- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.641
Tabiki de sayalım hangi kısmını yaptığının ne önemi var sonuçta yaptın :)bende yemek ve hazırlığını yaparken 25 dk. leslie nin sadece bacak hareketlerini yaptım .puana sayalımmı.walk walk walk walk
Dennisgo gece sporu deneyecek bu gün koşu bandında :)
Dur yapma bi yerlerin ağrır yarın yolcusun, hep seni düşündüğümden bak bunlarDennisgo gece sporu deneyecek bu gün koşu bandında :)
AA geçmiş olsun zencefil ıhlamur iyi gelir bziim birde umca damlamız var bebekten çocuğa herkes kullanabiliyor hasta olmadan düzenli içilirse direk etki ediyor süper bir damlaKızlar burnum tıkalı hiç nefes alamıyorum hasta olmadan iyileşmem lazım var mı şipşak formülünüz?
Ihlamur içtim ama baya tıkalı ağzımı kapattığım an oksijenin osunu bile alamıyorum. Bakayım nöbetçi eczane yakınsa aldırayımAA geçmiş olsun zencefil ıhlamur iyi gelir bziim birde umca damlamız var bebekten çocuğa herkes kullanabiliyor hasta olmadan düzenli içilirse direk etki ediyor süper bir damla
kardelelen321 belki size de yarar evde bulundurulabilir
Aslında onu da ilaçla dengeliyolar ama başka bi sebep bulamadıkları için onu sebep gösteriyolar. Zaten olmaz demiyolar, engel de demiyolar. Engel değil ama geciktirir diyolar. Evet var çok öyle hamile kalan ama benimki gelmek bilemedipawlover anlamadığımm için biraz baktımda sende Türkçe meali süt hormonu faZlaymış öyle mi ? Yani emzirken hamile kalınmaz derler ya öyle mi oluyor ?öyle ise emzirirken hamile kalan o kadar çokkkk kişi tanıyorum ki sevindim öyle olmasına :)) en yakın görümcem öyle kaldı hemde ilk çocuk aşılama ile olmuştu 2.pat diye daha yeni doğum yapmışken geldi ikiz gibi büyüdüler :)
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Tere
öğlen
1 dilim ekmek
Küçük kase kavurma
Yoğurt
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Salata
biraz ağrım var o yüzden bugünlük 5985 adım yürüyüş
su 3ü geçmişimdir aşılama için sıkışık olmak gerekiyodu iç iç bi hal oldum
Aslında herşey alışkanlık. Ben ergenlikten beri cok kötü besleniyordum ve bunun hayatima etkisnin de farkinda degildim ama yaşadığım sağlık sorunları, ruh halim, fiziksel yorgunluk vb hep beslenmeden etkileniyor. Doğrusuna alışınca o tür şeyleri daha az canın ister ve istese de kendini kontrol etmek kolaylaşıyor.Şu hipofiz bezi olayım olmasa hiç umursamicam ama ilaç kullanmama rağmen büyüyo adenomum.. o birazcık telaşlandırıyo ama tıp ilerledi bugün gelmese de bi gün gelcek inşallah sıpacıkmetabolizma bence iyi çalışmıyo ya şundan 2-3 yıl öncesine kadar gece 2de kızartma yiyip tığ gibi geziyodum öyleyken çiçek gibi metabolizmam varmış
pis şeyleri çok seviyorum nasıl oturtcam bilmiyorum o yüzden o sağlıklı beslenme alışkanlıklarınıSana çok imrendim ama inşallah ben de doğumla birlikte tığ gibi çıkarım maşallah nazar değerse benden bilme
Ay zaten çok şükür yaşın genç stres yapacak gerilecek bir durum yok çok şükür sevindim .vardır onda da Allah'ın bir bildiği evliliğin ilk zamanlarını doya doya geçirdiniz işte ne güzel ben niyeyse evlenir evlenmez çocuk istedim şimdi diyorum keşke biraz daha gezip tozsaymışız yani balayı tatili olmasa başbaşa hiç bir aksiyonumuz olmadıAslında onu da ilaçla dengeliyolar ama başka bi sebep bulamadıkları için onu sebep gösteriyolar. Zaten olmaz demiyolar, engel de demiyolar. Engel değil ama geciktirir diyolar. Evet var çok öyle hamile kalan ama benimki gelmek bilemediBu sefer geliyo çok inanıyorum bakalım hayırlısıyla adenomdan ötürü çok fazla ilaç kullanmamı da endokrin istemiyo bakalım çok ilaca gerek kalmadan gelir inşallah
Yaaa ıspanakta yoğurtsuz gitmiyor yaBiz milletce ıspanakla yoğurt, etli yemeklerle ayran tüketiyoruz ama işte demiri alamiyoruz bu sekilde.
Sp ne canım ? :) Spor konusında iyi yapıyorsun hamlık varsa zorlama tabi ben klozete zor oturduğum zamanları bilirim (Bugün sp de ilk günümdü leylicim. İyi geçirdim.
@emnis cim bugün 4.500 adım atabildim ancak. Bu daha başlangıç. Takımı olumsuz etkilemek istemem ama daha önce spor/yürüyüş yapmadığım için her yerim ağrıyor fazla yüklenince. Şimdilik böyle başladık diyelim.
Sp ne canım ? :) Spor konusında iyi yapıyorsun hamlık varsa zorlama tabi ben klozete zor oturduğum zamanları bilirim (dennisgo ilk cardio videosu denemenmzde ) hahahaha
Ay neydi o cardiolar ya :) şimdi kolay geliyor alıştık ya :)Sp ne canım ? :) Spor konusında iyi yapıyorsun hamlık varsa zorlama tabi ben klozete zor oturduğum zamanları bilirim (dennisgo ilk cardio videosu denemenmzde ) hahahaha
Ben kahvaltı ve akşam yemeğinde çiğden ot olarak tükettim bugün. Pişirmeye üşendiğimden değil yani tamamen doğal olsun diyeYaaa ıspanakta yoğurtsuz gitmiyor yaama evet beslenme tipimiz çok kötü o yüzden zaten türk halkı hep kansız
Seni dinledim bildiğim spora yöneldim ve ip atladım 1000 tane :)Dur yapma bi yerlerin ağrır yarın yolcusun, hep seni düşündüğümden bak bunlar
El ayak ağız gibi demişti doktor canım ama çok şükür bisey kalmadıaa nolduki ne hastalığı alerjimi geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?