Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebrehecim 70 li ve daha önceki yılların kıyafetlerini satan mağazalar var istanbulda sen neredeydin canım belki bulunduğun yerlerdede vardır . oralardanda bakabilirsin . almayı düşünüyorsun sanırım . gerçi hep mini yada ekose tarzı elbieler modaymış o zaman biraz baktımda internetten epeyde rağbet görüyormuş o satılan mağazalarda

hayatım bizde bu iştah varken mersindede harika yemekler varken biraz zor bu takımdan ayrılırız gibi geliyor bana daha şimdiden birkez yediğim kerebiçe hayran kaldım . düşün artık gerisini
sen gel ben sana daha ne lezzetleri hazırlıycam :))))
haklısın shellycim ben misafir olduğum için önce bir mutfaklarıını tanıyayımda sonra spor yaparız diye düşünmüştür takyoncum yürüyüşte yaparız tabiki
e tabiki hoşgeldin merasimi bunlar sonra bide yakın olursak her sabah sahilde yürüyüşe çıkacaz inşallah

hele bir zayıflayalımda azıcık abartmadan yeriz canım yazık onlarda ne emeklerle nede güzel yapılıyorlar yemeden durulurmu leziz leziz

hiçbişeyden mahrum kalmıcaz ki zaten kızlar. herşeyden yicez ama azar azar. aşureden yemedik mi? bir ara öğünde 2 kaşık yedik tattık. illa onunla doymaya ne gerek var demi? :) tatlarına baktıktan sonra herşeyden yiyebiliriz ki.

alıntı yapamadım kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
iş yerinde internette sorunlar var bi gidiyo bi geliyo giremiyorum ondan
hastaneye gittim bugün ilaçlarımın dozunu yükseltti
diyetime dikkat etmem kilo vermem gerektiğini söyledi doktor
ama ekledi bi de verdiğim bu ilaç kilo yapar..
nasıl moralim bozuldu
hem dedim kilo ver diyosunuz hem de bu ilacı veriyosunuz
başka seçenek yok mu dedim
tek seçenek irade malesef antidiyabetik ilaçların
böyle bi yan etkisi var iştah açar dedi
ne saçma di mi.
şeker hastaları kilo almamak zorunda ama bu ilaçlar
kilo yapıyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

valla final tam final oldu valla :)bitse şu mübarek ayda kurtulsak valla ha :))
yedim zaten,ama saat erkendi biraz.bidaha bişey yememem lazım ara olarak

Son düzenleme:
Kızlar bizim yılbaşı partimiz olacak, kostüm teması 70'ler.. Nereden ne alabilirim bana fikir verin nolur :)

Hippi tarzı bişeyler diyodum ama çok salaş da olmak istemediğime karar verdim :)

şimdi biraz netten baktım canım.Bol paça pantolon üstü gömlek.kemerle birlikte güzel olur.Bide kabarık şaçlar.ohhhh süperr

İyi akşamlar arkadaşlar

Giysi önerileriniz için teşekkür ederim ferihancım ve begümcüm

İstanbuldayım evet, yarın akşam eski elbiseler satan mağazalara bakıcam, İstiklal'de birkaç adres buldum :)

Nedense elbise istiyorum şöyle birazcık mini, saçıma da bant filan takarım benzer bir kumaştan. Tabi bunları bulabilecek miyim bilmiyorum :) Ama bol paça pantolon kolay olur, olmadı onu yaparım.

Gelelim yediklerimeee

07:00 : 1 bardak süt
09:00 : 3/4 kepekli simit, peynir
12:30 : 4 tane küçük köfte, 3 kaşık patlıcan yemeği, 1 bardak ayran
16:30 : 1 porsiyon meyve (elma, hurma, portakal azar azar)
18:30 : Sabahtan kalan çeyrek simit, çok az peynir

Akşamı yine bilemiyorum ama yememeye çalışıcam, yarın büyük gün ne de olsa

Son düzenleme:
bugün sabah
1 ıspanaklı pide
çay
ara:1incir 1ceviz
öğlen:karışık kızartma,2dilim ekmek
ara:1dilim kek
akşam:3kaşık nohut,2kaşık pilav,ayran
bugün gezmedeydim hem yedim hem kendimden iğrendim.

evet yaa cidden bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hayret doğrusu çok geçmiş olsun amonracım dikkat et kendine
valla final tam final oldu valla :)bitse şu mübarek ayda kurtulsak valla ha :))
yedim zaten,ama saat erkendi biraz.bidaha bişey yememem lazım ara olarak
bencede begüm yarın yine aşure var kayınvalidem yapacak yemesem kırılacak mecburen bende yiycem yarın
afiyet olsun canım çok zorlama kendini sağlık kilodan daha önemli
merhaba arkadaşlar ben 9.takımdaki kilomla mı başlıyorum yoksa burda sıfırdan mı başlıyorum.okulda zamanım olmuyor o yüzden ben kilo bildirimimi bugün yapıcam.
canım bi sorayım bende tam bilmiyorum onu

ferihancım
canımm ben yarın sabah kayınvalidemi hastaneye götürecem burda olamıycam malesef listeleri sen hazırlarmısın rica etsem elakeremin durumunu paylaşım alanında arkadaşlara sordum gelen cevaba göre onun bildirimini yaparsın canım inşallah yoğun olmazsında yapabilirsin listeyi

geçmiş olsun canım
ben galiba diyetisyene gidicem
doktor glisemik indeksi düşük beslenmesi lazım şeker hastalarının dedi
internetten araştırdım çıkamadım içinden
hastanenin diyetisyenine sevk edebilirm dedi ama bana çok uzak şişli etfal
iş yerinden bi abla gidiyo özelde fiyatı da gayet makul
randevu alabilirsem onun diyetisyenine gidicem

ya ben de sabah iş yerinde internet olmaz falan bildirim yapamam diye korkuyorum
geceden bildirsem işimi garantiye alıp
sabah internet olursa yine gelirim işimi sağlama alayım da

iyi edersin canım bende kayınvalidemi götürdüm diyetisyene ondan sonra şekeri düşmeye başladı çok iyi olur inşallah sende sonuç alırsın

ferihancım elakeremi de alıcaz yarın listeye geçen haftaki kilo yu yazıyoruzya oraya 9. takımdan ayrıldığı kiloyu yazıcaz galiba hani biz izinden dönen kızları yazıyoruzya öyle olacak galiba inşallah burda olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…