Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar:) Bugunku menum

Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, az tereyaginda 1.5 yumurta, 2 kk beyaz peynir
Aksam: 150 gr izgara tavuk, az haslanmis brokoli, buyuk bi bardak ayran
Spor sonrasi: 1 kadeh beyaz sarap

Spor Cherry Mom 55 dk acayip cekismeli voleybol:) Bu turnuvada ilk kez bu kadar cekismeli bi mac yaptik. Oyun tie-break setine kaldi, onu da 10-1 geriden gelip 15-13 aldik. Dizlerim paramparca oldu ama:))

Tunelin ucu nasi bi yere cikiyo soyle pawcim, ona gore belki ben de cocuk fikrine biraz isinirim zira su an cok uzagim:))
Bence tünelin ucu her türlü zorluğa rağmen sevgi dolu da du bakalım ne zaman tadabilcem
Tam geçmese de azaldı canım. Yarın yürüyüş düşünüyorum ya da leslie..
Geçmiş olsun
Ya çok yoruldum ben dinlenelim diyorum koşmadan oynarız diyor şapşik.. biraz itiraz edince de ama gitmene az kaldı diye damardan giriyor :)
Çocuklar işi biliyolar benim ufak olan da yaklaşık 3 saat oynadıktan sonra ama sen beni sevmiyosun teyzeler böyle mi yapar sevsen işim var demezdin benle hep oynardın diye epey ağlamıştı geçenlerde

Çocuklar çok tatlı ya 3 saat oynayıp dinlenmek isteyince sen benimle hiç oynamıyorsun ki diyorlar ya bazen diyorum hayali arkadaşım var ben onunla kan ter içinde kalıyorum herhalde :)

Merhaba hoşgeldin hedef yakınmış umarım en kısa zamanda ulaşırsın

İyi akşamlaaar

menüm
Küçük bi sandviç

öğlen
Pırasa yemeği
Yoğurt

ara
bi portakal
Yarım avokado

akşam
Yoğurtlu-cevizli kereviz salatası

Su 2 litre
Spor 3200 zıplama, 120 bacak-kalça, 100 mekik, 30dk pilates @emnis

Sanırım yarın yürüyemicem

Selam kızlar
Bugün resmen aç geziyorum. Sabah kahvaltı ettim sonrası yok bende. Yeğenimin okuldan arkadaşı ile buluştuk. Tansiyon nedeniyle annesi diyet yaptığı için, çocuklar yedi ama biz kahve içtik..çünkü o yemeyince biz de yemek istemedik. Şimdi de yoldayım ve midem sırtıma yapıştı sanırım :) eve ulaşınca geç olacak süt yoğurt bir şeyler yiyeceğim artık bakalım.

Cherry Mom spor 2000 ip 7 bin adım
Su 1,5 lt

Kötü olmuş, hafifte olsa bişeyler atıştırsan mı ki acaba

Selam canım daha erken ye bence normal yemeğini biraz geç yatar hazmedersin

Bu etiketler neden çalışmıyor acaba uzun zmndır öyle :/
Nasıl bu kadar zıplıyorsunuz ya ben yeni başladım ama çok zorlanıyorum 50 şerli setler halinde yapıyorım ama baya bitiyorum zamanla performans artar mı bilmem 600 yaptım günü 1500 le bitirirsem ne ala :))

Du bakem deniyim Cherry Mom oldu mu acabası?

ilk başlarda ben de zıplayamıyodum da bugün dedim ki sınırları ne kadar zorlayabiliyorum bi bakim 2200ü ayrı 1000i ayrı zıpladım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…