- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.441
E aynı şekilde yaptım neden orda gözükmüyo ki acabaOldu valla paw sende oluyor bu sorun :))
Kötü olmuş, hafifte olsa bişeyler atıştırsan mı ki acaba
Yoldayım İzmit’e geçiyorum ama trafik çoktu ve İstanbul’dan zor çıktım. Eve geç gideceğim muhtemelen bakalım duruma göre olmadı yer geç yatarım.. açlık bana hiç yaramaz en büyük korkum başımın falan ağrıması ama kahve sütlüydü onun sayesinde iyiyim muhtemelen. ayrıca ben yiyerek zayıflayan bir insanım, uzun açlıklar bana uymuyor :)Selam canım daha erken ye bence normal yemeğini biraz geç yatar hazmedersin
Evvet bence de hafif bişeyler atıştır hiç olmadı karnabahar, brokoli falan haşla bariYoldayım İzmit’e geçiyorum ama trafik çoktu ve İstanbul’dan zor çıktım. Eve geç gideceğim muhtemelen bakalım duruma göre olmadı yer geç yatarım.. açlık bana hiç yaramaz en büyük korkum başımın falan ağrıması ama kahve sütlüydü onun sayesinde iyiyim muhtemelen. ayrıca ben yiyerek zayıflayan bir insanım, uzun açlıklar bana uymuyor :)
Evet ifden sonra anladık onu :)))Yoldayım İzmit’e geçiyorum ama trafik çoktu ve İstanbul’dan zor çıktım. Eve geç gideceğim muhtemelen bakalım duruma göre olmadı yer geç yatarım.. açlık bana hiç yaramaz en büyük korkum başımın falan ağrıması ama kahve sütlüydü onun sayesinde iyiyim muhtemelen. ayrıca ben yiyerek zayıflayan bir insanım, uzun açlıklar bana uymuyor :)
Köpeciğimle delirmecelerHellooo:) Nabersiniz, keyifler nasil? Benimki yerinde, bugun 59'lari ucundan gordum gene:)
Hayırlı olsun canım. Darısıda benim başıma.Hellooo:) Nabersiniz, keyifler nasil? Benimki yerinde, bugun 59'lari ucundan gordum gene:)
Afiyet olsun canım. Spor süperİyi akşamlaaar
menüm
Küçük bi sandviç
öğlen
Pırasa yemeği
Yoğurt
ara
bi portakal
Yarım avokado
akşam
Yoğurtlu-cevizli kereviz salatası
Su 2 litre
Spor 3200 zıplama, 120 bacak-kalça, 100 mekik, 30dk pilates @emnis
Sanırım yarın yürüyemicem
Yolculuga cikar da pek yaklasamaz yaKöpeciğimle delirmeceleroh hadi cumaya kadar 58e doğru bi yolculuğa çıkar inşallah
Tesekkurler canim, aynen darisi basina:))Hayırlı olsun canım. Darısıda benim başıma.
Afiyet olsun canımEve geldim bir bardak süt içtim 2 de salatalık yedim taaaamaaam :)
Süpermiş canım. Ben Boston da okurken istakozlu yemekleri az yememiştim.Bu carsamba kuzey Carolina'ya konferansa gidiyorum. Karidesli bi yemegi meshur oranin, 3 gun karides yerim artik:)) Otelde tarti aranmak zor olucagi icin cuma tartilamam heralde, olmadi carsamba sabah gitmeden tartilirim.
Oh oh yansın yağlarSelam kızlar
Bugün resmen aç geziyorum. Sabah kahvaltı ettim sonrası yok bende. Yeğenimin okuldan arkadaşı ile buluştuk. Tansiyon nedeniyle annesi diyet yaptığı için, çocuklar yedi ama biz kahve içtik..çünkü o yemeyince biz de yemek istemedik. Şimdi de yoldayım ve midem sırtıma yapıştı sanırım :) eve ulaşınca geç olacak süt yoğurt bir şeyler yiyeceğim artık bakalım.
Cherry Mom spor 2000 ip 7 bin adım
Su 1,5 lt
Sağol canımMerhaba hoşgeldin hedef yakınmış umarım en kısa zamanda ulaşırsın
Aaa ne okumustun Boston'da?Süpermiş canım. Ben Boston da okurken istakozlu yemekleri az yememiştim.
Ananastan ikram edersin ona da:)Selamlar
Ananasımı aldım yarın detoksa başlıyorum. Bir de bebekli bir anne gelecek ben ona gittiğimde elmalı turta yapmıştı ben de şimdi kek mi yapsam diye düşündüm ama hiç yapasım yok, fazlası bize kalacak uğraşmak da istemiyorum. Meyve kuruyemiş çerez ikram etsem olur herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?