Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım yaa üzüldüm ben hayırlısı olsun yine bekleriz iyi bak kendine

Oy kaptanım size ne oldu geçmiş olsun şimdi daha iyisiniz inş yaprak dökümü olmuş sayfada bende çok giremiyırum ya takip edemedim pek evime bir gitsemde burda tempo bitmiyor

S
Sen naptın canım tatil maratonu nasıl gidiyo
Ay nasıl gitsin canım Emre'ye mukayet olamıyorm şımardı burda uyku saatleri vs hep şaştı ev kalabalık olunca uyusada uyanıyor :)) yoruldum sporda yok iyice canım sıkıldı menülerime dikkat ediyorum ama kaçamak yok

Aslında kalabalıkta seni fazla aramaması lazım, at kucaklarına kaç

Ahahahah ya kremsokola nasıl da allandıra ballandıra anlatmışsın gerçekten ağzının suyu akmış hahahah topla kendini topla!
Ay akti valla cok seviyorum o misiri:)) Ama evden protein tozu icip gidince tuttu baya, pek yemedim:)
kremsokola sen makrolara dikkat ediyorum diyordun ya onun için soruyorum, karb. Fazla gelmedi mi sana?
Olmaz mi fazla tabi, dun oyle olmus oldu Tam soyleymis hatta makrolar:

Normalde bu kadar dusuk carb hedeflemiyorum ama aslinda, onu duzeltsem iyi olucak.

yalnız her şeyi geçtim de şarabın bu kadar düşük kalorili olması ve hatta şeker oranının bu denli düşük olması beni şaşırttı.

Emniscim su ana kadar neyse ki kötü bir yönünü görmedim İstanbul'un, trafiği dışında tabi o da beklediğimiz bir şeydi, cok koymadı diyelim. Insallah güzel olur bakalım :)
Çok geçmiş olsun canım, çocuklar hastalanınca her şey duruyor tabi doğal olarak. İstediğin kiloya da inebilirsin ben sana inanıyorum, burası sana iyi geliyor.
Artık ara ara bakmaya çalışacağım canım görüşürüz umarım ki
Kaptanım benim
Insallah görüşürüz ya aynı şehirde bile ayarlayamadık cok mahcubum ama gelirsen mutlaka haber ver
Buralara da uğramaya çalışacağım
Çok iyi yapmışsın dönmekle zaten az bir kilon kalmıştı umarım izinde kilo almamışsındır :)

Mekanı cennet olsun çok üzüldüm başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…