- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.121
Dizler için en sakat hareketlerden biri diğerid2 squatSağol canım araya d harfi eklemiş ya başka birşey herhalde dedim :) artık sizden herşeyi bekliyorumbende bu hareketi dambıllarla yapıyorum ama dizi yere değdirmiyorum buradaki gibi
Buluşma yanına kar kalmış sadeceSelamlar
Bi poponun üstüne oturamadım bugün de dışarıdaydık ufaklığa ev ayakkabısı alayım bir de arkadaşla buluşayım dedim. 2. Uykusuna zor yetiştik o saat olunca farkettimki kahveyle duruyorum. Temizlik sobra da birseyler yiyeyim derken uyandi bizimki :)
Evet tadi da goruntusu kadar guzel:) Yerken resmen mutlu oluyorum, oh simdi ne guzel vitaminler mineraller aldim diye:)Çok güzel görünüyo canım afiyet olsun neden sık sık yediğin anlaşıldı
CanımAma ben yazıyorum yadennisgo girmeyince korkuyırum artık bişey mi oldu diye o da boşlamaz buraları çünkü iyi olsunda olur bu kadar kırk yılda bir geliyor Türkiye'ye çok normal
Turnuva bitti ama şimdi de il birincileri turnuvası var ona hazırlanıyor.. özel dersleri grup etkinlikleri oluyor. Biz de peşinde dolaşıyoruz. Zaten ikimiz şu an yapışık ikiz gibiyiz her şeyi beraber yapıyoruz :)dennisgo sanırım hala satranç turnuvasında, Cherry Mom in de annesi gelmişti onunla vakit geçiriyordur. Onların eksikliği çok hissediliyo
Düzeldi sayılır canım, sadece burnu akıyor şu an. bugün bir saat oynadık neşesi yerindeydi :)Ah canım geçmiş olsun o da nasibini aldı demekçabuk düzelir inş
Yeğen çok başka ben benimkinin her gösterisinde kesin ağlıyorum. 29 ekimde arkadaşı görmüş ağladığımı, diyo ki teyze lütfen şöyle yapma çocuk gibi gözüküyosunTurnuva bitti ama şimdi de il birincileri turnuvası var ona hazırlanıyor.. özel dersleri grup etkinlikleri oluyor. Biz de peşinde dolaşıyoruz. Zaten ikimiz şu an yapışık ikiz gibiyiz her şeyi beraber yapıyoruz :)
Sıkıntı yok dizlerimde kuzum şimdilik yapıyorım sadece fena hamlık oldu üst bacakta :) halen neyin hamlığını yaşıyorum bilmiyorum kaç ay oldu spor yapalıDizler için en sakat hareketlerden biri diğerid2 squat
Hiçççç rezil etme çocuğuu :)))) hahaah âlemler yaYeğen çok başka ben benimkinin her gösterisinde kesin ağlıyorum. 29 ekimde arkadaşı görmüş ağladığımı, diyo ki teyze lütfen şöyle yapma çocuk gibi gözüküyosunFırsatın varken bol bol değerlendir ben de cuma kavuşcam
Daha dursun 18inci yaş gününde rezil etcemHiçççç rezil etme çocuğuu :)))) hahaah âlemler ya
:)ayrılalı 3 aydan uzun süre olduğu için eski kilona gelmeden girebiliyorsun canım kuralları biliyorsundur o halde hoşgeldin yeniden aramıza :))Cherry Mom merhaba. Daha önce de 5. takimdaydim 60.5 le izne ayrılmıştım ama kilo aldım . Kilo alınca gruba girememe gibi bir durum olur mu bilmiyorum. O yüzden cuma zayıflama grubuna yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?