- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.381
Çalışmıyor mu canım? Bana da biraz aşırı gibi geldi ama erkek birine sormak lazım. Kadınlar ve erkeklerin aynı şeye bakış açıları o kadar farklı olabiliyor ki. Her iki bakış açısında da yanlış göremiyorum bazen.ben oynamasın diyengillerden değilim oynasın ama yani insanın bi dozu olması lazım kahvaltıda sofraya elinde bi oturuyo uyuyana kadar elinde. Yemin ederim bi ara o kadar takmıştı ki uykusunda bişeyler sayıklıyo bi dinliyim dedim oyundaki herolarından bahsediyo beyfendicim uykusunda bileBi ara gece 5e alarm kurup kalkıyodu yarışmamı ne varmış bu kadar çok fazla değil mi ben mi abartıyorum
Ahaha süpersin canım. Başla bir şeyle kafa bulmayalım da Melisa’yla bulalım canım. Ben de götüreyim iş yerine bari Melisa çayını canımStreese iyi mi geliyor hepsini içerim ozmNnmelisayla kafayı buluyorum genelde :))))
Çalışıyo iş dışı vakitlerde oynuyo, yani bana ayırması gereken kısımdaÇalışmıyor mu canım? Bana da biraz aşırı gibi geldi ama erkek birine sormak lazım. Kadınlar ve erkeklerin aynı şeye bakış açıları o kadar farklı olabiliyor ki. Her iki bakış açısında da yanlış göremiyorum bazen.
Kimi beyler var buluşup geceleri sabahlara kadar fifa oynuyorlar... babasına bahset mesela bir. Veya kendi erkek kardeşin varsa ona danış.
Zamanla düzelir inşallah canım. Şunu öğrendim hayatta. Kimseyi değiştiremeyiz. Herkes kendi istemesi lazım.Çalışıyo iş dışı vakitlerde oynuyo, yani bana ayırması gereken kısımdababası da çok kızıyo ama ne fayda
Bazen ona da dank ediyo ama işte bazenZamanla düzelir inşallah canım. Şunu öğrendim hayatta. Kimseyi değiştiremeyiz. Herkes kendi istemesi lazım.
Merhabaİyi akşamlar kızlararanıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum kabul esiyorum.
29 yaşındayım, bekarım, bankacıyım çalışıyorum.
62 kiloyum, 57 olmak istiyorum. Boyum 164 cm.
Kilo almama ve verememe konusunda çok başarılıyım.60-62 kilo arası gidip geliyorum sürekli. Yılbaşına kadar inşallah vermek istiyorum.
Vücudun yağ oranındaki aşırı düşme östrojen hormonunu olumsuz etkiliyor o da adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum. O yüzden ideal kilo yanında ideal kas +yağ oranı da önemli sanırımKızlar bir ara 53 kiloydum. Reglim kesilmişti o dönem. Aşırı zayıflıkta iyi değil. Aşırı zayıf ünlüler nasıl hamile kalıyorsa. Kesin tüp bebek yaptırıyorlar.
CanımMenüm
Sabah 2 yumurta biraz tel peynir 7 yeşil zeytin domates salatalık
Öğlen 1 muz 1 mandalina 1 galeta
Akşam 3 YK bulgur pilavı 3 YK zeytinyağlı patlıcan yemeği 1 YK yoğurt ve salata
Spor
6000 adım
500 zıplama ipsiz ip atladım :) iki gündür yapıyorm alt bacak hamladı bu seferdegeçen hafta üst bu hafta alt bitmiyor bu ağrılar anam
25 squat
Ay bizde de oyuncu benim:)) Neyse ki bu ara spora diyete sardim da unuttum oynamayiBu sefer ben çok suçsuzum bence. Bi oyun problemimiz var bi süredir gündemimizde yoktu ama dün hastaneden geldiğimizden beridir telefonu elinde asla yüzüme bile bakmıyo bugün için plan yapmıştık, hazırlanıp çıkalım dedik bi baktım yine oyuna girmişBen de isyan bayrağı çektim
Sağol canım.Merhaba
Aramıza hoşgeldin umarım bir an önce bizimle istediğin kilona ulaşırsın
Evet katiliyorum kesinlikle. Yoksa ben de ideal kilomun alt sinirindayim, ama simdiye kadar hic adet problemi yasamadim.Vücudun yağ oranındaki aşırı düşme östrojen hormonunu olumsuz etkiliyor o da adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum. O yüzden ideal kilo yanında ideal kas +yağ oranı da önemli sanırım
Evet canım. Ben de buna benzer şeyler okumuştum.Vücudun yağ oranındaki aşırı düşme östrojen hormonunu olumsuz etkiliyor o da adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum. O yüzden ideal kilo yanında ideal kas +yağ oranı da önemli sanırım
Ya ben de oynuyorum, oynanır tabi ki ama bi dozu olmalıAy bizde de oyuncu benim:)) Neyse ki bu ara spora diyete sardim da unuttum oynamayi
Canım gitmem lazımdı günü geldi ama buraya gelince kaldı maalesef dönünce gideceğm artıkCanım
Sen diyetisyene ne zaman gidecektin ? Belki de gittin ben kaçırdım..
Hoşgeldinizİyi akşamlar kızlararanıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum kabul esiyorum.
29 yaşındayım, bekarım, bankacıyım çalışıyorum.
62 kiloyum, 57 olmak istiyorum. Boyum 164 cm.
Kilo almama ve verememe konusunda çok başarılıyım.60-62 kilo arası gidip geliyorum sürekli. Yılbaşına kadar inşallah vermek istiyorum.
Benim de gözüm yapraklara gidiyo diye kapının arkasına kaldırdımSukur bugun iyice normale dondum. Evde ne sarma kaldi ne kebap oh bee
Evet sıkıntı,bunun ileriside olabilir maalesef, evdeki işler le ilgilenmemek,çocukla ilgilenmemek, bağımlılıktan bahsetmiyorum sorumsuzluktan bencillikten bahsediyorum.benimkide tavlaya sarıyor çoğunlukla bende açıyorum ağzımı sonra küsüz fazla uzun sürmüyo allahtan,benim canım yokmu bwnim keyif sürelerim çok kısa niyeyse, oda kısaltsın bananeBu sefer ben çok suçsuzum bence. Bi oyun problemimiz var bi süredir gündemimizde yoktu ama dün hastaneden geldiğimizden beridir telefonu elinde asla yüzüme bile bakmıyo bugün için plan yapmıştık, hazırlanıp çıkalım dedik bi baktım yine oyuna girmişBen de isyan bayrağı çektim
Hadi geçmiş olsun canım :)Sukur bugun iyice normale dondum. Evde ne sarma kaldi ne kebap oh bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?