- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.261
Aslinda hafif ama proteini az olmus sankiİyi akşamlar kızlar,
menüm
Sabah
1 yumurta
3 dilim greyfurt
3 küçük ceviz
1 dilim peynir
Domates
Tere
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
akşam (dışardaydık)
1 sigara böreği
1 tuzlu kurabiye
spor 15dk hit cardio, 300 zıplama,10000 adım yürüyüş @emnis
su 2 litre su
arada bi tatlı kaşığı da arı sütü bal polen yedim
Evde olmayınca öyle oldu malesef tam da bugün düzgün beslenmeye karar vermiştim yine bozulduAslinda hafif ama proteini az olmus sanki
Ah canım anlamıştık birşey olduğunuHerkese merhaba
Günlerdir giremiyorum, amcamı kaybettik pazar günü. Etiketleri az önce gördüm ama okuma fırsatım yok şimdilik, kusuruma bakmayın kızlar. Haber vermek için girdim. Hiç bakamıyorum şu günlerde.
Benim patlamis misirli aksam yemegim gibi desene:))Evde olmayınca öyle oldu malesef tam da bugün düzgün beslenmeye karar vermiştim yine bozuldu
Yok canım nasıl yapacağım ki kayınpeder tüm gün evde eşimin kardeşi evde anca dışarı çktığımızda ne yürüyorsam o.zaten burda yemek bulaşık servs vs bitmiyor helak oldum bitsede gitsek modundayım :) sporun s si yok yiyip yatıyorumŞimdi girmeyince belki sporda yapmıyodur diycem yes fit adınaama bizde de yok ne sende ne bende
Bana yapışmıyor ama yaramazlık yaptığı için haliyle ilgilenmek zorunda kalıyorum :/ rahat bir tip olmadığım için diken üstündeyim:/Aslında kalabalıkta seni fazla aramaması lazım, at kucaklarına kaç
Evet öyle oldu, neyse artık yarın umarım istediğim gibi olurBenim patlamis misirli aksam yemegim gibi desene:))
Başın sağolsun canım akla en son gelmesini istediğimiz şey olmuş allah rahmet eylesinHerkese merhaba
Günlerdir giremiyorum, amcamı kaybettik pazar günü. Etiketleri az önce gördüm ama okuma fırsatım yok şimdilik, kusuruma bakmayın kızlar. Haber vermek için girdim. Hiç bakamıyorum şu günlerde.
Yok canım nasıl yapacağım ki kayınpeder tüm gün evde eşimin kardeşi evde anca dışarı çktığımızda ne yürüyorsam o.zaten burda yemek bulaşık servs vs bitmiyor helak oldum bitsede gitsek modundayım :) sporun s si yok yiyip yatıyorum
Canım bir aksilik olduğunu tahmin etmiştik hatta bendeki numaran hala geçerli mi bilmiyorum aramayı düşünmüştüm başın sağolsun canımHerkese merhaba
Kararsız kaldığım için soylememistim gireceğim sınavda calistigim kurum içinde görevde yükselme olunca sınav gününe kadar çok iyi çalışmam gerekO diyeti bu diyeti , galiba hepsi geçici çözüm
Geçmiş olsun kaptanım
nasıl bi tedavi yapmışlar merak ettim canım bi sorarmusın
söylemişmiydin daha önce hiç hatırlayamadım, başarılar dilerim kısmen haklısın bazı şeyler beraber götürülemiyo, aynı kilonu koru da sonra devam ederken uğraşma tekrar, teşekkürler iyi dileklerin için
Çok teşekkür ederim kaptanimCanım sınavlarında başarılar tatlım
Basıniz sağolsun cnmHerkese merhaba
Kuzenim de almıştı ben de onda denemiştim gerçekten hiç bi türlüsü gitmiyo baya kötü bi tadı varGunaydin herkese. Bugun yeni aldigim maca tozu diye bisey denedim, guya superfood cok vitaminli mineralliymis. Aman evlerden irak bisey cikti, boyle korkunc bi tat olamazAldim da artik bi kere, icicem mecbur. Bi kasik tozu bi kase yogurda karistirdim, yogurttan soguttu resmen ya Neyse bugunku menum:
Oglen: firinda kuskonmaz, fasulye ve brokoli, 200 gr izgara tavuk, 4 kasik tabule salatasi
Aksam: 1 kasik yagda 180 gr izgara biftek, firinda fasulye, 3 kasik tabule salatasi, ufak bi kase maca’li yogurt
SporCherry Mom 20 dk bisiklet, 25 dk jillian. Sabah kalkamadim o yuzden yoga yok:)
Şeflik gibi sanırım,Allah yardımcın olsunKararsız kaldığım için soylememistim gireceğim sınavda calistigim kurum içinde görevde yükselme olunca sınav gününe kadar çok iyi çalışmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?