- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.641
Bakıyorum kaptanım sağolunIyi aksamlar kızlar kaptana yazdım ama görmedi
B bluuee nin bilgileri yalnıs yazılmıs
*** 5. Takım 627. Etap *** SEKİZİNCİ
Nurumcan94 (88.2/87.1/1.1/%1.25)
Hmavidag (64.3/64.6/-0.3/%-0.47)
Leyl-i-fer (77.7/77.6/0.1/%0.13)
melita09 (72.3/72.6/-0.3/%-0.41)
bluuee (60.3/60.5/-0.2/%-0.17) 626. etapta bildirim yapmadığı ve kilo aldığı için yüzdesi 2'ye bölündü,izinli
burda 627. Etapta izne ayrıldı olarak yazıyor, simdi listede 527 olarak yazmıssınız
Rica ederim canımBakıyorum kaptanım sağolun
Böylede bahtsızımdırpawlover canım 100 gr daha verseydin mezun olabiliyordun
e demek sıkılmak aşkolsun yazmaya devam etKızlar iyi akşamlaar, liste dışı yine menülerimi paylaşayım sıkılmazsanız olur mu? Hem yazcağım için çok abartmamış olurum
Tamamdır kaptanımn
e demek sıkılmak aşkolsun yazmaya devam et
Daha 100 gr vereceksin canım nereye haftaya mezun olursunKızlar iyi akşamlaar, liste dışı yine menülerimi paylaşayım sıkılmazsanız olur mu? Hem yazcağım için çok abartmamış olurum
Haklısın canım umarım rahat bir gece geçirirsiniz kolayca atlatırsınız..Sağol canım şimdi iyi de bu ateş geceleri çıkar genelde,aldım ilacını
tamamen katılıyorum
Allah seniii
Sağol canım keyifsizim çok
Çok haklısın canım. İnşallah telafi edicemAslında sen böyle olacağını biliyordun biz izin vermedik razıydık 1 2 hafta +gelmene :) çünkü izne ayrılsaydın kesin daha çok artı olacaktı sonra onları vermeden listeye giremeyecektin iyice uzaklaşacaktın bence en hasarsız bu şekilde kurtardık diyelim :) ama bak bundan sonrası için +ya razı değiliz kabul etmeyiz bilmiş ol :))
Ay vLla o neydi öyle sabitiyeler grubupawlover çok iyi bir hafta geçirdin tekrar tebrikler. Gelecek hafta senin yerini takımın tüm sabitleri olarak alabiliriz umarım :)
VARIMMMMM diyorr :)))Kızlarrrr hele listedekilerrr
Ptesiden sonra detoks yapsak topluca (inşallah iyileşirsem)varmı bi engelinizz.izindekilerde yapsınki listeye güzel bi giriş yapsınlar.ne diyorsunuz
Kesinlikle içli köfte tam mucize :)Bişey dicem sen içli köfte yapmıştın demi bu haftayanlış mı hatırlıyorum dennisgo cidden var bu içli köftede bişey :))))
Hayırlı olsun canım tekrar listedesin kısa zamanda hedef kilona dön inşallahKahvaltı yumurta, çay, 1dilim ekmek, 1 tk tahin pekmez
Öğle patlıcan közleme, yoğurt
Ara 10 fındık
Akşam 5 kaşık pilav, tavuk, salata yoğurt
pilav olmadı ya da az olmalıydı farkındayım. Akşamdan sonraki ara öğün kahve+4-5 kestane
Tedavi başlamadan felekten bi kaç gün çalayım diyorum takımı kötü etkilerimDaha 100 gr vereceksin canım nereye haftaya mezun olursun
Teşekkür ederimm. Alırsınız siz süpersiniz ben inanıyorumpawlover çok iyi bir hafta geçirdin tekrar tebrikler. Gelecek hafta senin yerini takımın tüm sabitleri olarak alabiliriz umarım :)
Ay cidden yaptımBişey dicem sen içli köfte yapmıştın demi bu haftayanlış mı hatırlıyorum dennisgo cidden var bu içli köftede bişey :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?