Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kötü olmuş, hafifte olsa bişeyler atıştırsan mı ki acaba
Selam canım daha erken ye bence normal yemeğini biraz geç yatar hazmedersin
Yoldayım İzmit’e geçiyorum ama trafik çoktu ve İstanbul’dan zor çıktım. Eve geç gideceğim muhtemelen bakalım duruma göre olmadı yer geç yatarım.. açlık bana hiç yaramaz en büyük korkum başımın falan ağrıması ama kahve sütlüydü onun sayesinde iyiyim muhtemelen. ayrıca ben yiyerek zayıflayan bir insanım, uzun açlıklar bana uymuyor :)

Evvet bence de hafif bişeyler atıştır hiç olmadı karnabahar, brokoli falan haşla bari

Evet ifden sonra anladık onu :)))
Aynen baş ağrısı olmasın inş bende hiç gelemem açlığa hemen migren bulur beni.iyi yolculuklar canım

Afiyet olsun canım. Spor süper

Bu carsamba kuzey Carolina'ya konferansa gidiyorum. Karidesli bi yemegi meshur oranin, 3 gun karides yerim artik:)) Otelde tarti aranmak zor olucagi icin cuma tartilamam heralde, olmadi carsamba sabah gitmeden tartilirim.
Süpermiş canım. Ben Boston da okurken istakozlu yemekleri az yememiştim.

Oh oh yansın yağlar

Selamlar

Ananasımı aldım yarın detoksa başlıyorum. Bir de bebekli bir anne gelecek ben ona gittiğimde elmalı turta yapmıştı ben de şimdi kek mi yapsam diye düşündüm ama hiç yapasım yok, fazlası bize kalacak uğraşmak da istemiyorum. Meyve kuruyemiş çerez ikram etsem olur herhalde...

Ananastan ikram edersin ona da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…