- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.761
aaa shelly cim yaa zayıfladıktan sonra azıcık kaçamak yaparız olmazmı :))) hayali bile güzel kısır börek :))))
sen gel ben sana daha ne lezzetleri hazırlıycam :))))hayatım bizde bu iştah varken mersindede harika yemekler varken biraz zor bu takımdan ayrılırız gibi geliyor bana daha şimdiden birkez yediğim kerebiçe hayran kaldım . düşün artık gerisini
e tabiki hoşgeldin merasimi bunlar sonra bide yakın olursak her sabah sahilde yürüyüşe çıkacaz inşallahhaklısın shellycim ben misafir olduğum için önce bir mutfaklarıını tanıyayımda sonra spor yaparız diye düşünmüştür takyoncum yürüyüşte yaparız tabiki
hele bir zayıflayalımda azıcık abartmadan yeriz canım yazık onlarda ne emeklerle nede güzel yapılıyorlar yemeden durulurmu leziz leziz
canım çok geçmiş olsun şeker çok tehlikeli çok dikkat etmek lazım kayınvalidem aç karnına 350 çıkıyodu sürekli zorla düşürdük sabah akşam 42 insülin vuruyor ancak düştü bide afiyet olsun canım :))
inşallah canım inanki aynaya baktıkça bunalıma giriyorum yüzüm çok şişmiş haklısın spor yapmaya başladım alışmışım dışarda yürüyüş yapmaya evde üşeniyorum işte sabah saat 5 de çıkardım 7 ye kadar yürürdüm şimdi çok soğuk çıkamıyorum evde yapıcam mecburen
anladım canım müsait olduğun zamanlar muhakkak uğra ama :)))
amin canım inşallah
keşke akşam finali aşureyle yapmasaydın canım fazla olmuş sanki ama neyse bugün telafi edersin onu
inşallah canbım işlerini hallet bekliyoruz seni arkadaşım çok özletme kendini :))
canım hoşgeldin ne kusuru canım olurmu öyle şey anlıyorum seni haklsısın bende üzülünce yemeğe saldırıyorum bide sinirlenince sinir anında nasıl yiyorum bi görsen kıtlıktan çıkmış gibi :)))))
her zaman yanındayım canımmm dağ gibi bacın var burda yalnızlıkta neymiş sen bi gel inşallah gelmeden evimi tarif ederim sana numaramda var sende görüşürüz canım tabi evim sonuna kadar açık sana başımın üzerinde yerinn var
afiyet olsun canımm
hoşgeldin melankolicim tekrar geçmiş olsun canım bol bol dinlen
canım romatizmamı var sende ?? Mesajı yollamayı unuttun ha :)))))))
shelly cim bende aynı durumdayım sürekli bişiler yemek istiyorum ağzım boş kalmıyor yaaaaaa
bensiz yeme sakınnnn mail at yarısını ben alamıyorum elim varmıyor çikolatalara :)))) k bar zaten hafif değilmi canım ara olarak yiyebilirsin bence
Kızlar bizim yılbaşı partimiz olacak, kostüm teması 70'ler.. Nereden ne alabilirim bana fikir verin nolur :)
Hippi tarzı bişeyler diyodum ama çok salaş da olmak istemediğime karar verdim :)
ben gidiyorum kızlar,herkese iyi akşamlar.öpüldünüz
evet yaa cidden bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hayret doğrusu çok geçmiş olsun amonracım dikkat et kendinealıntı yapamadım kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
iş yerinde internette sorunlar var bi gidiyo bi geliyo giremiyorum ondan
hastaneye gittim bugün ilaçlarımın dozunu yükseltti
diyetime dikkat etmem kilo vermem gerektiğini söyledi doktor
ama ekledi bi de verdiğim bu ilaç kilo yapar..
nasıl moralim bozuldu
hem dedim kilo ver diyosunuz hem de bu ilacı veriyosunuz
başka seçenek yok mu dedim
tek seçenek irade malesef antidiyabetik ilaçların
böyle bi yan etkisi var iştah açar dedi
ne saçma di mi.
şeker hastaları kilo almamak zorunda ama bu ilaçlar
kilo yapıyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
bencede begüm yarın yine aşure var kayınvalidem yapacak yemesem kırılacak mecburen bende yiycem yarınvalla final tam final oldu valla :)bitse şu mübarek ayda kurtulsak valla ha :))
yedim zaten,ama saat erkendi biraz.bidaha bişey yememem lazım ara olarak
afiyet olsun canım çok zorlama kendini sağlık kilodan daha önemliİyi akşamlar arkadaşlar
Giysi önerileriniz için teşekkür ederim ferihancım ve begümcüm
İstanbuldayım evet, yarın akşam eski elbiseler satan mağazalara bakıcam, İstiklal'de birkaç adres buldum :)
Nedense elbise istiyorum şöyle birazcık mini, saçıma da bant filan takarım benzer bir kumaştan. Tabi bunları bulabilecek miyim bilmiyorum :) Ama bol paça pantolon kolay olur, olmadı onu yaparım.
Gelelim yediklerimeee
07:00 : 1 bardak süt
09:00 : 3/4 kepekli simit, peynir
12:30 : 4 tane küçük köfte, 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 bardak ayran
16:30 : 1 porsiyon meyve (elma, hurma, portakal azar azar)
18:30 : Sabahtan kalan çeyrek simit, çok az peynir
Akşamı yine bilemiyorum ama yememeye çalışıcam, yarın büyük gün ne de olsa
canım bi sorayım bende tam bilmiyorum onumerhaba arkadaşlar ben 9.takımdaki kilomla mı başlıyorum yoksa burda sıfırdan mı başlıyorum.okulda zamanım olmuyor o yüzden ben kilo bildirimimi bugün yapıcam.
ferihancım
canımm ben yarın sabah kayınvalidemi hastaneye götürecem burda olamıycam malesef listeleri sen hazırlarmısın rica etsem elakeremin durumunu paylaşım alanında arkadaşlara sordum gelen cevaba göre onun bildirimini yaparsın canım inşallah yoğun olmazsında yapabilirsin listeyi
geçmiş olsun canım
ben galiba diyetisyene gidicem
doktor glisemik indeksi düşük beslenmesi lazım şeker hastalarının dedi
internetten araştırdım çıkamadım içinden
hastanenin diyetisyenine sevk edebilirm dedi ama bana çok uzak şişli etfal
iş yerinden bi abla gidiyo özelde fiyatı da gayet makul
randevu alabilirsem onun diyetisyenine gidicem
arkadaşlar 73.5 yazarsanız beni sevinirim.
ferihancım
canımm ben yarın sabah kayınvalidemi hastaneye götürecem burda olamıycam malesef listeleri sen hazırlarmısın rica etsem elakeremin durumunu paylaşım alanında arkadaşlara sordum gelen cevaba göre onun bildirimini yaparsın canım inşallah yoğun olmazsında yapabilirsin listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?