- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.021
Balpamukcum ben eliptigin ustunde film falan izliyorum genelde, zamanin nasi gectigini anlamiyorum oyle. Belki sen de oylesindir ama degilsen aklinda olsun:)
Yüzde 23 cok iyi, hedefin nedir? Ben geçen kış spor salonunda tanita ile analiz yaptırmıştım yüzde 29 çıkmıştı. Kendime hedef olarak 25in altına inmeyi koydum oncelikli olarak. Kilom tartıda fena degil ama görüntümden memnun degilim, hep bu yağlar yüzünden..tabi net bir planım da yok.
pawlover anne olmak çok güzel ama ben her gün keşke çocuk yokken şunu da yapsaydım filan diyorum çünkü bazı şeylere ayıracak zaman kalmıyor azından ilk yillarda. O nedenle yapmak istedigin seylere odaklanman iyi olur. Tabi boyle soylememin bir sebebi de benim yurtdışında olmam; günde çocuğu 1 saat bile bırakabileceğim kimse yok. Ailen yanında olursa farklı olur, kendine daha fazla zaman ayirabilirsin.
Bana da böyle sporlar yazmak nasip olsun inşallah aminMenüm
Sabah menemen 3 zeytin bir dilim peynir 3 ceviz
Öğlen yoğurt yulaf yeşil elma karışımı
Araşeytana uydum bir kase mısır vee gazoz
Akşam bir kase haşlanmış karnıbahar ve 2 kşk yoğurt
Spor
65 dk bisiklet kalbimi zorlayanaa kadar cardio halinde
15 dk hitt cardio videosu yaptım
45 dk yürüyüş
Aman kuzum yediklerime bak soda yoktu evde olaydı soda içerdim. Kaloriferleri cehennem sıcağı gibi açmışlar yemişşm tuzlu mısırı valla gazoz reklamlarında ki gibi guluk guluk içtimBana da böyle sporlar yazmak nasip olsun inşallah amin
Hedef %18-19 arasi, ya da karin kaslarim gorununceye kadar :))Yüzde 23 cok iyi, hedefin nedir? Ben geçen kış spor salonunda tanita ile analiz yaptırmıştım yüzde 29 çıkmıştı. Kendime hedef olarak 25in altına inmeyi koydum oncelikli olarak. Kilom tartıda fena degil ama görüntümden memnun degilim, hep bu yağlar yüzünden..tabi net bir planım da yok.
Ben de valla eliptikteyken baska biseyle ilgilenmezsem maximum 10 dakika dayanabiliyorum. Ama sevdigim bi programa ya da filme denk gelirsem ohooo ben diyim 1 saat sen de 1.5 saat:)Ben daha başlarda olduğum için filme fln odaklanamadım nefes nefese kaldım cidden zorladı bünyemi. Ancak bugün daha iyiydim bundan sonraben de öyle yapacağım sanırım. Teşekkürler.
Sair burda kahvaltida cok domates yedim mi demek istediİyi akşamlaar
Menüm
Sabah
Çökelek
1 dilim ekmek
Domates
Domates
Biber
Öğlen
Tere
Peynir
Ceviz
1 dilim ekmek
Akşam
Lahana yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt
su 2 litre
Spor yok
Arada olur öyle toparlarsın daha cumaya çok varAman kuzum yediklerime bak soda yoktu evde olaydı soda içerdim. Kaloriferleri cehennem sıcağı gibi açmışlar yemişşm tuzlu mısırı valla gazoz reklamlarında ki gibi guluk guluk içtim
Annem bahçesinden getirmiş demek ki öyle içli yemişim ki pekiştirmek istemişimHedef %18-19 arasi, ya da karin kaslarim gorununceye kadar :))
Ben de valla eliptikteyken baska biseyle ilgilenmezsem maximum 10 dakika dayanabiliyorum. Ama sevdigim bi programa ya da filme denk gelirsem ohooo ben diyim 1 saat sen de 1.5 saat:)
Sair burda kahvaltida cok domates yedim mi demek istedi
Para kazanmak güzel ama bir de şu işler olmasaHaftasonlari yataktan surune surune ancak 11-11.30'da cikabilen ben bu sabah 9'da hop diye uyandim. Gittim kahvaltiliklar aldim, sabah sporu yaptim sonra da kahvalti ettim:) Simdi de laba geldim pazartesiye bitirmem gereken isler var ne yazik ki
Aynen oyle valla ya. Bikac aya doktora da asistanlik da bitiyo ve baska bi sehirde yeni bi ise basliyorum. Cumartesi-pazar calisma, hoca kaprisiyle ugrasma yok artikPara kazanmak güzel ama bir de şu işler olmasa
Ya biizm merkezi sistem açılıyor ama iyi oldu akşamları Ankara ayaz soğuk oluyor bayaArada olur öyle toparlarsın daha cumaya çok varkalorifer biz daha açmadık soğuk mu oralar?
Oh hayırlı olsun tebrik ederimAynen oyle valla ya. Bikac aya doktora da asistanlik da bitiyo ve baska bi sehirde yeni bi ise basliyorum. Cumartesi-pazar calisma, hoca kaprisiyle ugrasma yok artik
İyi bari az bi vakit kalmış. Ben kimsenin yüzünü de görmüyorum ama yine de çalışmak çok zor bi eylemmiş gibi geliyoAynen oyle valla ya. Bikac aya doktora da asistanlik da bitiyo ve baska bi sehirde yeni bi ise basliyorum. Cumartesi-pazar calisma, hoca kaprisiyle ugrasma yok artik
İyi bari soğuk olmasındansa sıcak olması daha iyiYa biizm merkezi sistem açılıyor ama iyi oldu akşamları Ankara ayaz soğuk oluyor baya
Hafta sonu olan işlere sinir olurdum hele bir de benim evim çok yakındı işe bir kriz oldumu hemen beni ararlardı gece yarısı bile gittiğmi bilirim evi taşıyacktım bu sebeple :)Para kazanmak güzel ama bir de şu işler olmasa
Herhalde istifa ederdimHafta sonu olan işlere sinir olurdum hele bir de benim evim çok yakındı işe bir kriz oldumu hemen beni ararlardı gece yarısı bile gittiğmi bilirim evi taşıyacktım bu sebeple :)
Spor yaparken alev alacak gibi oluyorum ama evet sıcak giibsi yokİyi bari soğuk olmasındansa sıcak olması daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?