Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar kızlar iş yerinde teknik bi sorudan dolayı
sabah bi kaç saat internet var onun dışında akşama kadar yok
bilgi işlem çözse bi an önce şu sorunu ben de rahat etsem
bugün sabah 1 ev poğaçası yedim
öğlen de kısır yaptı bizim kızlar az bişey ondan yedim
yanında bol kıvırcıkla
kısır yedim diye suçluluktan akşam yemeği yiyemedim
adaçayı içiyorum belki reglim sökülür diye
bu arada yarın sabah hastaneye gidicem
endokrine rutin şeker hormon takiplerim için
bu arada şekerim fena tavan yapmış durumda
internetten sonuçlara baktım az önce dehşete düştüm
tek sevindirici kolestrol değerlerim çok iyi
iyi kolestrol yüksek kötü kolestrol yok denecek kadar az
demek bu meret kiloya bakmıyomuş
bi de şekerim düzene girse kilo versem

canım senin adına çok sevindim ama kısr az yağlıysa sorun yok, gayet doyurucu bi besin
keşke akşam da yeseymişsin bişiler
inşallah şekerin düzelir de rahatlarsın sen de

takyoncum sen de üzülme canım, kilo gittikçe yüzünde küçülecek eteklerin bol gelmeye başlayacak bunu düşünerek gaza getir kendini, üşenme spor yapmaya :)))

düzgün beslenerek hem şekerini dengeliyosun hem de kilo vermen mümkün. ben de yediklerimi falan şeker hastalığı diyeti gibi buluyorum. sık yiyoruz. az az yiyoruz. ailemde var çok şeker hastası ordan biliyorum nasıl beslenmeleri gerektiğini. Umarım şekerin düzgün seviyeye iner.

Bu arada kısır çok sağlıksız bişey değil ki. bulgur zaten pirinç gibi değil faydalı bişey. bir de yeşilliği bolsa, yağı da azsa uygun miktarda neden yenmesin demi kızlar?

Kızlar bu arada, akşam yediklerim çok geldi sanırım çünkü pek acıkmadım. ciğeri daha az yemeliymişim. Gece 1 mandalina, sonra 1 avuç fındık ve bir fincan süt içtim aralıklarla.

Umarım fazla olmamıştır.

canım aç olmadığın halde bunları mı yedin, keşke fındıkları yemeseydin, sayısı da çok sanırım bi avuç dediğine göre
ben k.yemişi toplamda en fazla 20 tane yiyorum ama o sayıyı bile bulmuyo bazen
çoğu da zarar biliyosun yağlı çünkü
o yüzden bu konuda biraz daha dikkatli olursan iyi olur bence :)))

evet herkese iyi sabahlar,inşallah bugün herkes için güzel ve kolay geçen bigün olur.herkese kolay gelsin

hemen mönülerimi yazıyım;

dün öğlene kadar yazmıştım,

arada 1 yeşilçay içtim ve işyerinde 15 dk leslie yaptım

akşam:1 kase mercimek çorbası
1 tane biber dolması,2 tane yaprak sarması
1 dilim ekmek,1 küçük kase yoğurt(kırmızı biberli yedim yarısınıda)

ara:1 kase aşure

bu sabahta:
1,5 dilim ekmek
1 k.k kadar beyaz peynir,2 salkım çeçil peyniri
domates,biber
2 fincan çay

ara:tarçınlı yoğurt getirdim yanımda,bide yeşil çay içmeyi düşünüyorum

ben de önümüzdeki hafta tekrar dönebilirim. inşallah. çok az işlerimiz kaldı. eğer bir gelişme olmazsa pazartesi takıma dönerim gibi. zaten pazar günü takyona söylerim.

selam kardeş takımın güzelleri nasılsınız. inşallah herkes çok ama çok iyidir.
melankoli dışında ben ve diğer takım arkadaşlarımda iyi çok şükür. melankoli grip oldu sinüziti azdı ve çok fazla öksürüyor,dr. 3 gün rapor verdi ilaçlarını düzenli kullanıp bol bol dinlenecek.
neyse,takyoncum canım sizlere karşı mahcubum,ama inanki takıma bile zor vakit ayırır oldum,sene sonu geliyor işler beklemeye gelmiyor,bekletirsem yoğunluğum artıyor,uğrayamıyorum ama gönlüm sizlerle. arada gelip yazıyorsunuz,görüyorum gelip cevap yazarım diyorum ama unutuyorum. ferihancımda sağolsun gelip o kadar yazdı. güzel dilekleriniz içinde ben takımım adına ayrıca teşekkürederim.
ferihancım diyet olayı nasıl gidiyor hayatım inşallah herşey yolundadır,lütfen bırakma kendini, sana çok inanıyorum. kilolarından kurtulup, salına salına gezmeni çok istiyorum canım. :)))
bende dün kilo aldığımı gördükten sonra diyete başladım ve çok güzel gitti ilk günüm hiç kaçamak olmadı fazlamda olmadı. önceden kendimi sıkardım diyetteyim diye,şimdi sıkmıyorum sadece kilo verdiğim zaman yaşacağım mutluluğu hayal ediyorum ozaman açlığımı daha kolay bastırıyorum. birde kesinlikle çok acıkmamaya çalışıyorum,acıkınca ana öğüne kadar 2 lokmayla ki bu genelde yarım meyve oluyor açlığımı bastırıyorum,ama şu varki olay kesinlikle beyinde bitiyor,kendimi sıkıntıya sokmayınca acıkmıyorum böylelikle başımda ağrımıyor,tansiyonumda düşmüyor. hedefim yılbaşına kadar 55 in biraz altına düşmek. bu sıralar kimselerin ben üzmesini istemiyorum çünkü üzülünce hemen yemeğe saldırıyorum,diyet falan kalmıyor malesef oyüzden yüksek moralle dolaşmam lazım.
neyse çenem çok düştü,her fırsatta gelmeye çalışacağım,gelemezsemde kusura bakmayın olurmu canlar,ayrıca önemli birşey olursa söyyleyin elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.
hepinizi çok çok öpüyorum,kendinize iyi bakın olurmu.

merhaba canım takımım neler yapıyorunuz ben pirinç lapaını bitirdim bugün kalori heşabı yaparak diyet yapmaya başladım ve çok üzgünüm ve şaşkınım ki pirinç lapaşı hiç kilo kaybettirmemiş bana ama kardeşim 2 kilo vermiş yani verdiriyor ama bende bir anormallik oldu belki bilemiyorum . neyşe moral bozmayacağım çünkü moralimi bozunca diyeti bırakıyorum olşun yılbaşına kadar 85 olmaktı hedefim ama olamadı maleşef dediğim gibi bugün kalori miktarlarını heşaplayarak daha şağlıklı bir diyete başladım . bu şabah 3 yemek kaşığı kuru meyveli müşli yedim üzerine ayran döktüm herkez şüt döker biliyorum ama ben şüt şevmiyorum o yüzden yoğurt yada ayran tercihim . hala tok hişşediyorum kendimi yanımda 250 gr yoğurt ve bir portakal getirdim . bugünlük böyle olacak akşamada çorba içeceğim büyük ihtimalle kalori miktarım şimdilik şabah 350 kalori oldu öğleyi heşaplayamadım . bu arada akşamda 50 dk leşlie 2 mil yaptım yarın akşamda bir o kadar yaparım diyorum gün aşırı yapmaya çalışacağım bakalım işe yarayacakmı neyşe hepinizi çok öpüyorum geçmişe bakayım tekrar yazarım .

canım benim olurmu orada desteğine ihtiyacım olacak benim kimsem olmayacak orada

amonracım kolestrolün olmaması daha iyi canım merak etme şekerde dengeye gelicektir sonuçta sağlıklı besleniyorsun dikkat edersen sorun kalmaz şekerle ilgili .

Kızlar,öğle yemeğimi yedim geldim;

4 ç.k zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

evden çıkarken 1 tane kuru incir aldım yanıma yolda yedim,Canım tatlı istedi ondan

merhaba kardeş takım :))
ferihan ve tokyocum geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederimbol bol dinlenip c vitaminimi almaya gayret gösteriyorum :))
takımca hepinize bol bol sağlıklı kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…