dilim ekmek,1 küçük kase yoğurt(kırmızı biberli yedim yarısınıda)
ara:1 kase aşure
bu sabahta:
1,5 dilim ekmek
1 k.k kadar beyaz peynir,2 salkım çeçil peyniri
domates,biber
2 fincan çay
ara:tarçınlı yoğurt getirdim yanımda,bide yeşil çay içmeyi düşünüyorum
menülerin güzel görünüyo canım. Senin akşamki menünü ben bugün öğlen yedim. Ama ben ekmekten feragat ettim 2 sarma fazla yemek için :) dengelemek önemli sonuçta demi.
Benimde canım çok tatlı istiyor.yanımda k-bar var yesem mi acaba?
bir adet kbar 90 kalori, üstünde de yazıyo zaten :) çok değil bence yenebilir. daha büyük bir zararı önler.
canım çok geçmiş olsun şeker çok tehlikeli çok dikkat etmek lazım kayınvalidem aç karnına 350 çıkıyodu sürekli zorla düşürdük sabah akşam 42 insülin vuruyor ancak düştü bide afiyet olsun canım :))iyi akşamlar kızlar iş yerinde teknik bi sorudan dolayı
sabah bi kaç saat internet var onun dışında akşama kadar yok
bilgi işlem çözse bi an önce şu sorunu ben de rahat etsem
bugün sabah 1 ev poğaçası yedim
öğlen de kısır yaptı bizim kızlar az bişey ondan yedim
yanında bol kıvırcıkla
kısır yedim diye suçluluktan akşam yemeği yiyemedim
adaçayı içiyorum belki reglim sökülür diye
bu arada yarın sabah hastaneye gidicem
endokrine rutin şeker hormon takiplerim için
bu arada şekerim fena tavan yapmış durumda
internetten sonuçlara baktım az önce dehşete düştüm
tek sevindirici kolestrol değerlerim çok iyi
iyi kolestrol yüksek kötü kolestrol yok denecek kadar az
demek bu meret kiloya bakmıyomuş
bi de şekerim düzene girse kilo versem
inşallah canım inanki aynaya baktıkça bunalıma giriyorum yüzüm çok şişmiş haklısın spor yapmaya başladım alışmışım dışarda yürüyüş yapmaya evde üşeniyorum işte sabah saat 5 de çıkardım 7 ye kadar yürürdüm şimdi çok soğuk çıkamıyorum evde yapıcam mecburentakyoncum sen de üzülme canım, kilo gittikçe yüzünde küçülecek eteklerin bol gelmeye başlayacak bunu düşünerek gaza getir kendini, üşenme spor yapmaya :)))
anladım canım müsait olduğun zamanlar muhakkak uğra ama :)))tamam canım uğramaya çalışırım.gündüz okuldayım o yüzden giremiyorum nete.
amin canım inşallahevet herkese iyi sabahlar,inşallah bugün herkes için güzel ve kolay geçen bigün olur.herkese kolay gelsin
keşke akşam finali aşureyle yapmasaydın canım fazla olmuş sanki ama neyse bugün telafi edersin onuhemen mönülerimi yazıyım;
dün öğlene kadar yazmıştım,
arada 1 yeşilçay içtim ve işyerinde 15 dk leslie yaptım
akşam:1 kase mercimek çorbası
1 tane biber dolması,2 tane yaprak sarması
1 dilim ekmek,1 küçük kase yoğurt(kırmızı biberli yedim yarısınıda)
ara:1 kase aşure
bu sabahta:
1,5 dilim ekmek
1 k.k kadar beyaz peynir,2 salkım çeçil peyniri
domates,biber
2 fincan çay
ara:tarçınlı yoğurt getirdim yanımda,bide yeşil çay içmeyi düşünüyorum
inşallah canbım işlerini hallet bekliyoruz seni arkadaşım çok özletme kendini :))ben de önümüzdeki hafta tekrar dönebilirim. inşallah. çok az işlerimiz kaldı. eğer bir gelişme olmazsa pazartesi takıma dönerim gibi. zaten pazar günü takyona söylerim.
canım hoşgeldin ne kusuru canım olurmu öyle şey anlıyorum seni haklsısın bende üzülünce yemeğe saldırıyorum bide sinirlenince sinir anında nasıl yiyorum bi görsen kıtlıktan çıkmış gibi :)))))selam kardeş takımın güzelleri nasılsınız. inşallah herkes çok ama çok iyidir.
melankoli dışında ben ve diğer takım arkadaşlarımda iyi çok şükür. melankoli grip oldu sinüziti azdı ve çok fazla öksürüyor,dr. 3 gün rapor verdi ilaçlarını düzenli kullanıp bol bol dinlenecek.
neyse,takyoncum canım sizlere karşı mahcubum,ama inanki takıma bile zor vakit ayırır oldum,sene sonu geliyor işler beklemeye gelmiyor,bekletirsem yoğunluğum artıyor,uğrayamıyorum ama gönlüm sizlerle. arada gelip yazıyorsunuz,görüyorum gelip cevap yazarım diyorum ama unutuyorum. ferihancımda sağolsun gelip o kadar yazdı. güzel dilekleriniz içinde ben takımım adına ayrıca teşekkürederim.
ferihancım diyet olayı nasıl gidiyor hayatım inşallah herşey yolundadır,lütfen bırakma kendini, sana çok inanıyorum. kilolarından kurtulup, salına salına gezmeni çok istiyorum canım. :)))
bende dün kilo aldığımı gördükten sonra diyete başladım ve çok güzel gitti ilk günüm hiç kaçamak olmadı fazlamda olmadı. önceden kendimi sıkardım diyetteyim diye,şimdi sıkmıyorum sadece kilo verdiğim zaman yaşacağım mutluluğu hayal ediyorum ozaman açlığımı daha kolay bastırıyorum. birde kesinlikle çok acıkmamaya çalışıyorum,acıkınca ana öğüne kadar 2 lokmayla ki bu genelde yarım meyve oluyor açlığımı bastırıyorum,ama şu varki olay kesinlikle beyinde bitiyor,kendimi sıkıntıya sokmayınca acıkmıyorum böylelikle başımda ağrımıyor,tansiyonumda düşmüyor. hedefim yılbaşına kadar 55 in biraz altına düşmek. bu sıralar kimselerin ben üzmesini istemiyorum çünkü üzülünce hemen yemeğe saldırıyorum,diyet falan kalmıyor malesef oyüzden yüksek moralle dolaşmam lazım.
neyse çenem çok düştü,her fırsatta gelmeye çalışacağım,gelemezsemde kusura bakmayın olurmu canlar,ayrıca önemli birşey olursa söyyleyin elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.
hepinizi çok çok öpüyorum,kendinize iyi bakın olurmu.
her zaman yanındayım canımmm dağ gibi bacın var burda yalnızlıkta neymiş sen bi gel inşallah gelmeden evimi tarif ederim sana numaramda var sende görüşürüz canım tabi evim sonuna kadar açık sana başımın üzerinde yerinn varcanım benim olurmuorada desteğine ihtiyacım olacak benim kimsem olmayacak orada
afiyet olsun canımmKızlar,öğle yemeğimi yedim geldim;
4 ç.k zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
evden çıkarken 1 tane kuru incir aldım yanıma yolda yedim,Canım tatlı istedi ondan
hoşgeldin melankolicim tekrar geçmiş olsun canım bol bol dinlenmerhaba kardeş takım :))
ferihan ve tokyocum geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederimbol bol dinlenip c vitaminimi almaya gayret gösteriyorum :))
takımca hepinize bol bol sağlıklı kilo vermeler
canım romatizmamı var sende ?? mesajı yollamayı unuttun ha :)))))))Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?
Shellycim bence de fındıklar fazla olmuş. 10-15 tane yemek gerek, bir de öğleden önceki arada yersen daha iyi olur, ya da en azından öğleden sonraki arada. Tok tutar fazla yağlı olduğu için.
Kızlar benim çok kemik ağrım var bu ara, belim sırtım boynum bacaklarım resmen sızlıyor(
BU arada dün akşam da canım hiçbir şey yemek istemedi. 1 kase çorba içtim, yanında da 1 tane küçücük tuzlu kurabiye yedim. Kaçamaktan sayarsanız hemen cezamı kesin
Bu sabah ise 1 bardak süt içip evden çıktım, ofiste de 4'e bölünmüş kepekli simitin 3 parçasını yedim beyaz peynir ile beraber. Diğer parçayı da öğleden sonra ara öğün olarak yemeyi düşünüyorum
Öğle yemeğinden de şimdi geldim. 4 tane misket köfte ve 3 kaşık patlıcan yemeği yedim. 1 bardak ayran içtim.
Mesajı da sabah yazmıştım ama yollamyı unutmuşum, öğle yemeğini de eklemiş oldum :)))
shelly cim bende aynı durumdayım sürekli bişiler yemek istiyorum ağzım boş kalmıyor yaaaaaafazla yemedim bir avuç derken 10 tane falan vardı fındık. ama benim akşam yediğim abur cuburlar aç olmamla alakasız. akşam bişeyler yemek istiyorum illa ki. fındık olmasaydı tam olacaktı tabii.
Bu arada sabah; 1dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1ç.k. reçel, ıhlamur
ara: 3 diyet bisküvi
ara: 10 tane fındık
öğle: yarım kase çorba, 5 adet sarma üstüne yoğurt.
ekmek yemedim tabii ki sarma olunca. o kadar sarma zaten 2 dilim ekmek ederdi. akşama da ekmek yemicem. nasılsa gece öğünü yapıyorum meyveyle sütle.
bugün sporla barıştım :) çünkü sabah tartıldım, korktuğum gibi değil kilom. Benim bu kabızlık sorunu yüzünden hafta içi yanılmışım.
bensiz yeme sakınnnn mail at yarısını ben alamıyorum elim varmıyor çikolatalara :)))) k bar zaten hafif değilmi canım ara olarak yiyebilirsin benceBenimde canım çok tatlı istiyor.yanımda k-bar var yesem mi acaba?
kızlaaaar,
ara öğünümü yaptım; 1 portakal yedim. akşama da yağsız mercimek çorbası var yanında ne olur bilmiyorum. sporuma gidicem bakalım birazdan :)
bana kardiyo çalış demişlerdi ben de gidip yakayım yağlarımı.
canım çok geçmiş olsun şeker çok tehlikeli çok dikkat etmek lazım kayınvalidem aç karnına 350 çıkıyodu sürekli zorla düşürdük sabah akşam 42 insülin vuruyor ancak düştü bide afiyet olsun canım :))
inşallah canım inanki aynaya baktıkça bunalıma giriyorum yüzüm çok şişmiş haklısın spor yapmaya başladım alışmışım dışarda yürüyüş yapmaya evde üşeniyorum işte sabah saat 5 de çıkardım 7 ye kadar yürürdüm şimdi çok soğuk çıkamıyorum evde yapıcam mecburen
anladım canım müsait olduğun zamanlar muhakkak uğra ama :)))
amin canım inşallah
keşke akşam finali aşureyle yapmasaydın canım fazla olmuş sanki ama neyse bugün telafi edersin onu
inşallah canbım işlerini hallet bekliyoruz seni arkadaşım çok özletme kendini :))
canım hoşgeldin ne kusuru canım olurmu öyle şey anlıyorum seni haklsısın bende üzülünce yemeğe saldırıyorum bide sinirlenince sinir anında nasıl yiyorum bi görsen kıtlıktan çıkmış gibi :)))))
her zaman yanındayım canımmm dağ gibi bacın var burda yalnızlıkta neymiş sen bi gel inşallah gelmeden evimi tarif ederim sana numaramda var sende görüşürüz canım tabi evim sonuna kadar açık sana başımın üzerinde yerinn var
afiyet olsun canımm
hoşgeldin melankolicim tekrar geçmiş olsun canım bol bol dinlen
canım romatizmamı var sende ?? mesajı yollamayı unuttun ha :)))))))
shelly cim bende aynı durumdayım sürekli bişiler yemek istiyorum ağzım boş kalmıyor yaaaaaa
bensiz yeme sakınnnn mail at yarısını ben alamıyorum elim varmıyor çikolatalara :)))) k bar zaten hafif değilmi canım ara olarak yiyebilirsin bence
canım benim teşekkür ederim biricik arkadaşım daha oralara yerleşmeden arkadaş edindim güzel yürekli arkadaşım benim inşallah o günleri bir görelimde sık sık görüşürüz o zamana kadar kilolarıda verdikmi ohhh değmeyin keyfimize
aa tabi canım şu kilaları verelimde kısır yapıp yiyelim beraber ohh börekler tatlılar :))) sonra kilo alıp tekrar foruma döneriz :)))
aa tabi canım şu kilaları verelimde kısır yapıp yiyelim beraber ohh börekler tatlılar :))) sonra kilo alıp tekrar foruma döneriz :)))
olmadı bak, onca iradeyle çabayla kilolar verilince iki bilinçli insan börek pasta mı yermiş? buluşur yürüyüşe gidersiniz. diyet yemekleri yapar yersiniz :) hayal mi yani bunlar?
olmadı bak, onca iradeyle çabayla kilolar verilince iki bilinçli insan börek pasta mı yermiş? buluşur yürüyüşe gidersiniz. diyet yemekleri yapar yersiniz :) hayal mi yani bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?