- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.621
Yok hepsinde topuklu degildim tabi:)) bi 6 binden sonra falan duze gectim:)Afiyet olsun canım adım sayın da epey yorucu görünüyor. Topuklu ayakkabılarla çekilecek dert değil :)
Tartı geldi canım. Tartının ilk gösterdiği miktar fena ama inşallah sonrası iyi olur.Evet bugün herkes menülere çok dikkat etsin lütfenyarına bakalım nasıl bir sürpriz bizi bekliyor :)
kardelelen321 baskül geldi mi canım :)
Harikasın canım. Gidişin muhteşem oldu dönüşün de öyle olsun(iki kişi olarak dön).Ben çok güzel arttırıyorum-1 güzel kapanış yaptım
Çok geçmiş olsun canım. Ben de annemler gittikten sonra biraz üşüttüm şimdi iyiyim çok şükür. Bu hafta okullar da başlar spor işlerine dönerim.Hayırlı cumalar
Akşam oğlum ateşlendi sabah doktordaydık bendede biraz kırıklık başladı
Sabah artıydım aç gittim dolaştım biraz sabite düştüm anca, üstünede regi oldum.dün ananas salata yedim yoksa artı gelirdim herhalde.
Yani 74.8toplight
Cherry Mom Dün 20 dk stepper 30 dk yürüyüş
Tartı farkında bir ayarlama yapılıyordu sanki yaTartı geldi canım. Tartının ilk gösterdiği miktar fena ama inşallah sonrası iyi
Sağol tatlımCherry Mom dogum gunu kutlu olsun emrenin, nice yaslara:)
Yaa inşallah öyle olurTartı geldi canım. Tartının ilk gösterdiği miktar fena ama inşallah sonrası iyi olur.
Harikasın canım. Gidişin muhteşem oldu dönüşün de öyle olsun(iki kişi olarak dön).
Çok geçmiş olsun canım. Ben de annemler gittikten sonra biraz üşüttüm şimdi iyiyim çok şükür. Bu hafta okullar da başlar spor işlerine dönerim.
İnşallah öyledir canım. Bu iki hafta takıma çokTartı farkında bir ayarlama yapılıyordu sanki yatoplight kaptanım yanlış mı hatırlıyorum
Sağlk olsun kuzum toparlarsın sen bence o tartı kaynaklı o kadar kilo aldığını sanmıuorumm
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu oğlun?Hayırlı cumalar
Sabah artıydım aç gittim dolaştım biraz sabite düştüm anca, üstünede regi oldum.dün ananas salata yedim yoksa artı gelirdim herhalde.
Yani 74.8toplight
Aslında sen böyle olacağını biliyordun biz izin vermedik razıydık 1 2 hafta +gelmene :) çünkü izne ayrılsaydın kesin daha çok artı olacaktı sonra onları vermeden listeye giremeyecektin iyice uzaklaşacaktın bence en hasarsız bu şekilde kurtardık diyelim :) ama bak bundan sonrası için +ya razı değiliz kabul etmeyiz bilmiş ol :))İnşallah öyledir canım. Bu iki hafta takıma çok
fazla zarar verdiğimi düşünüyorum. İnşallah telafi edicem
Bende özrümü dileyeyim aslında şu süreçte izne ayrılmak bile aklıma geldi ama sonrasından korktum çıkamadım. Çok şehir dışı ziyaretim oldu bu ara düzen alt üst olunca ne münülere müdahale edebiliyorsun ne de spor yapabiliyorsun.kış geldiğine göre bizim gel gitler artık bitti diyebilirim evimde hep eksi geleceğime and içerim***5. Takım 649. Etap***
Leyl-i-fer(74,8)sabit
emnis (71,3)sabit
kardelelen321 (87,3/88,5/-1,2/%-1,37) bildirimde bulunmadı kilo aldığı için yüzdesi 2 ye bölünmedi
dennisgo (67.5)sabit
Libas7( 72,8)sabit
pawlover(50,3/49,3/1/%1,99) izne ayrıldı 2019 yılı 1.izin hakkı
bluuee (60,5/66/5,5/-0,07) 527.etapta izne ayrılan üye 122 ye bölündü ekstrem durum 2/b
5.Takım Ortalaması:%0,078
ayvacicegi(52,9/52,8/0,1/%0,19) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)sabit 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola 59.6/
Geçmiş olsun canımHayırlı cumalar
Yani 74.8toplight
Sağol canım şimdi iyi de bu ateş geceleri çıkar genelde,aldım ilacınıGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu oğlun?
tamamen katılıyorumAslında sen böyle olacağını biliyordun biz izin vermedik razıydık 1 2 hafta +gelmene :) çünkü izne ayrılsaydın kesin daha çok artı olacaktı sonra onları vermeden listeye giremeyecektin iyice uzaklaşacaktın bence en hasarsız bu şekilde kurtardık diyelim :) ama bak bundan sonrası için +ya razı değiliz kabul etmeyiz bilmiş ol :))
Allah seniiiBende özrümü dileyeyim aslında şu süreçte izne ayrılmak bile aklıma geldi ama sonrasından korktum çıkamadım. Çok şehir dışı ziyaretim oldu bu ara düzen alt üst olunca ne münülere müdahale edebiliyorsun ne de spor yapabiliyorsun.kış geldiğine göre bizim gel gitler artık bitti diyebilirim evimde hep eksi geleceğime and içerim
Sağol canım keyifsizim çokGeçmiş olsun canım
Hadiiiiipawlover canım 100 gr daha verseydin mezun olabiliyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?