- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.821
Yok kendime challenge yaptim bitirmem lazim bu programi, sonra kafama gore takilirim:))E jllian yapma başka şey yap bende sevemedğim şeyleri yapamam spordan soğurum mazallah :)
İnş canım bakalım yarın için heyecanlıyım :))
balpamuk dava sonuçlandı mı uzadı mı canım inş güzel netice aldınız ?
Oh gözün aydın yükün azalır birazBu arada yarın akşama annem babam ablam eniştem yeğenim geliyor ♥♥♥♥ çok mutluyum çokyarına bir sürü hamur işi yapacağım annemde aşure zamanında yiyemedim diye bana aşure yapacakmış içine dert olmuş :)))) özetle bakalımm sınavdanda sağ salim çıkarım inş
Boşver sınavı az ye dengele ama anın tadını çıkarıp cebini mutlulukla doldur canım :)Bu arada yarın akşama annem babam ablam eniştem yeğenim geliyor ♥♥♥♥ çok mutluyum çokyarına bir sürü hamur işi yapacağım annemde aşure zamanında yiyemedim diye bana aşure yapacakmış içine dert olmuş :)))) özetle bakalımm sınavdanda sağ salim çıkarım inş
CanımGünaydınlaaaarrr,
Bu sabah ki kiloma inanamadım. 70.00 çıktım1 haftaya kadar regl olmayı bekliyorum bu aralar çokta yoruldum, uykusuzum, ödemim de var muthemelen bu sebeplerden ancak bu kadar fark abartılı geldi bana. Eşim o tartı bozuk fazla tartıyor diyor ama bilmiyorum sonuçta sürekli aynı tartıyı baz alıyorum. Allahım iyi ki takımda değilim. yazdığım menüler de belli... nasıl şiştim böyle....
maşallah sana yaw esranın dediği gibi listede olmayıp en istikrarlısı sensinBu arada bu sabah tartida cok guzel bi eksi gordum darisi yarina:))
bu arada senden rica edeceğim yarın sabah tekrar tartılırmısın uykusuzluk bende fena ödem yapıyor çünküGünaydınlaaaarrr,
Bu sabah ki kiloma inanamadım. 70.00 çıktım1 haftaya kadar regl olmayı bekliyorum bu aralar çokta yoruldum, uykusuzum, ödemim de var muthemelen bu sebeplerden ancak bu kadar fark abartılı geldi bana. Eşim o tartı bozuk fazla tartıyor diyor ama bilmiyorum sonuçta sürekli aynı tartıyı baz alıyorum. Allahım iyi ki takımda değilim. yazdığım menüler de belli... nasıl şiştim böyle....
Teşekkür ederiz kuzum seninde kandilin mübarek olsunSelam kızlar..
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Ben sabah tartıldım artı çıktım. Biraz egzersiz yaptım ip atladım. Şu an sabitim. Ama hissediyorum ayaklarımda ellerimde şişlik var. Bu hafta hiç iyi geçmedi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?