- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.101
Yok disarida yiyorumtavuklu avakadolu salatayı evde mi yaptın evde yaptıysan tarif please
hmm muhteşem görünüyor bende evde yapayım bunuYok disarida yiyorumAma icinde marul vs yesillikler, salatalik, cherry domates, kirmizi sogan, bol izgara tavuk, herhalde yarima yakin avokado ve limonlu bi sos var. Yaninda da bi haslanmis yumurtayla geliyo. Aynen soyle:
Eki Görüntüle 2553940
Eee kızlar nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor bugün
aynen canım yaaadennisgo sanırım hala satranç turnuvasında, Cherry Mom in de annesi gelmişti onunla vakit geçiriyordur. Onların eksikliği çok hissediliyo
Çok doğru bir karar canımKizlar bu arada ben kilo vermemi biraz yavaslatmaya karar verdim. Malum yag olcum aleti bile bana yag yakmaktan cok kas yapimina odaklan dedi, ben de kaslar iyice gitmesin diye kalorimi 1600-1700 seviyesine cikardim. Bu hizla haftada 200-300 gr vermem lazim. Bu sekilde de hedefime 8 haftada falan ulasiyorum. Acelem yok nasil olsa dedim, onemli olan saglikli olsun:)
Selam kaptanım nasıl oldunuz ev rutine döndümü bari ?günaydınlar
Ama ben yazıyorum yadennisgo sanırım hala satranç turnuvasında, Cherry Mom in de annesi gelmişti onunla vakit geçiriyordur. Onların eksikliği çok hissediliyo
Burdayım kahvaltı bulaşık toplanma sil temizle börek çörek, okul hazırlığı derken bu saat oldu şimdi çocuğu götürüp yürüycem gelince diğer çocuğa pişir yedir akşam yemeği faslı topla çay faslı ders yaptır az dinlen uyuuuu ve benim pil biteeeerEee kızlar nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor bugün
Kolay gelsin canımBurdayım kahvaltı bulaşık toplanma sil temizle börek çörek, okul hazırlığı derken bu saat oldu şimdi çocuğu götürüp yürüycem gelince diğer çocuğa pişir yedir akşam yemeği faslı topla çay faslı ders yaptır az dinlen uyuuuu ve benim pil biteeeer
Evet ben de ama dillendirmeyeyim negatifi çağırmayayım dedimAma ben yazıyorum yadennisgo girmeyince korkuyırum artık bişey mi oldu diye o da boşlamaz buraları çünkü iyi olsunda olur bu kadar kırk yılda bir geliyor Türkiye'ye çok normal
yok canım nerde ama ben çocuklara fazla yüz verdiğimi farkedip evde sıkıyönetim ilan ettimSelam kaptanım nasıl oldunuz ev rutine döndümü bari ?
Çok iyi yaptınız herşeyi sizden beklemesinler alışırlar bir şekilde siz yeterli kararlı olun çok yıpratmayın kendinizi ve bu süreçte kiloda almayın lütfen sıkın kemerleri yeniden.. kaptan olunca hayır izne çıkamazsınızda diyemedi kimseyok canım nerde ama ben çocuklara fazla yüz verdiğimi farkedip evde sıkıyönetim ilan ettim
aynen öyle kimse izne çıkamazsın demedi ama benim listeye girmem biraz 2haftayı geçer maalesef kilo aldımÇok iyi yaptınız herşeyi sizden beklemesinler alışırlar bir şekilde siz yeterli kararlı olun çok yıpratmayın kendinizi ve bu süreçte kiloda almayın lütfen sıkın kemerleri yeniden.. kaptan olunca hayır izne çıkamazsınızda diyemedi kimseama bence 2 hafta biter bitmez dönün
Çok güzel görünüyo canım afiyet olsun neden sık sık yediğin anlaşıldıYok disarida yiyorumAma icinde marul vs yesillikler, salatalik, cherry domates, kirmizi sogan, bol izgara tavuk, herhalde yarima yakin avokado ve limonlu bi sos var. Yaninda da bi haslanmis yumurtayla geliyo. Aynen soyle:
Eki Görüntüle 2553940
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?