- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.841
Süpersin canımKızlar hastanedeyim
Tartı paylaşıp kaçıyorum ilerleyen saatlerde gelirim
MüthişsinKızlar hastanedeyim
Tartı paylaşıp kaçıyorum ilerleyen saatlerde gelirim
Bi kıramadık şu yenilgi döngüsünütoplight
Spor listemiz arkdaşlar geçen haftaya göre daha dolu kafama göre ekledim çıkardım listeye girmek/çıkmak isteyen varsa düzeltme yaparım.
Yine yine 1. Takım no kiloama arada az fark var :))) Herkesin emeklerine sağlık ♥
Bireyselde 1. 1860 puan ile pek tabidennisgo tebrik ederim canım bu hafta karşılığını güzel gördün sporların bence :)
Eki Görüntüle 2552433 Eki Görüntüle 2552434
Ben de bildirim yapmaya gelmiştim
Ay neye deliriyorsun :)) 50 kilo olmuşun etin ne butun ne nereden vericen gayet güzel gidiyorsun çok normal bu kiloda böyle gitmesi tebrik ederim canımBen de bildirim yapmaya gelmiştimçok yavaş veriyorum deliriyorum -200, 50.6
Şöyle bi 48e düşsem de porsiyon küçültmesemAy neye deliriyorsun :)) 50 kilo olmuşun etin ne butun ne nereden vericen gayet güzel gidiyorsun çok normal bu kiloda böyle gitmesi tebrik ederim canım
Tabi kii kuzum spor yapma imkanın varken saldır spora kas yap güçlen.az az ye ne olacak kaslar eriyecek sonra bir iki diyet bozmada löp kilolar geri. Senin güzel beslenmen lazım menülerden çalma tatlımŞöyle bi 48e düşsem de porsiyon küçültmesemporsiyon küçültmek yerine sporu mu çoğaltsam acabası
Bakim bu hafta bide öyle deniyimTabi kii kuzum spor yapma imkanın varken saldır spora kas yap güçlen.az az ye ne olacak kaslar eriyecek sonra bir iki diyet bozmada löp kilolar geri. Senin güzel beslenmen lazım menülerden çalma tatlım
Hayırlısı olsun kuzumBakim bu hafta bide öyle deniyimtüp bebek için ön görüşmeye gitcez haftaya
Yok kuzum devam edemedim kahvaltı yapıp çıktık evden. Kızımı okula bıraktık alış veriş işleri vardı. Salı günü annem ve kardeşim geliyo. Askere gitmeden önce abi ve ablalarını ziyaret etmek istemiş sağolsun. Şimdi tokatta abimdeler salı bana gelecekler bende biraz kalıp Eskişehir'e kızkardeşime geçecekler.Teşekkür ederiz kuzum seninde kandilin müyok kuzum barek olsun
Şişlik varsa düşer daha kilon devam ediyor musun spora yoksa bıraktın mı saatte geç oldu aç aç durulmuyor değil mi :)))
Amin inşallahHayırlısı olsun kuzum ♥ tüp bebekte olasılk baya yüksek değil mi aşılama gibi dğil
Teşekkürler kaptanım. Ödülümü de yemiş bulunuyorum an itibariyle :)***5. Takım 647. Etap***
Leyl-i-fer(74,9/)
emnis (72,2/71,5/0,7/%0,48)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/)
dennisgo (70,7/68,5/2,2/%3,11)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/)
5.Takım Ortalaması:-%
ayvacicegi ( 52,5/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (68,4/70/-1,6/%-2,34)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola
deniz cim muhteşemsim gene haftanın birincisi kısmına yazarsın sanırım
emnis cim sen de aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?