Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim de canımı çektiriyosun ton balığı yiye yiye, ilk fırsatta gidip alıcam ben de ton balıklı salata yapıp yicem

bu yediklerin çok az değil mi canım? tabii iş yerindeki imkanlarıbilmiyorum ama sabah hiç olmazsa bir haşlanmış yumurta yesen, tok tutar. öğlen için de şöyle sebze, yoğurt falan olsa yanında 1 dilim ekmek. akşama seni daha az yedirir.

kızlar, leslie leri yapıyosunuz güzel. herkes kendi kondisyonuna göre biyerden başlıyo. ben bu leslienin 5 millik 1 saat sürenini bile yaptım hiç yorulmadım. anca sonrasında 30 dk kalça basen çalışırsam içim rahat ediyo. yani ben böyle acımasızca spor yapıyorum ve ona rağmen bu hafta artmış kilom. bugün şevkim çok kırıldı. zaten hastayım ben de spora gitmicem.

sabah: yarım simit, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk. reçel

öğle: 1 portakal, light mısır patlağı(eti formun sanırım)

ara: 2 kaşık aşure, 5 tane badem

akşam için de 1 kase çorba, bi de ciğer var evde ondan yicem ama miktarını az tutmaya çalışıcam. yanında yoğurt yada ekmek yiyebilirim. aslında bişeyi haketmiyorum ama gece abur cubur yersem bu moral bozukluğunun üstüne hiç iyi gitmez.

Canım aslında ben hergün öğle arası eve gidip dediğin gibi sebze yoğurt yiyiyorum ama bugün dışarda işlerim vardı,eve gidemedim.öğle arası işlerimi hallettim.İş yerine dönüncede yenilebilecek en güzel şey çabuk çorbaydı.Evden de ekmek getirmiştim.Bugün böyle oldu. Sabahta nedense bu sabah bi değişiklik yapasım geldi o yüzden konfleks yedim.

akşam güzel yerim yemeğimi açıktım gibi artık zaten

kuzum bana diyosun ama senin yediklerinde çok az

benim de canımı çektiriyosun ton balığı yiye yiye, ilk fırsatta gidip alıcam ben de ton balıklı salata yapıp yicem

canım benimki light değildi, o yüzden yağını iyice süzdürdüm ben ve yediğim 80 grlıktı, büyüklerden değildi yani

shellycim tavsiyeler süper :)))

canım senin bu durumunu spordan anlayana bi arkadaşa sordum, bana söyledikleri şunlar oldu

"canım pekçok sebebi olabilir birincisi kaslar artar sporla doğal olarak vücut ağırlığı artar. başka mesela spor kaç saat yapıyor hergünmü yapıyor. hergün aynı tempoda aynı hızla aynı saat çalışıyorsa vücudu alışır çok kalori yakmaz. başka mesela çok spor yapıyorsa günde 3 saatten fazla hergün metabolizması yavaşlayabilir. başka mesela o çok yaptığı kaçamaklar sporla kas kitlesini arttırmıştır. bence en güzeli diyetisyene gitmesi gerekir. 1 yıldan az süredir spor yapıyorsa eğer muhakkak vücut ağırlığı artıyor bendede olduydu ama benim yağ oranım azalıp ks oranım arttıydı. en güzeli diyetisyene gitsin nerde yanlışı var öğrensin canım. bizim diyetisyene biri daha gelmiş diyetisyen dedi aynı senin gibi çok spor yapıp zayıflayamamış dedi. o da şimdi başlamış zyıflamaya görüştük boşuna yapmışım dedi bende dedim boşuna olurmu tamam doğru değil ama sonuçta yağ oranın azalmıştır dedim. canım sende spordan anlıyorsun sor bakalım ne tür spor yapıyormuş neler yapıyormuş sadece aerobik egzersizmi yoksa kardiyoda varmı. ne sıklıkta yapıyor kaç saat yapıyor neler yiyor önemli bunlar"

bi cevapla da tekrar bi sorayım

Tek bir günlük falan oluyo mecbur kalınca tabii. maksat düzen haline getirmemek.

ayrıca shellycim yediklerin normal ama öğleyin daha sağlıklı bişiler yiyebilirmişsin o patlak yerine
ayrıca o patlaklar da ekmekten sayılıyo, o yüzden sen akşam ekmek yerine yoğurt ye tamam mı, içine pul biber de koy :))

shellyyyyyyyyyyyyy sana söylüyorummm :))))))
ay keşke burda da facedeki gibi birbirimizi dürtebilsek :)))

Spora ekim ortalarında başladım 2 ayı biraz geçti. günde 3 saat gibi aşırı spor yapmıyorum. haftada 4 gün oluyo maksimum her gidişimde 1,5 saat kalıyorum. bunun 1 saati plates toplu, lastikli egzersiz yada aerobik gibi her seferinde değişik oluyo. Ama 1 saati hocayla seansa katılıyorum. kalan yarım saatte de ya koşu bandında hızlı yürüyüş yada eliptik bisiklet ki sanırım bunlar kardiyo oluyo. bir de aletli ağırlık çalışıyorum. daha önce de bana birisi demişti, sen spora yeni baladıysan kas oranın arıyodur ki kaslar daha ağırdır vücudun sıkılaşır ama tartıda azalmazsın belki de kilon artmış gibi görünür diye.

Slm kızlar bugünki menüm
sabah:kayınvalidemin yaptığı bazlama çok az yedim kızlar dayanamadım 1 br şekersiz çay
öğle2 kaşık patates oturtması 2 k pilav çok az yoğurt
ara mandalina yrm saat yürüyüş
akşam henüz yemedim ama çok az balık yemeyi düşünüyorum kızlar

inşallah canım hayırlısıyla o günler gelirse bir taşla iki kuş vurmuş olucam hem aşkıma kavuşucam hemde gribe elveda diyeceğim .

bu detoks işini fazla anlayamadım. kimi doktor onaylıyor, kimi onaylamıyor. ters bir durum yani. detoks sonunda lavman da yapılıyor, sen de yapacakmısın.

onu bilmiyorum işte okuduğum sitelerde lavman yapılması gerektiği yazmıyordu sadece pirinç çok faydalı bir besin olduğu için fazlalık suuyu atmayı sağlıyormuş haftada bir gün yapılabileceğini yada ayda 2 gün yapılabileceği yazıyordu ama yarın sabahki değişikliğe göre karar vericem haftada bir gün yapıp yapmamaya

teşekkür ederim canım yormadım kendimi uyuklayarak gün geçirdim şükür işlerimde yoğun değildi yarı uyur yarı uyanık çalıştım inşallah yanlış yapmamışımdır :18:

evet dizi gerçek çekilmiş öyle olaylar birçok kişinin hayatında yakın olarak yaşanıyor ve oyuncularda çok iyi ben hiç dizi izlemem ama bu dizinin müptelası oldum

ay ewet canım gerçekten çooooooooook güzel olurdu veyada msn gibi titreşim göndersek dimi amaa

gerçekten yaa, yöneticiler duysun sesimizi :)))

canım sen ekmek yeme bugün, zaten bazlama, patates ve pilav yemişsin, balığın yanında bolca salata ye, balığı çok az tutmana gerek 100-150 gr yiyebilirasin bence

shellycim arkadaş gelsin sorucam canım tekrar

ya balıkta sınır mı olur yağda kızarmadığı sürece, buğulama yada ızgaraysa bence yesin afiyet olsun.

ferihancım bana da yazar mısın bu pirinç lapası diyetini? ben de denicem

ferihancım sevindim canım biraz daha iyi olmana
herkes o dizinin müptelası oldu sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…