Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar burnum tıkalı hiç nefes alamıyorum hasta olmadan iyileşmem lazım var mı şipşak formülünüz?
AA geçmiş olsun zencefil ıhlamur iyi gelir bziim birde umca damlamız var bebekten çocuğa herkes kullanabiliyor hasta olmadan düzenli içilirse direk etki ediyor süper bir damla
kardelelen321 belki size de yarar evde bulundurulabilir

pawlover anlamadığımm için biraz baktımda sende Türkçe meali süt hormonu faZlaymış öyle mi ? Yani emzirken hamile kalınmaz derler ya öyle mi oluyor ?öyle ise emzirirken hamile kalan o kadar çokkkk kişi tanıyorum ki sevindim öyle olmasına :)) en yakın görümcem öyle kaldı hemde ilk çocuk aşılama ile olmuştu 2.pat diye daha yeni doğum yapmışken geldi ikiz gibi büyüdüler :)

Ihlamur içtim ama baya tıkalı ağzımı kapattığım an oksijenin osunu bile alamıyorum. Bakayım nöbetçi eczane yakınsa aldırayım

Aslında onu da ilaçla dengeliyolar ama başka bi sebep bulamadıkları için onu sebep gösteriyolar. Zaten olmaz demiyolar, engel de demiyolar. Engel değil ama geciktirir diyolar. Evet var çok öyle hamile kalan ama benimki gelmek bilemedi Bu sefer geliyo çok inanıyorum bakalım hayırlısıyla adenomdan ötürü çok fazla ilaç kullanmamı da endokrin istemiyo bakalım çok ilaca gerek kalmadan gelir inşallah

Demiri alabilmek istiyorsan kalsiyuma birlikte yememek gerek..bu da aslinda etle sut urunleri yenmemesi gerekiyor demek. Biz milletce ıspanakla yoğurt, etli yemeklerle ayran tüketiyoruz ama işte demiri alamiyoruz bu sekilde.
Ben hamileyken konu oldu, ondan beri dikkat ediyorum.

Aslında herşey alışkanlık. Ben ergenlikten beri cok kötü besleniyordum ve bunun hayatima etkisnin de farkinda degildim ama yaşadığım sağlık sorunları, ruh halim, fiziksel yorgunluk vb hep beslenmeden etkileniyor. Doğrusuna alışınca o tür şeyleri daha az canın ister ve istese de kendini kontrol etmek kolaylaşıyor.

Ay zaten çok şükür yaşın genç stres yapacak gerilecek bir durum yok çok şükür sevindim .vardır onda da Allah'ın bir bildiği evliliğin ilk zamanlarını doya doya geçirdiniz işte ne güzel ben niyeyse evlenir evlenmez çocuk istedim şimdi diyorum keşke biraz daha gezip tozsaymışız yani balayı tatili olmasa başbaşa hiç bir aksiyonumuz olmadı

Sp ne canım ? :) Spor konusında iyi yapıyorsun hamlık varsa zorlama tabi ben klozete zor oturduğum zamanları bilirim ( dennisgo ilk cardio videosu denemenmzde ) hahahaha

Sp ne canım ? :) Spor konusında iyi yapıyorsun hamlık varsa zorlama tabi ben klozete zor oturduğum zamanları bilirim ( dennisgo ilk cardio videosu denemenmzde ) hahahaha

Sp=saf protein
Ben de gece uyuyamayacak kıvama gelip eğilince doğrulamıyordum. Bunları bildiğim için fazla zorlamak istemiyorum en başlarda

Bugünkü menüm ;
Sabah ; 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir 10 zeytin domates Salatalık ıspanak

öğlen ; 3 sucuk 2 kaşar 2dilim ekmekle tost

Ara; 1 avuç karışık çerez (kaju,fındık ceviz, badem ) 2 kare çikolata

akşam; 1 dilim ekmek 2 hindi füme 2 üçgen peynir ve ıspanak

ara; salatalık havuç 1 avuç çerez 1 kutu zero

-3 lt su
-15 dakika cardio, 1500 ip 5 bin adım 30 dakika bölgesel

Kızlar dün baş ağrısından oğlumla bile ilgilenemedim dolayısıyla menümü yazmaya vakit yoktu uyumuş kalmışım şimdi yazayım
Menüm
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 ceviz

Ara
1 bardak kefir
1 sise maden suyu

Öğle
1 kase çorba
15 kadar uzum

Ara
1 ceviz
2 kuru kayısı

Ara
2 hurma

Akşam
5 kasik yoğurt
3 kasik bulgur
Maydonoz roka dereotu ceviz hepsini karistirdim yedim

Ara
Oğluma yedirirken 2 çatal chesecake yemiş olabilirim keşke yemeseydim bide 1 dilim armut 1 dilim muz oğlum yesin diye doğradım bunların hepsini de kendi ağzına atmasam olmaz neyse dün böyle geçti

Su: 2 litre
Spor: 4000 adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…