- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.361
Hhahahaaja ya bayılıyorum sana yine tedavi süreci adamı darladın mı :))))Ben bugün eşime trip attığım için kahvaltıdan sonra sanırım hiç bişey yemedimsporum da yok
Süper canım. En azından kendimizi iyi biliyoruz. Ne mutlu eder ne etmez.Bencede çok güzel olursun 57 de benim boym 163 60 kilo olunca bana yetiyor spor çok sıkılaştırıyor beni o kiloda mutluyum bu da benim için yeter :)
Canım annelere mesai başlıyor nedense bitmiyor. 7/24Pazartesi sendromu hep bu saatlerde başlar zatenben unuttum o günleri şimdi hergün ayrı bir sendrom ❤
Bu sefer ben çok suçsuzum bence. Bi oyun problemimiz var bi süredir gündemimizde yoktu ama dün hastaneden geldiğimizden beridir telefonu elinde asla yüzüme bile bakmıyo bugün için plan yapmıştık, hazırlanıp çıkalım dedik bi baktım yine oyuna girmişHhahahaaja ya bayılıyorum sana yine tedavi süreci adamı darladın mı :))))
Bildiğimizi yaparız inşallahSüper canım. En azından kendimizi iyi biliyoruz. Ne mutlu eder ne etmez.
Afiyet olsun canım. Magnezyum var mı evde. Magnezyum iç.Menüm
Sabah 2 yumurta biraz tel peynir 7 yeşil zeytin domates salatalık
Öğlen 1 muz 1 mandalina 1 galeta
Akşam 3 YK bulgur pilavı 3 YK zeytinyağlı patlıcan yemeği 1 YK yoğurt ve salata
Spor
6000 adım
500 zıplama ipsiz ip atladım :) iki gündür yapıyorm alt bacak hamladı bu seferdegeçen hafta üst bu hafta alt bitmiyor bu ağrılar anam
25 squat
Hayret cidden haklısınBu sefer ben çok suçsuzum bence. Bi oyun problemimiz var bi süredir gündemimizde yoktu ama dün hastaneden geldiğimizden beridir telefonu elinde asla yüzüme bile bakmıyo bugün için plan yapmıştık, hazırlanıp çıkalım dedik bi baktım yine oyuna girmişBen de isyan bayrağı çektim
Ne güzel yemediysen canım.Ben bugün eşime trip attığım için kahvaltıdan sonra sanırım hiç bişey yemedimsporum da yok
A doğru dedin var var içeyim benAfiyet olsun canım. Magnezyum var mı evde. Magnezyum iç.
Bugün ayrı koltukların insanlarıyızHayret cidden haklısınama gaz vermeyeceğim yoksa vay eniştenin haline
Aslında ben de kötü işliyo o ama moralim bozuk olunca asla iştahım olmuyoNe güzel yemediysen canım.interval fasting diyorlar ya. Aralıklı açlık
Du hadi sizin için biraz zıplayıp geliyimpawlover spor niye yok yaa eşine trip mi bize Trip mi vay arkdaş yine ucu bize dayandı bütün gün kös kös oturdun demi trip atacam diye
Canım bu oyuna tapmayan erkek tanımıyorum. Hepsi aynı. Özellikle eşinin yaşı gençse. Yaşı ilerledikçe unutur.Bu sefer ben çok suçsuzum bence. Bi oyun problemimiz var bi süredir gündemimizde yoktu ama dün hastaneden geldiğimizden beridir telefonu elinde asla yüzüme bile bakmıyo bugün için plan yapmıştık, hazırlanıp çıkalım dedik bi baktım yine oyuna girmişBen de isyan bayrağı çektim
Hemende gazı alırDu hadi sizin için biraz zıplayıp geliyim
ben oynamasın diyengillerden değilim oynasın ama yani insanın bi dozu olması lazım kahvaltıda sofraya elinde bi oturuyo uyuyana kadar elinde. Yemin ederim bi ara o kadar takmıştı ki uykusunda bişeyler sayıklıyo bi dinliyim dedim oyundaki herolarından bahsediyo beyfendicim uykusunda bileCanım bu oyuna tapmayan erkek tanımıyorum. Hepsi aynı. Özellikle eşinin yaşı gençse. Yaşı ilerledikçe unutur.
Magnezyum la çok yol katedebiliriz canım. Gevşetiyor insanı. Bazı dönemler stresli oluyorum.Magnezyuma yapışıyorum hemen.A doğru dedin var var içeyim ben ❤ her türlü vitamin var ama içen yok
Ay Allah'ım inş çözersiniz bu durumu kesinlikle fAzla canımben oynamasın diyengillerden değilim oynasın ama yani insanın bi dozu olması lazım kahvaltıda sofraya elinde bi oturuyo uyuyana kadar elinde. Yemin ederim bi ara o kadar takmıştı ki uykusunda bişeyler sayıklıyo bi dinliyim dedim oyundaki herolarından bahsediyo beyfendicim uykusunda bileBi ara gece 5e alarm kurup kalkıyodu yarışmamı ne varmış bu kadar çok fazla değil mi ben mi abartıyorum
Streese iyi mi geliyor hepsini içerim ozmNnMagnezyum la çok yol katedebiliriz canım. Gevşetiyor insanı. Bazı dönemler stresli oluyorum.Magnezyuma yapışıyorum hemen.
Düne kadar çözmüştükAy Allah'ım inş çözersiniz bu durumu kesinlikle fAzla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?