- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.321
çocupa bakan varken yürütüş vepark aletleri gibi görünüyo ama hııt cardio da yapabilirsin sankiLeyl-i-fer 7 li rakamlara ne zaman veda edeceğiz valla bıktım usandım komşuda koşu bandını başkasına vermiş ne spor yapacağım ben burda 10 gün
Sevindim canım hayurla sonuçkansın inşallah, listedışı yarışırsın bişey olmaz
Ayran içeydin hwm uykunu getirirdiAçlıktan uyuyamıyorum
Yada kiloyu yine kafaya taktım ondan uyuyamıyorum 22 den beri yataktayım
Öyle olacak artık, teşekkür ederimm inşallahSelam kızlar
çocupa bakan varken yürütüş vepark aletleri gibi görünüyo ama hııt cardio da yapabilirsin sanki
Cherry Mom dünde 3000 adım yürüyüş var 2 gündür dışarı çıkmıyorum evde yürüyorum bende,canım başka bişeyde yapmak istemiyo bu hafta çocuklar da evde yapılacak bisürü şey var
Dondurulmuşun başarı şansı daha yüksskRahim durumuna göre karar vercez dedi doktor zaten bana bırakmadı tercihi, muhtemelen dinlendirmek ister rahmi diye düşünüyorum bakalım neler olcak
Tamdaa öyle yapıyorum leylicim :))Selam kızlar
çocupa bakan varken yürütüş vepark aletleri gibi görünüyo ama hııt cardio da yapabilirsin sanki
Cherry Mom dünde 3000 adım yürüyüş var 2 gündür dışarı çıkmıyorum evde yürüyorum bende,canım başka bişeyde yapmak istemiyo bu hafta çocuklar da evde yapılacak bisürü şey var
Hoşgeldiinİyi akşamlar kızlararanıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum kabul esiyorum.
29 yaşındayım, bekarım, bankacıyım çalışıyorum.
62 kiloyum, 57 olmak istiyorum. Boyum 164 cm.
Kilo almama ve verememe konusunda çok başarılıyım.60-62 kilo arası gidip geliyorum sürekli. Yılbaşına kadar inşallah vermek istiyorum.
İyi akşamlar hoşgeldin :) esasında fazla kilon çok azmış kısa zamanda toparlarsın eminim :) listeye girmek için min %10 Luk bir hedefin olması gerekiyor yanlışsam kaptanım beni düzeltir ama liste dışında da olsa takım içerisinde kalabilirsin tabi :) @toplightİyi akşamlar kızlararanıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum kabul esiyorum.
Kilo almama ve verememe konusunda çok başarılıyım.60-62 kilo arası gidip geliyorum sürekli. Yılbaşına kadar inşallah vermek istiyorum.
Ay cümle yarım kalmış 2 yazı okudum diye prof kesilmiş gibi olmuşDondurulmuşun başarı şansı daha yükssk
Sağol canımHoşgeldiin
Öyle mi canım. Kaptan bakalım ne diyecek.İyi akşamlar hoşgeldin :) esasında fazla kilon çok azmış kısa zamanda toparlarsın eminim :) listeye girmek için min %10 Luk bir hedefin olması gerekiyor yanlışsam kaptanım beni düzeltir ama liste dışında da olsa takım içerisinde kalabilirsin tabi :) @toplight
Yok valla hiç öyle algılamamıştımAy cümle yarım kalmış 2 yazı okudum diye prof kesilmiş gibi olmuşpawlover şans daha yüksek diye okumuştum olacaktı birde düşük riski de daha azmış bakalım sana nasıl uygulanacak zaten dediğn giibi doktor karar verir.
Canım inşallah olur hayırlısıyla. Yaşın kaç ki senin sorması ayıp olmazsa.Yok valla hiç öyle algılamamıştımben de erken doğum riski var diye okumuştum ama yine de hemen olsun hefesime engel olamıyorum
Amiin inşallahCanım inşallah olur. Yaşın kaç ki senin sorması ayıp olmazsa.
Ay minnoşAmiin inşallah26ya azcık kaldı
Bu sefer çok umutluyum bakalım inşallahAy minnoşOlur canım inşallah. Moralini yüksek tut
Hoşgeldin canımİyi akşamlar kızlararanıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum kabul esiyorum.
Sağol canımHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?