- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #32.121
herkese iyi akşamlar kızlar hepinizin yazdıklarını okudum gayet haklısınız ve yeni gelen arkadaşında gittiğini görünce gerçekten çok çok üzüldüm amonranın yorumuna sert demişsiniz ama vallahiben ondan daha sert cümleler kurmamak için susuyorum birşey demiyorum özür dilerim hepinizden ama çok kırgınım gerçekten sizlere bir önerim var kızlar eğerki kaptan olmaya aday bi arkadaş varsa ben normal üye olmak istiyorum artık sürekli söylenen koca karılara döndüm
(( normal kuralların dışında sadece kendi takımımız için bazı kurallar koymamız gerekiyor öncelikle tüm üyelerimize soruyorum ;
gerçekten bu takımda olmak istiyormusunuz ?
kilo vermeyi gerçekten istiyormusunuz ?
ve tüm üyelerimizin buna bir cevap vermesini istiyorum ve arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum yazın takım içerisinde ki kurallarımızı belirleyelim mesela bir üye 1 günden fazla uğramamazlık yapınca diskalifiye olsun yada şu kadar zamanda şu kadar kilo vermeyi başaramayan diskalifiye olsun yada ne bilim işte devamı gelir hepinizden öneri ve cevap bekliyorum
ilk olarak kaptan olmak isteyen arkadaşımızı arıyorum
sonrasında herkes bir şey önersin kurallarla ilgili kendi kural defterimizi oluşturalım kızlar
hadi bakalım kim neler önerecek artık bu kadar tembellik yeter ve dediklerinize katılıyorum kızlar sadece diyet çok sıkıcı oldu muhabbet yok inanın bende sıkıldım hep diyet mevzusundan birazda stres atıp rahatlıyacağımız yer olsun burası

gerçekten bu takımda olmak istiyormusunuz ?
kilo vermeyi gerçekten istiyormusunuz ?
ve tüm üyelerimizin buna bir cevap vermesini istiyorum ve arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum yazın takım içerisinde ki kurallarımızı belirleyelim mesela bir üye 1 günden fazla uğramamazlık yapınca diskalifiye olsun yada şu kadar zamanda şu kadar kilo vermeyi başaramayan diskalifiye olsun yada ne bilim işte devamı gelir hepinizden öneri ve cevap bekliyorum
ilk olarak kaptan olmak isteyen arkadaşımızı arıyorum
sonrasında herkes bir şey önersin kurallarla ilgili kendi kural defterimizi oluşturalım kızlar
hadi bakalım kim neler önerecek artık bu kadar tembellik yeter ve dediklerinize katılıyorum kızlar sadece diyet çok sıkıcı oldu muhabbet yok inanın bende sıkıldım hep diyet mevzusundan birazda stres atıp rahatlıyacağımız yer olsun burası