- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.141
Hoş geldinCherry Mom merhaba. Daha önce de 5. takimdaydim 60.5 le izne ayrılmıştım ama kilo aldım . Kilo alınca gruba girememe gibi bir durum olur mu bilmiyorum. O yüzden cuma zayıflama grubuna yazdim
Hoşbuldum:) çok istikrarlı değilim ama dikkat edince az çok kilo veriyorum
leylifer ve kardeleni hatırlıyorum sanki onlar vardı:)Mevcut listeden tanıdığın arkadaş var mı ? Biz daha önce denk gelmedik sanırım ben de izin sonra 1 yıl sonra döndüm de
Size de iyi kavuşmalar canım.. en güzel kavuşmalar sizin olsun. Kesinlikle çok başka bir şeyYeğen çok başka ben benimkinin her gösterisinde kesin ağlıyorum. 29 ekimde arkadaşı görmüş ağladığımı, diyo ki teyze lütfen şöyle yapma çocuk gibi gözüküyosunFırsatın varken bol bol değerlendir ben de cuma kavuşcam
hoşgeldin tatlım tekrarCherry Mom merhaba. Daha önce de 5. takimdaydim 60.5 le izne ayrılmıştım ama kilo aldım . Kilo alınca gruba girememe gibi bir durum olur mu bilmiyorum. O yüzden cuma zayıflama grubuna yazdim
aha sık yaz bekliyoruz seni tatlımBuralardayım kaptanım hergün yazıyorum:)
Bi kadın için zor bi istek ama sağlık gitti mi geri gelmiyo, mümkün olmanın sınırlarını zorlamak lazımgünaydınlarr,
kızlar yavaş yavaş düzene girmeye başlıyor benim ufaklıklar o yüzden bende yazab,iliyorum fizik tedaviye başladım 3. gün olacak bugün kendimi yormamam gerekiyormuş sizce mümkün mü?
Aynen benimde öyle altıüstü 5 hareket yaptık salı gününden beri üst bacak kaslarım yanıyo1600 zıplama, 30 dakika pilates, 6000 adım yürüyüşCherry Mom Üst bacaklarım çok kötü hamlamış, merdiven inip çıkarken ağlayasım geliyo çok zorlandım spor yaparken ancak bu kadar yapabildim.
Hoşgeldin canım evet ben hala burdayımleylifer ve kardeleni hatırlıyorum sanki onlar vardı:)
Bunlar hep o kasları yeni keşfetmemizden benceAynen benimde öyle altıüstü 5 hareket yaptık salı gününden beri üst bacak kaslarım yanıyo
Ne kadar olması gerekiyormuş normalde?Kızlar ben bugün yağ ölçümü yaptırdım ama detayları öğrenemedim başka zaman başka yerde yaptırıcam.şu an 28 kilo yağım olduğunu öğrendim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?