Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü de yazayım;
Sabah ; 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık

Öğleden sonra ; 1 kahve 1kare çikolata 1 avuç cranbery 1 avuç leblebi 2 ceviz, 1 maden suyu

Akşama doğru ; 2 lahmacun

Ara; 1 kahve 1 maden suyu, az cranbery ve leblebi

1,5 lt su
10 bin adım yürüyüş Cherry Mom

Gunaydin kizlaar. Havaalanindayim, menu yazicak vaktim yok. Spor 14500 adim Cherry Mom

Kilo verenleri cooook tebrik ediyorum ayrica. Veremeyenler de moralleri bozmasin, neticede bu 100 metre kosusu degil maraton:)
İyi yolculuklar canım.. 100 metre olsaydı keşke şip şak hallederdik kilo sorunumuzu..

Günaydın kızlar
Zor bir iş haftası geçirdim ama kariyerim açısından çok faydalı bir haftaydı. Finans bölümünün tüm menajerleriyle çalıştım bir hafta boyunca.

Kızlar dün akşam dışarda yemek yedim. Bu sabah artıya geçmişim.. bugün veririm inşallah. 59 olmam lazım

Afiyet olsun canım. Bol salatalı lahmacun oh mis.

Gunaydin kizlaar. Havaalanindayim, menu yazicak vaktim yok. Spor 14500 adim Cherry Mom

Kilo verenleri cooook tebrik ediyorum ayrica. Veremeyenler de moralleri bozmasin, neticede bu 100 metre kosusu degil maraton:)
Ömür boyu süren bir maraton hemde bayanlarda kilo sorunu. Bunun daha menapozu var hamileliği var.. vücutlarımız çok değişken maşallah. erkekler düm düz varlıklar

Geçmiş olsun canım. Tam mevsimindeyiz. Çocuklar sık hastalanıyor.

Geçmiş olsun canım. Kış ayları riskli aylar hastalık bakımından.

Ah bu vücutlar olabilir sen iyi tanıyorsun vücudunu. Gitmeden bi uğra bakalım belki güzel bi yol gösterir

Vayysss kiloya gel tebrikler canım
Teşekkür ederimm darısı sizlere

Bugün kimse yokmu
Bende iyileşiceğime daha kötü oldum,ama oğlum iyi şükür
Geçmiş olsun canım..
Tebrikler canım bu sefer kas yaptın sanırım, bu hafta metabolizman hızlanıcak demekki. Güzel yağ yakarsın cuma günü de ziyafetini çekersin gitmeden
Kas almamışım da vermemişim de, yağdan vermişim ama ödem var gibi görünüyor. Şaşırdım biraz aslında adet bitmiş neyin ödemi diye. Muhtemelen benim şu günde iki maden suyundan oluyor diyetisyen şoka girdi neden öyle içiyorsun diye bana haftadaki iki gün demiş yanlış anlamışım her gün iki tane içtim. Hatta ödem yapıyor bana diye diye içiyorum, gün içinde fırsat olmazsa gece içiyorum dedim, diyetisyen daha da şok, bu neyin azimi diyor :)

Ben de hergün içiyorum kötü bişeymiymiş ki

Erken kalktim, havaalaninda biseyler atistiririm diyodum ucaga ancak yetistim Surekli kahve icip duruyorum midemi delicem...

Ben de korkmaya başladım günde birle sınırlıyım ama gene de yok geliyor keşke uykular duzelse de bıraksam kahveyi.
Evet maalesef ama bu örnekteki anne biraz duyarsız, bir daha da gitmem o gruba.

Haydi yüzleşelim benim 4-5 kısmen 7 sizin ??Eki Görüntüle 2558043
1 2 4 5 ve 7 maalesef.

Son düzenleme:
Leyl-i-fer geçmiş olsun sana, oğlunun iyi olmasına sevindim.

Biz dün gece hastanedeydik. Akşam üstü ateş, hızlı nefes hırıltı filan olunca aradım getir dediler. Meğer iki kulakta bakteriyel enfeksiyon ciğerlerde de viral enfeksiyon varmış. Çok ağladı, hasta olduğuna mi üzüleyim, uykusuz kaldığına mi, ağladığına mı yoksa ağladığı için ilacı buharı filan alamadığına mı... ciddi sınav oldu bize, şimdi günde 4 kez fıs fıs var ama kıyameti koparıyor sıkıp içine çektirene kadar. Uykusuzluktan ölüyorum hemen yatıcam şimdi ne yediğimi farkında değilim.

Size de geçmiş olsun
Çocuk küçük oldu mu hastalık çok daha sıkıntılı oluyor umarım hemen düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…