Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kolaylık versin bende de fıtık başlangıcı var kitleyince güzel kitliyor, hemencecik geçer inşallah

Sana da şifalar dilerim pawlover. Annem nörolojik tedaviyle atlattı bel fıtığını. Sinirsel ve strese bağlı kısmı daha fazla bu tür hastalıkların.

Ayyy bayilirim mantiya yaaa, eline saglik kardelencim:)

Ben de dün çoookk uzun aradan sonra pazardan oklava aldım. Arkadaşım da al al bir şeyler açmaya lazım olur dedi. Yahu ne açacağım bir şey açmaya verecek vaktim yok öyle bir becerim de yok ben sırtım İçin alıyorum dedim. İki kolumu geçirip bir süre egzersiz yapıyorum çünkü sırtım eskisi kadar dik durmuyor artık. Arada kızıma verip sırtımda hamur aç diyorum masaj oluyor

@kardelelen321 seni tebrik ve takdir ediyorum. Ellerine sağlık.

Sana da şifalar dilerim pawlover. Annem nörolojik tedaviyle atlattı bel fıtığını. Sinirsel ve strese bağlı kısmı daha fazla bu tür hastalıkların.
Teşekkür ederimm, denemek lazım Henüz fıtığa çevirmedi benim çok şükür ama ağır kaldırınca falan kitliyo yine de Ekstra olarak omurgamda düzleşme de var o da etkiliyordur belki

kremsokola sen makrolara dikkat ediyorum diyordun ya onun için soruyorum, karb. Fazla gelmedi mi sana?

Çok geçmiş olsun kaptanım

Sağol canım.
Benim annemin de boynunda kireçlenme var. Oklavayla hareketler yapardı o geldi aklıma. Demekki çok faydalı bir alet

Teşekkür ederimm, denemek lazım Henüz fıtığa çevirmedi benim çok şükür ama ağır kaldırınca falan kitliyo yine de Ekstra olarak omurgamda düzleşme de var o da etkiliyordur belki
Aman canım dikkat et ağır kaldırma. Bi gidince sağlık kolay kolay düzelmiyo. Benim annem de eşim de çok çektiler. Çok iyi bilirim zor bi durum

toplight ve diğer değerli arkadaşlarım bu haftalarda bir sınava hazırlanmam gerektiğinden takıma pek yazamayacam. Tahminen 1.5 aylik bir süreç bu hedeflediğim kiloya inemeyip ekstradan gr alıp 55 kg oldum . Kendim içinde takım içinde izne ayrilamayi düşünüyorum. Şimdiden çok cok tesekkur ederim herşey için
Dönüşte pawlover dennisgo hamilelik haberlerinizi almak dileğiyle

toplight
Cherry Mom
kardelelen321
Leyl-i-fer
L Libas7 ve diğer arkadaşlar donus te sizleri hedeflediğiniz kilolara indiginizi gormek dilegiyle kendinize çok cok iyi bakın

Kolay gelsin canım inşallah kazanırsın sınavını amiin inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

Sınavında istediğin başarıyı elde edersin inşallah canım. Arada uğra muhabbete. Temenniler için de teşekkür ederim. Benim hedefime ulaşmama çok var. Sınav dönüşü aramıza döndüğünde burda olurum zaten. Herşey gönlünce olsun

Çok sagol cnm ara ara uğrarım tabii

Allah kolaylık versin bende de fıtık başlangıcı var kitleyince güzel kitliyor, hemencecik geçer inşallah
şahnurcum çok çok geçmiş olsun. Annem yaşamıştı bel problemini, çok iyi bilirim nasıl sıkıntı olduğunu. Şifa diliyorum en acilinden.
Ah yaa... Acaba kas gevşetici fln işe yarar mı? Sen acil bir doktora görünüp rahatlatıcı bir şey iste hemen. Umarım çabucak geçer.
kızlar işyerinde 2 iğne karıştırıp vurdular direk fizik tedaviye gittim yarın mr çekilecek 2-3 gün fazla hareket etme dediler yatıyorum
Çok geçmiş olsun kaptanım

Canım sınavlarında başarılar tatlım

O diyeti bu diyeti , galiba hepsi geçici çözüm
Geçmiş olsun kaptanım
nasıl bi tedavi yapmışlar merak ettim canım bi sorarmusın
söylemişmiydin daha önce hiç hatırlayamadım, başarılar dilerim kısmen haklısın bazı şeyler beraber götürülemiyo, aynı kilonu koru da sonra devam ederken uğraşma tekrar, teşekkürler iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…