Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heh ben de aynen öyle diyorum hakkını yemeyeyim ev işlerine destek veriyo ama bütün hafta evde insan yüzü görmeden oturuyorum zaten evden çalıştığım için haftasonu da çıkıp bi dolaşmak istiyorum haklı olarak. Haftaya tek başıma plan yaptım kendisi istediğini yapsın

Çocukların enerjilerine çok hayranım yarısı bizde olsa keşke

Yap tabi hakkındır,işin kötü tarafı sen ayrı o ayrı eğlenmeye alışıyorsunuz sonra

Allah'ım sen bu kadar aktivite ile yetinmedi sonra yürüyüşe mi çıktın :)) bende dedim herhalde az hareket etti yürüyüşe çıkıyorum diyor 20000 adım hööhh ve maşallah

Çocukların enerjilerine çok hayranım yarısı bizde olsa keşke
Çocuk enerjisi konusuna hiç girmeyelim burda emre yine çoştu öyle böyle değil ordan oraya atlıyor ordan oraya zıplıyor hangi çocuk koşarak perdeye zıplar sallanır annne bak maymun gibi sallanıyorum der
Birde ısırma huyu yine nüksetti mesela seveyim diyorum kucağıma geliyor öperken boynumdann ısırıyor her yerim mor :/ arrr yuuu rediiiii pawlover hahaha

Hep gene anne evi

Perdeyle birlikte yere düşmesin ısıran çocuk çok zor ya bi kere komşunun bebeğini seviyodum kucağımda abisi birden gelip bebeğin burnunu bi ısırdı ben şok bebeciğin burnu mosmor olmuştu kendimi suçlu hissetmiştim koruyamadım bebeği diye ama meğerse abiciği hep yapıyomuş heralde hazırımdır su kaynamadan haşlandım diyemicem galiba üstüme bi soğuk su atıverirsiniz o günleri görürsek

Tunelin ucu nasi bi yere cikiyo soyle pawcim, ona gore belki ben de cocuk fikrine biraz isinirim zira su an cok uzagim:))

Allah'ım sen bu kadar aktivite ile yetinmedi sonra yürüyüşe mi çıktın :)) bende dedim herhalde az hareket etti yürüyüşe çıkıyorum diyor 20000 adım hööhh ve maşallah
İp uyanınca kendim atladım. Bir saat gün içi yeğenimle oynadık spor yaptık, akşam kardeşimle yürüyüşe çıktık :)
Ben hareket eden her şeye ekleniyorum, kusursuz uyum sağlıyorum :)

Çok tatlı ama ya.. böyle dediğim için başına gelince tekrar sorar diyeceksin gibi geliyor biraz tırsıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…