Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emin de olamiyorum bi yandan, bu sabah tarti saka yapti gibi geliyo Hiit'in marifetiyse her gun yaparim valla ben hiit, kalp atisim 175'e cikti bi ara gerci ama olsun:))
Hiit için öyle şeyler diyorlar, ondan olma ihtimali var bence

Haftasonu da yag orani olcumune gidicem bakalim ne durumdaymis benim yaglar
az yağ bol kaslı bir analiz sonucu bekliyordur umarım seni :)

Balpamuğumm spor ödevini unutma

Olsuuuun yarin cuma tartidan sonra azicik kacamak olabiliiiir

valla ben meczup gibi kendi kendime takiliyorum
Hahahahaja yaa aslında en ideal üyesin valla düzenli spor , düzenli menü bildirimi , istiktarlı her hafta eksi,katılım , ay birde cumaları yüzdeni de hesaplayıp yazıyorsun şiiimmdii böyle düşününceee silelim listeden kendimizi sen tek yürü git en azından bir iki 1.lik alırız garanti :))

Hahahaha ya valla her hafta eksi olduguma ben de inanamiyorum normalde mehter takimi gibi iki ileri bir geri giderim ben

Hahahaha ya valla her hafta eksi olduguma ben de inanamiyorum normalde mehter takimi gibi iki ileri bir geri giderim ben
Süper süper maşallah diyelim bu hafta hitt bence süper oldu devamlı aynı sporları yapınca sanki yatmışız bütün hafta gibi algılıyor bünye jillianda da seviye atladım demiiştin hepsinin sonucu güzel eksiler ♥yarına umarım bizlerde güzel sonuçlar alırız uzun zamandır düşüşteyiz :/

Jillian level 2'de cok yavas ilerliyorum ama yaa Cok fazla sinav, plank ve turevi var bunaliyorum...
Evet hadi insallah bu hafta herkes guzel guzel eksiler gorsun takim birinci olsuuun

Jillian level 2'de cok yavas ilerliyorum ama yaa Cok fazla sinav, plank ve turevi var bunaliyorum...
Evet hadi insallah bu hafta herkes guzel guzel eksiler gorsun takim birinci olsuuun
E jllian yapma başka şey yap bende sevemedğim şeyleri yapamam spordan soğurum mazallah :)
İnş canım bakalım yarın için heyecanlıyım :))

Gözün aydın canım azcık kaçamaktan bir şey olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…