- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.201
Kalorisi de çok güzel kendisi deBenim bu aksam yemegi bi garip olucak. Sinemaya gidiyoruz, bu salona da uyeligimiz var surekli bedava patlamis misir getiriyolar. Bedava misira hayir diyebilicek kadar cebim ya da gonlum zengin degil sanirimAksam yemegim misir olucak yani:))
Hafif bi menu olmus gayetSelam Arkadaşlar,
Benim de bugün eliptik yalan oldu ama 5 gündür üst üste yaptım sürekli. Tabii en fazla 20 dk yapmışlığım var ama ilk hafta için yorucuydu. Eşim bu akşam da yap 5 dk dedi. Fazla spor insanı yaşlandırıyor deyince koptu. Yaptığın spor 5 dk yaa diyor ama ben de koptum.Bana fazla tabii.... Bugün eliptik yapmadım ama adım sayarım 8 bin adım saymış. Hareketli birgün geçirdim. Yediklerimi yakmışımdır. Bir tek sabah kahvaltım biraz karışıktı.
Sabah:
-peynir, zeytin, yumurta, domates, salatalık dışında ekstra 1 kuru incir ve 1 çay kaşığı kaymak yedim.
-1 dilim de ekmek
Öğle:
-1 kase çorba
-1 tavuk but
-Cacık
Akşam:
-2 kase lahana çorbası
-2 adet trabzon hurması (ballı değil sert ve küçüktü ikisi de.)
Ustune de toz peynir serpiyolar ay dusununce agzim sulandiKalorisi de çok güzel kendisi deafiyet olsun
Ben acı biberli çok seviyorum ama bayadır kendisiyle görüşmüyoruzUstune de toz peynir serpiyolar ay dusununce agzim sulandi
Ben de gorusmuyodum kendisiyle ama bu aksam buyuk bulusmaBen acı biberli çok seviyorum ama bayadır kendisiyle görüşmüyoruz
Ben de mantı yaparken yoruldum epey. Büyük kızım çok sever. Sürekli istiyordu. Yapayım dedim. Saatlerce uğraştım. Biraz da dondurucuya koydum. Akşam yemekte az bişey yedim ben de tabi.Dün temizlik misafir falan koşuşturmam vardı, bugün de gezmeye çıktık pert olmuşumSen nasılsın?
Ayyy bayilirim mantiya yaaa, eline saglik kardelencim:)Ben de mantı yaparken yoruldum epey. Büyük kızım çok sever. Sürekli istiyordu. Yapayım dedim. Saatlerce uğraştım. Biraz da dondurucuya koydum. Akşam yemekte az bişey yedim ben de tabi.
Eline sağlıkBen de mantı yaparken yoruldum epey. Büyük kızım çok sever. Sürekli istiyordu. Yapayım dedim. Saatlerce uğraştım. Biraz da dondurucuya koydum. Akşam yemekte az bişey yedim ben de tabi.
Çok geçmiş olsun bel ağrısı çok kötügünaydınlar kızlar dün sabahtan beri felaket bir bel ağrısı ile mücadele ediyorum şimdi kurum hekimine gidip iğne mi yaptırsam ona bakacağım canım çok yanıyor
dün tüm gün yattım ama yok işe yaramadı sıcak falan da bakalım kurum dr u ne diyecek
canım dr rapor verdi 3 gün acil fizik tedaviden randevu al dedi şimdi fizik tedavi merkezine gidiyorumÇok geçmiş olsun bel ağrısı çok kötü
Allah kolaylık versin bende de fıtık başlangıcı var kitleyince güzel kitliyor, hemencecik geçer inşallahcanım dr rapor verdi 3 gün acil fizik tedaviden randevu al dedi şimdi fizik tedavi merkezine gidiyorum
Ustune de toz peynir serpiyolar ay dusununce agzim sulandi
canım dr rapor verdi 3 gün acil fizik tedaviden randevu al dedi şimdi fizik tedavi merkezine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?