- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.281
Beni de iki doğum günü pastası bekliyor. Birisi hafta sonu yeğenimin, diğeri de giderken benim yaklaşan doğum günüm için olacak :)Bugün benim de eşimin doğum günü. Bugün pasta kestik yarında yemeğe çıkacağız. İnce bir dilim yedim ne yapayım eliptik yapacağım eve gidince.Anlayacağın çok denk geldi, bu haftadan geçtik sanırım.
Süpersin canım sen. 2 haftada mezun olursun bence.Mezuniyete kaldı 2,5 kg. Hızlıca mezun olmak gitmeden biraz yemek istiyorum. Çok zorlanmıyorum ama bazı şeyleri yemeden de dönmek istemiyorum eve.. şu an listedeyim diye dengelemeye çalışarak ufak tefek yiyorum ama rahat değilim :)
Sen şimdi içebilmek içinmi akşam yemeği yemedin yaniBugünkü menüm
sabah ; 1 dilim ekmek 1 Kk peynir, Mozarella peynirli Dereotlu omlet, 7 zeytin domates salatalık
ara; sütlü kahve
öğleden sonra; 1 tost 1 kutu zero
akşam; 2 kadeh şarap
1 lt su
Spor; 15 bin adım 2 bin ipCherry Mom
Hastaneye yürüyerk gittin geldin herhalde18063 adım, 300 zıplamaCherry Mom
Yok canım. Aslında bir kadeh içebilmek için ara öğün yememiştim. Ama eve 9 da geldim ve yemek hazırlayıp yemek için geç olacaktı bu yüzden madem yemiyorum iki kadeh içeyim dedim..Sen şimdi içebilmek içinmi akşam yemeği yemedin yani
Kiloyu kafaya takıp vücudu strese sokmamak lazım canım benim. Sen canını sıkma çok istiyorsan 7 lerin canını sık, uykusuz kalsınlar ve çekip gitsinler :)Açlıktan uyuyamıyorum
Yada kiloyu yine kafaya taktım ondan uyuyamıyorum 22 den beri yataktayım
Hastaneden sonra köpekle ve yeğenlerle sahile gittikHastaneye yürüyerk gittin geldin herhalde
Günaydın kaptanımgünaydınlar güzel bir gün olsun hepimize kızlar deniz ve esra sayesinde notadan kurtulduk bu hafta daha dikkatli olmalıyız bu arada ben yeni bir diyetisyene başladım pozitif elektrik aldım güzel gelecek bana inanıyorum
Vala onlar yerinden memnun gibiKiloyu kafaya takıp vücudu strese sokmamak lazım canım benim. Sen canını sıkma çok istiyorsan 7 lerin canını sık, uykusuz kalsınlar ve çekip gitsinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?