- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.681
rica ederim canım
ben de işlerin bi kısmını hallettim, öğle yemeğimi daha da geciktirmemek için onu yiyorum, 2 tahta kaşığı kadar pilaki eklenmiş ton balıklı salata ve 1.5 dilim ekmekten ibaret kendileri :))
Kızlarrr ben iş yerinde başladım lessie yapmaya 12 dk yapabildim daha,işim çıktı,birileri geldi.gitsinler hemen devam edicem.
Mönümü yazıyım
sabah:1 kase nesfit
ara:yok
öğle:1 tane çabuk çorba,1 dilim ekmek
ara:1 elma
şimdilik bu kadar
birazdan da yeşil çay içicem
bu yediklerin çok az değil mi canım? tabii iş yerindeki imkanlarıbilmiyorum ama sabah hiç olmazsa bir haşlanmış yumurta yesen, tok tutar. öğlen için de şöyle sebze, yoğurt falan olsa yanında 1 dilim ekmek. akşama seni daha az yedirir.
kızlar, leslie leri yapıyosunuz güzel. herkes kendi kondisyonuna göre biyerden başlıyo. ben bu leslienin 5 millik 1 saat sürenini bile yaptım hiç yorulmadım. anca sonrasında 30 dk kalça basen çalışırsam içim rahat ediyo. yani ben böyle acımasızca spor yapıyorum ve ona rağmen bu hafta artmış kilom. bugün şevkim çok kırıldı. zaten hastayım ben de spora gitmicem.
sabah: yarım simit, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk. reçel
öğle: 1 portakal, light mısır patlağı(eti formun sanırım)
ara: 2 kaşık aşure, 5 tane badem
akşam için de 1 kase çorba, bi de ciğer var evde ondan yicem ama miktarını az tutmaya çalışıcam. yanında yoğurt yada ekmek yiyebilirim. aslında bişeyi haketmiyorum ama gece abur cubur yersem bu moral bozukluğunun üstüne hiç iyi gitmez.
benim de canımı çektiriyosun ton balığı yiye yiye, ilk fırsatta gidip alıcam ben de ton balıklı salata yapıp yicem
bu yediklerin çok az değil mi canım? tabii iş yerindeki imkanlarıbilmiyorum ama sabah hiç olmazsa bir haşlanmış yumurta yesen, tok tutar. öğlen için de şöyle sebze, yoğurt falan olsa yanında 1 dilim ekmek. akşama seni daha az yedirir.
kızlar, leslie leri yapıyosunuz güzel. herkes kendi kondisyonuna göre biyerden başlıyo. ben bu leslienin 5 millik 1 saat sürenini bile yaptım hiç yorulmadım. anca sonrasında 30 dk kalça basen çalışırsam içim rahat ediyo. yani ben böyle acımasızca spor yapıyorum ve ona rağmen bu hafta artmış kilom. bugün şevkim çok kırıldı. zaten hastayım ben de spora gitmicem.
sabah: yarım simit, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk. reçel
öğle: 1 portakal, light mısır patlağı(eti formun sanırım)
ara: 2 kaşık aşure, 5 tane badem
akşam için de 1 kase çorba, bi de ciğer var evde ondan yicem ama miktarını az tutmaya çalışıcam. yanında yoğurt yada ekmek yiyebilirim. aslında bişeyi haketmiyorum ama gece abur cubur yersem bu moral bozukluğunun üstüne hiç iyi gitmez.
Canım aslında ben hergün öğle arası eve gidip dediğin gibi sebze yoğurt yiyiyorum ama bugün dışarda işlerim vardı,eve gidemedim.öğle arası işlerimi hallettim.İş yerine dönüncede yenilebilecek en güzel şey çabuk çorbaydı.Evden de ekmek getirmiştim.Bugün böyle oldu. Sabahta nedense bu sabah bi değişiklik yapasım geldi o yüzden konfleks yedim.
akşam güzel yerim yemeğimi açıktım gibi artık zaten
canım senin bu durumunu spordan anlayana bi arkadaşa sordum, bana söyledikleri şunlar oldu
"canım pekçok sebebi olabilir birincisi kaslar artar sporla doğal olarak vücut ağırlığı artar. başka mesela spor kaç saat yapıyor hergünmü yapıyor. hergün aynı tempoda aynı hızla aynı saat çalışıyorsa vücudu alışır çok kalori yakmaz. başka mesela çok spor yapıyorsa günde 3 saatten fazla hergün metabolizması yavaşlayabilir. başka mesela o çok yaptığı kaçamaklar sporla kas kitlesini arttırmıştır. bence en güzeli diyetisyene gitmesi gerekir. 1 yıldan az süredir spor yapıyorsa eğer muhakkak vücut ağırlığı artıyor bendede olduydu ama benim yağ oranım azalıp ks oranım arttıydı. en güzeli diyetisyene gitsin nerde yanlışı var öğrensin canım. bizim diyetisyene biri daha gelmiş diyetisyen dedi aynı senin gibi çok spor yapıp zayıflayamamış dedi. o da şimdi başlamış zyıflamaya görüştük boşuna yapmışım dedi bende dedim boşuna olurmu tamam doğru değil ama sonuçta yağ oranın azalmıştır dedim. canım sende spordan anlıyorsun sor bakalım ne tür spor yapıyormuş neler yapıyormuş sadece aerobik egzersizmi yoksa kardiyoda varmı. ne sıklıkta yapıyor kaç saat yapıyor neler yiyor önemli bunlar"
bi cevapla da tekrar bi sorayım
shellyyyyyyyyyyyyy sana söylüyorummm :))))))
ay keşke burda da facedeki gibi birbirimizi dürtebilsek :)))
tebrik ederim shelly cim maşallah hiç kaçamağın yok çok iyi gidiyorsun canım :)
teşekkür ederim senacım bende ara vermiştim en son sınava gittiğimde 8 aylık hamileydim sonra ara verdim bu yıl başladım tekrar keşke ara vermeseydim şimdiye çoktaaaannn bitmiş olacaktı geçen yıllara acıyorum valla neyse bunada şükür zararın neresinden dönsek kardır :)))
ebrehecim yada çorbacımı desem :)) maşallah listen çok güzel canım naaptın dansı kurs nasıl gidiyor ?
geçmiş olsun amonracım di üretik hap içseydin keşke kayınvalideme ondan önerdi doktor gün aşırı bitane içiyo şişlik felan kalmadı bide gün içinde ayaklarını biraz uzatmayı dene canım sürekkl aynı pozisyonda olunca da şişiyor
ferihancım oralar buz gibi hayırlısıyla evlende gel mersinimize şu an her taraf güneşli 21 derece hava kış yaşamadık biz :)) gel buralar sıcacık hiç hasta olmazsın burda
teşekkür ederim begümcüm inşallah bitirecem bunuda :)) bu osman da varya zaten amaan boşverin yaa yaprak dökümü aşkı memnu bitti bu başladı şimdide Allahtan hiç dizi felan izlemiyorum yoksa baplanırsam bırakamıyorum :))
bu detoks işini fazla anlayamadım. kimi doktor onaylıyor, kimi onaylamıyor. ters bir durum yani. detoks sonunda lavman da yapılıyor, sen de yapacakmısın.
senacım teşekkür ederim canım :)))
shellycim acaba tuzu mu fazla kaçırıyosun, spor yaparken tuz yemek vücutta suyun tutulmasına ve şişkinliğe neden oluyo, sen de o yüzden kilo almış gibi görünüyo olabilrsin
ferihancım sana da geçmiş olsun canım, kendini çok yormamaya çalış artık bugün
begümcüm osmanı ben de izliyorum walla, akşam o caroline denen neyse ali kaptana baya bi saydım döktüm zaten, normalde kendimi kaptırmam dizilere ama bu dizi çok gerçek geliyo bana, öyle zengin ve çok güzel kızlar, yakışıklı erkekler olmadığı için sanırım, bütün tiplemeler her an sokakta görebileceğimiz cinsten ve çok doğal o yüzden
ebrehecim ve amonracım ayrıca kaptancım hepinize afiuyet olsun da ebrehecim sen bana az besleniyomuşsun gibi geliyo, aman sonra hasta olma halsiz kalıp
ay ewet canım gerçekten çooooooooook güzel olurdu veyada msn gibi titreşim göndersek dimi amaa
Slm kızlar bugünki menüm
sabah:kayınvalidemin yaptığı bazlama çok az yedim kızlar dayanamadım 1 br şekersiz çay
öğle2 kaşık patates oturtması 2 k pilav çok az yoğurt
ara mandalina yrm saat yürüyüş
akşam henüz yemedim ama çok az balık yemeyi düşünüyorum kızlar
Slm kızlar bugünki menüm
sabah:kayınvalidemin yaptığı bazlama çok az yedim kızlar dayanamadım 1 br şekersiz çay
öğle2 kaşık patates oturtması 2 k pilav çok az yoğurt
ara mandalina yrm saat yürüyüş
akşam henüz yemedim ama çok az balık yemeyi düşünüyorum kızlar
onu bilmiyorum işte okuduğum sitelerde lavman yapılması gerektiği yazmıyordu sadece pirinç çok faydalı bir besin olduğu için fazlalık suuyu atmayı sağlıyormuş haftada bir gün yapılabileceğini yada ayda 2 gün yapılabileceği yazıyordu ama yarın sabahki değişikliğe göre karar vericem haftada bir gün yapıp yapmamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?