- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.221
Allah kolaylık versin bende de fıtık başlangıcı var kitleyince güzel kitliyor, hemencecik geçer inşallah
Ayyy bayilirim mantiya yaaa, eline saglik kardelencim:)
Teşekkür ederimm, denemek lazımSana da şifalar dilerim pawlover. Annem nörolojik tedaviyle atlattı bel fıtığını. Sinirsel ve strese bağlı kısmı daha fazla bu tür hastalıkların.
Bugunku menum:
Oglen: 5 yemek kasigi haslanmis yesil mercimek, 200 gr izgara tavuk, ikiser kasik firinda pismis kuskonmaz, brokoli ve kabak
Aksam: 4 kasik yogurt ustune bi olcek protein tozu
Sinema: 4-5 avuc patlamis misir, bi kadeh beyaz sarap
SporCherry Mom 30 dk yoga, 30 dk pilates, 35 dk yuruyus
ben fazla uğrayamıyorum siz boş bırakmayın buraları
dennisgo tatlım sesin çıkmıyor kaç gündür herşey yolunda mı
Sağol tatlım. Özlemişsindir sen de tabi oralarda mantıyı. Ama tabi diyette olduğumuz için ben de özlüyorum. Dün hiç abartmadan 3-4 kaşık yedim. Kendimi de sonunda kutladımAyyy bayilirim mantiya yaaa, eline saglik kardelencim:)
Çok geçmiş olsun kaptanımgünaydınlar kızlar dün sabahtan beri felaket bir bel ağrısı ile mücadele ediyorum şimdi kurum hekimine gidip iğne mi yaptırsam ona bakacağım canım çok yanıyor
dün tüm gün yattım ama yok işe yaramadı sıcak falan da bakalım kurum dr u ne diyecek
Sağol canım. Abartmadım az yedim zaten. Hepten mahrum olunca da insan diyetten soğuyoEline sağlıkafiyet olsun arada olur öyle minnak kaçamaklar
Sağol canım.Ben de dün çoookk uzun aradan sonra pazardan oklava aldım. Arkadaşım da al al bir şeyler açmaya lazım olur dedi. Yahu ne açacağım bir şey açmaya verecek vaktim yok öyle bir becerim de yok ben sırtım İçin alıyorum dedim. İki kolumu geçirip bir süre egzersiz yapıyorum çünkü sırtım eskisi kadar dik durmuyor artık. Arada kızıma verip sırtımda hamur aç diyorum masaj oluyor
@kardelelen321 seni tebrik ve takdir ediyorum. Ellerine sağlık.
Aman canım dikkat et ağır kaldırma. Bi gidince sağlık kolay kolay düzelmiyo. Benim annem de eşim de çok çektiler. Çok iyi bilirim zor bi durumTeşekkür ederimm, denemek lazımHenüz fıtığa çevirmedi benim çok şükür ama ağır kaldırınca falan kitliyo yine de Ekstra olarak omurgamda düzleşme de var o da etkiliyordur belki
Edebildiğimce ediyorum ama illaki edemediğim noktalarda oluyo umarım çevirmez fıtığaAman canım dikkat et ağır kaldırma. Bi gidince sağlık kolay kolay düzelmiyo. Benim annem de eşim de çok çektiler. Çok iyi bilirim zor bi durum
Kolay gelsin canım inşallah kazanırsın sınavınıtoplight ve diğer değerli arkadaşlarım bu haftalarda bir sınava hazırlanmam gerektiğinden takıma pek yazamayacam. Tahminen 1.5 aylik bir süreç bu hedeflediğim kiloya inemeyip ekstradan gr alıp 55 kg oldum . Kendim içinde takım içinde izne ayrilamayi düşünüyorum. Şimdiden çok cok tesekkur ederim herşey için
Dönüştepawlover dennisgo hamilelik haberlerinizi almak dileğiyle
toplight
Cherry Mom
kardelelen321
Leyl-i-fer
L Libas7 ve diğer arkadaşlar donus te sizleri hedeflediğiniz kilolara indiginizi gormek dilegiyle kendinize çok cok iyi bakın
Sınavında istediğin başarıyı elde edersin inşallah canım. Arada uğra muhabbete. Temenniler için de teşekkür ederim. Benim hedefime ulaşmama çok var. Sınav dönüşü aramıza döndüğünde burda olurum zaten. Herşey gönlünce olsuntoplight ve diğer değerli arkadaşlarım bu haftalarda bir sınava hazırlanmam gerektiğinden takıma pek yazamayacam. Tahminen 1.5 aylik bir süreç bu hedeflediğim kiloya inemeyip ekstradan gr alıp 55 kg oldum . Kendim içinde takım içinde izne ayrilamayi düşünüyorum. Şimdiden çok cok tesekkur ederim herşey için
toplight
Cherry Mom
kardelelen321
Leyl-i-fer
L Libas7 ve diğer arkadaşlar donus te sizleri hedeflediğiniz kilolara indiginizi gormek dilegiyle kendinize çok cok iyi bakın
Çok sagol cnmKolay gelsin canım inşallah kazanırsın sınavınıamiin inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
Çok sagol cnm ara ara uğrarım tabiiSınavında istediğin başarıyı elde edersin inşallah canım. Arada uğra muhabbete. Temenniler için de teşekkür ederim. Benim hedefime ulaşmama çok var. Sınav dönüşü aramıza döndüğünde burda olurum zaten. Herşey gönlünce olsun❤
Allah kolaylık versin bende de fıtık başlangıcı var kitleyince güzel kitliyor, hemencecik geçer inşallah
şahnurcum çok çok geçmiş olsun. Annem yaşamıştı bel problemini, çok iyi bilirim nasıl sıkıntı olduğunu. Şifa diliyorum en acilinden.
kızlar işyerinde 2 iğne karıştırıp vurdular direk fizik tedaviye gittim yarın mr çekilecek 2-3 gün fazla hareket etme dediler yatıyorumAh yaa... Acaba kas gevşetici fln işe yarar mı? Sen acil bir doktora görünüp rahatlatıcı bir şey iste hemen. Umarım çabucak geçer.
Çok geçmiş olsun kaptanım
Canım sınavlarında başarılar tatlımtoplight ve diğer değerli arkadaşlarım bu haftalarda bir sınava hazırlanmam gerektiğinden takıma pek yazamayacam. Tahminen 1.5 aylik bir süreç bu hedeflediğim kiloya inemeyip ekstradan gr alıp 55 kg oldum . Kendim içinde takım içinde izne ayrilamayi düşünüyorum. Şimdiden çok cok tesekkur ederim herşey için
toplight
Cherry Mom
kardelelen321
Leyl-i-fer
O diyeti bu diyeti , galiba hepsi geçici çözümOlmaz mi ya, isvec bitti geri geldi zaten odem hemen. Bi de ustune regl oldumHissediyorum odemi, hatta gobegimde goruyorum bile direk:))
Valla genel dusuk karbonhidrat dusunuyorum, oglen karbonhidratsiz bi salata, aksam da izgara et ve yogurt olabilir mesela.
Geçmiş olsun kaptanımgünaydınlar kızlar dün sabahtan beri felaket bir bel ağrısı ile mücadele ediyorum şimdi kurum hekimine gidip iğne mi yaptırsam ona bakacağım canım çok yanıyor
dün tüm gün yattım ama yok işe yaramadı sıcak falan da bakalım kurum dr u ne diyecek
nasıl bi tedavi yapmışlar merak ettim canım bi sorarmusınSana da şifalar dilerim pawlover. Annem nörolojik tedaviyle atlattı bel fıtığını. Sinirsel ve strese bağlı kısmı daha fazla bu tür hastalıkların.
söylemişmiydin daha önce hiç hatırlayamadım, başarılar dilerim kısmen haklısın bazı şeyler beraber götürülemiyo, aynı kilonu koru da sonra devam ederken uğraşma tekrar, teşekkürler iyi dileklerin içintoplight ve diğer değerli arkadaşlarım bu haftalarda bir sınava hazırlanmam gerektiğinden takıma pek yazamayacam. Tahminen 1.5 aylik bir süreç bu hedeflediğim kiloya inemeyip ekstradan gr alıp 55 kg oldum . Kendim içinde takım içinde izne ayrilamayi düşünüyorum. Şimdiden çok cok tesekkur ederim herşey için
toplight
Cherry Mom
kardelelen321
Leyl-i-fer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?