- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.381
Sabaha kadar dönüşümlü spor yaparız artık.. Gerçi sen ve ben abartınca + geliyoruz ama daha Cuma’ya çok var :)50 dk bisiklet 30 dk Leslie yapmıştım tmm yeter derkendennisgo nun 900 puan işi bozdu gece yine spor nöbeti var bana :))))
O yolda emin adımlarla ilerliyorum şu an :) Ama seni de peşimden sürüklüyorum farkındaysan. Kaçamağı ben yapıyorum cezayı ikimiz çekiyoruz :)Sürahi nine gibi yürürsün bak yapma
Toplum psikolojisi sanırım.. ne yapsan ya da yapmasan tersi ile ilgili bir tavsiye mutlaka var ve hemen onu duyuyorsun.Geçmiş olsun hiç sevmiyorum hastaligi bu işin kökten bi çözümü olsa keşke ama bagisiklik icin iyi deniyor öyle avunuyorum ufaklık hasta olunca.
Benim durum yazın başında bozuldu. Eşimin ailesi gelince ben kursa başladım mutfağı annesi devraldı eşim ne yemek istiyorsa söyledi annesi yaptı yedik ben kendime ayrı yemek yapmadım. Tabi et yemekleri hamur işi tatlı ev yapımı ekmekler filan derken gene iyi idare ettim porsiyon kontrolüyle. Şimdi amacım zaten eski düzenime dönmek. Eylülde yaparım diyordum o ay hastalıkla geçti yediklerimi yazmaya baslayinca farkediyorum bozulmalari yavas yavas duzeltecegim. Dusunmeden planlamadan alel acele ne bulursam yedigim icin sorun var ama halledicem onu için buradayım
Geçmiş olsun @Nurumcan94 bildiğim bir hastalık değil, en kısa zamanda iyileşsin minik.
Ya bizimki tam tersi gibi hep olumsuz bakar, suçluluk duygusu olmadan rahay rahat dondurma çikolata vb yemeyeli cok oldu.
Ya bu kültürel bir sorun herkes yasiyor ama nedense yapmaya da devam ediyor. Garip bir milletiz.
Başkalarını memnun edeyim diye yaşamaya kalkarsan baştan yeniksin zaten aynen katikaturdeki gibi olur çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
İşte burayaBazen instagramda falan dağda bi başına evler oluyo ya, hepinizden nefret ediyorum evi falan yazıyolar. Aynen öyle bi yere taşıncaksın kafa rahat
Evet bişeyi ağzıma atarken 50 kere düşünüyorum ben de. Bazen diyorum yiyen de ölüyo yemeyen de yiyim gitsin ama aynaya bakınca vazgeçiyorumGeçmiş olsun hiç sevmiyorum hastaligi bu işin kökten bi çözümü olsa keşke ama bagisiklik icin iyi deniyor öyle avunuyorum ufaklık hasta olunca.
Benim durum yazın başında bozuldu. Eşimin ailesi gelince ben kursa başladım mutfağı annesi devraldı eşim ne yemek istiyorsa söyledi annesi yaptı yedik ben kendime ayrı yemek yapmadım. Tabi et yemekleri hamur işi tatlı ev yapımı ekmekler filan derken gene iyi idare ettim porsiyon kontrolüyle. Şimdi amacım zaten eski düzenime dönmek. Eylülde yaparım diyordum o ay hastalıkla geçti yediklerimi yazmaya baslayinca farkediyorum bozulmalari yavas yavas duzeltecegim. Dusunmeden planlamadan alel acele ne bulursam yedigim icin sorun var ama halledicem onu için buradayım
Geçmiş olsun @Nurumcan94 bildiğim bir hastalık değil, en kısa zamanda iyileşsin minik.
Ya bizimki tam tersi gibi hep olumsuz bakar, suçluluk duygusu olmadan rahay rahat dondurma çikolata vb yemeyeli cok oldu.
Ya bu kültürel bir sorun herkes yasiyor ama nedense yapmaya da devam ediyor. Garip bir milletiz.
Başkalarını memnun edeyim diye yaşamaya kalkarsan baştan yeniksin zaten aynen katikaturdeki gibi olur çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Oh mis hadi kalkın gidelimİşte buraya
Eki Görüntüle 2544625
Uyuyana kadar biraz daha su iç canım..Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Birazcık mıhlama
Domates
Salatalık
Öğlen
Pırasa
Elma
Akşam
2 köfte
Salata
Sade soda
Su 1 litre falan galiba
Sporu sonra yazayım eşimle dışarı çıkıyoruz şimdi yürüyüş yaparım biraz daha
İçerim umarımmUyuyana kadar biraz daha su iç canım..
Haftalık spor yaptın farkında mısınCherry Mom yaz bana 100 puan daha :) gece 2000 puanlık spor yapsan da benden bu kadar bittim :)
Kendime diyorum ki zıkkım ye bir daha :)Haftalık spor yaptın farkında mısın
Ay deme öyleKendime diyorum ki zıkkım ye bir daha :)
Ben sana diyim az yemekle dengelemek yerine çok sporla dengelemek daha caydırıcı. Şu an kaçamak yapacağımı hiç sanmıyorum.Ay deme öyle:))
CanımMenüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta/ 7zeytin/ domates salatalık / 1 dilim süzme peynir
Ara 3 ceviz ve Türk kahvesi
Öğle : çorba
Akşam: fırında 1.tavuk butyanında karışık sebze 2 yk / cacık
Çay yanı: leblebi üzüm
Yeşil çaylarımı ve cevizli suyumuda içtim
Spor : 50 dk + 60 dk bisiklet
30 dk Leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?