Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de birşeyler ister diye düşünüyordum ama tüm evraklar hazır olunca sebepsiz infertilite de olunca hemen başlayalım dedi. Hayırlısı bakalım inşallah
Biraz önce okudumda önce ilaç tedasiyle başlanıuormuş herhalde ilk denemede bile başarı şansı çok yüksek Allah aratmasın inş . Yalnız son aşamasına kadar okudumda transfer öncesi çok su içmek gerekiyormuş ahh dedim bizim kız kesin yine unutur

Sebepsiz olduğu için sigara ve alkolda olmadığı için, yüzde 65-70 sizin oranınız dedi bakalım. Evet adetle ilaçlara başlicaz gebe kalınca da kan pıhtılaşmam olduğu için iğne kullanmam gerekecekmiş. Evet süreç boyunca hep suyu ihmal etmemek lazım aslında ama napcam bilmiyorum, boynuma mı bağlayıp gezsem acabası

Hahaha olabilir valla :)))

Selam kızlaar adetle birlikte tüp bebek için başlayacağız, başladıktan sonra izine ayrılcam sanırım
Mezuniyete kaç kg kaldı canım? Tedavi başlayacağı zaman strese girmemek için ne gerekiyorsa yapmak lazım.. umarım ilk tedavide pozitif sonuç alırsın

Evet çünkü ilaçlar böbreklerden atılıyormuş diye biliyorum. bu yüzden de bol su içmek önemli pawlover tüp bebek tedavisinde dozlar biraz daha artacak o yüzden suyu ihmal etme canım.

pawlover Hayırlısı olsun kuzum. İnşallah herşey yolunda gider
Amiin inşallah
Mezuniyete kaç kg kaldı canım? Tedavi başlayacağı zaman strese girmemek için ne gerekiyorsa yapmak lazım.. umarım ilk tedavide pozitif sonuç alırsın
1.3 kaldı ama adete 10 gün var veremem sanırım İnşallaah transfer senle aynı zamana kalır belkii
Evet çünkü ilaçlar böbreklerden atılıyormuş diye biliyorum. bu yüzden de bol su içmek önemli pawlover tüp bebek tedavisinde dozlar biraz daha artacak o yüzden suyu ihmal etme canım.
bu ara dikkat ediyorum suya aslında ama bakalım bırakmam inşallah
Ne güzel yürümüşsün

Gunaydin kizlaaar. Bugun artik yavas yavas normallesen bi menuyle karsinizdayim.

Oglen: 1 tavuk sis, yarim kuzu sis, lavas ekmegi, 4 kasik yogurt, 7 sarma
Ara: az sutlu cay
Aksam: 5 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim kivi

Spor Cherry Mom yarim saat yoga ve yuruyus. Yuruyusun suresine bakmadim ama adim sayim saat 8 itibariyle 19 bin:)

Amiin inşallah teşekkürleer

Ayy inşallah İzine ayrılsam da çok uzaklaşmam diye düşünüyorum ama bakalım
Aynen buralarda olmak kilo kontrolü için önemli ben uzaktım +15 aldım tedavide..bu kez böyle yapmam. Sen de yapma.

Dün akşam eve dönerken araç kullandım bütün aktivitelerim için yürüdüm gün boyunca süper oldu canım.
Bu tedaviden sonraki rahim dinlendirme sürecine bağlı olarak dediğin gibi belki de yakın tarihlerde olur transferimiz.

Benim de alma potansiyelim var o yüzden çok uzaklaşmıyım diyorum

ben aslında taze transfer olsa keşke kafasındayım ama bakalım işler nasıl ilerleyecek

Benim de alma potansiyelim var o yüzden çok uzaklaşmıyım diyorum

ben aslında taze transfer olsa keşke kafasındayım ama bakalım işler nasıl ilerleyecek
Dondurulmuş transfer daha rahat geçiyor eğer mümkünse dondurulmuş tercih et bence. Çünkü tazede defalarca hormon dengesi değişiyor transfer sonrası bile yumurta geliştiricilerin şikayetleri devam ediyor. Ama dondurulmuş çok kolay oluyor.. çünkü transfer aşamasında sıfır şikayet olmuştu bende çok rahattım.

Rahim durumuna göre karar vercez dedi doktor zaten bana bırakmadı tercihi, muhtemelen dinlendirmek ister rahmi diye düşünüyorum bakalım neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…