- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.681
İyi yolculuklar canım.. 100 metre olsaydı keşke şip şak hallederdik kilo sorunumuzu..Gunaydin kizlaar. Havaalanindayim, menu yazicak vaktim yok. Spor 14500 adimCherry Mom
Kilo verenleri cooook tebrik ediyorum ayrica. Veremeyenler de moralleri bozmasin, neticede bu 100 metre kosusu degil maraton:)
Afiyet olsun canım. Bol salatalı lahmacun oh mis.Dünkü menümü de yazayım;
Sabah ; 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Öğleden sonra ; 1 kahve 1kare çikolata 1 avuç cranbery 1 avuç leblebi 2 ceviz, 1 maden suyu
Akşama doğru ; 2 lahmacun
Ara; 1 kahve 1 maden suyu, az cranbery ve leblebi
1,5 lt su
10 bin adım yürüyüşCherry Mom
Ömür boyu süren bir maraton hemde bayanlarda kilo sorunu. Bunun daha menapozu var hamileliği var.. vücutlarımız çok değişken maşallah.Gunaydin kizlaar. Havaalanindayim, menu yazicak vaktim yok. Spor 14500 adimCherry Mom
Kilo verenleri cooook tebrik ediyorum ayrica. Veremeyenler de moralleri bozmasin, neticede bu 100 metre kosusu degil maraton:)
Uykumu alamayınca (mesela 4 saat uyumuşum bütün gece) tokluk hissi denen bir şey olmuyor o gün ben de.Haydi yüzleşelim benim 4-5 kısmen 7sizin ??Eki Görüntüle 2558043
Geçmiş olsun canım. Tam mevsimindeyiz. Çocuklar sık hastalanıyor.Hayırlı cumalar
Akşam oğlum ateşlendi sabah doktordaydık bendede biraz kırıklık başladı
Sabah artıydım aç gittim dolaştım biraz sabite düştüm anca, üstünede regi oldum.dün ananas salata yedim yoksa artı gelirdim herhalde.
Yani 74.8 @toplight
Cherry Mom Dün 20 dk stepper 30 dk yürüyüş
Süpersin canımGünaydın
Kilom 52.8.
Vayysss kiloya gelBen çok güzel arttırıyorum-1 güzel kapanış yaptım
Geçmiş olsun canım. Kış ayları riskli aylar hastalık bakımından.Merhaba
Ben de oğlum yeni uyuduğu için ancak yazabiliyorum. Pazartesi şarkı grubuna gittik uzun aradan sonra, orada bir çocuk hapşırdı eyvah dedim ve bizimki de hasta yine. Baktim cicugun burnu kipkirmizi hasta hasta getirmis annesiÜstüne bir de başka bir bebek bize geldi ertesi günü, umarım ona bulaşmamıştır annesini aramaya çekiniyorum. Geceleri zaten iyi uyumuyordu şimdi hasta olunca sürekli memede. Spora diyete vakit ayiramadim sin 3 gündür ama ananas detoksu sayesinde en azından artıda değilim.
Ah bu vücutlarBugün bir analiz yaptırayım bakayım ben de merak ettim.. ama bana öyle geliyor ki hafta başında aç kaldım ya yine vücudu strese soktum kıtlık var sandı belki de. Yıllarca bolluk içinde yaşamış hiç dayanamıyor aç susuz kalmaya :)
Teşekkür ederimm darısı sizlereVayysss kiloya geltebrikler canım
Tebrikler canım bu sefer kas yaptın sanırım, bu hafta metabolizman hızlanıcak demekki. Güzel yağ yakarsın cuma günü de ziyafetini çekersin gitmedenSpor yapan arkadaşları tebrik ederim 1.ekip no kilobireyselde dennisgo
Eki Görüntüle 2557980 Eki Görüntüle 2557981
Çok geçmiş olsun greyfurt falan yesen yaBugün kimse yokmu
Bende iyileşiceğime daha kötü oldum,ama oğlum iyi şükür
Geçmiş olsun canım..Bugün kimse yokmu
Bende iyileşiceğime daha kötü oldum,ama oğlum iyi şükür
Kas almamışım da vermemişim de, yağdan vermişim ama ödem var gibi görünüyor. Şaşırdım biraz aslında adet bitmiş neyin ödemi diye. Muhtemelen benim şu günde iki maden suyundan oluyor diyetisyen şoka girdi neden öyle içiyorsun diye bana haftadaki iki gün demiş yanlış anlamışım her gün iki tane içtim. Hatta ödem yapıyor bana diye diye içiyorum, gün içinde fırsat olmazsa gece içiyorum dedim, diyetisyen daha da şok, bu neyin azimi diyor :)Tebrikler canım bu sefer kas yaptın sanırım, bu hafta metabolizman hızlanıcak demekki. Güzel yağ yakarsın cuma günü de ziyafetini çekersin gitmeden
Ben de hergün içiyorum kötü bişeymiymiş kiGeçmiş olsun canım..
Kas almamışım da vermemişim de, yağdan vermişim ama ödem var gibi görünüyor. Şaşırdım biraz aslında adet bitmiş neyin ödemi diye. Muhtemelen benim şu günde iki maden suyundan oluyor diyetisyen şoka girdi neden öyle içiyorsun diye bana haftadaki iki gün demiş yanlış anlamışım her gün iki tane içtim. Hatta ödem yapıyor bana diye diye içiyorum, gün içinde fırsat olmazsa gece içiyorum dedim, diyetisyen daha da şok, bu neyin azimi diyor :)
Erken kalktim, havaalaninda biseyler atistiririm diyodum ucaga ancak yetistimSurekli kahve icip duruyorum midemi delicem...
Evet maalesef ama bu örnekteki anne biraz duyarsız, bir daha da gitmem o gruba.Geçmiş olsun bir an önce toparlar umarım. Dediğin gibi çocuklar birbirlerine çok bulaştırıyorum maalesef. Sanırım çocuklar hastayken de enerjik olabildikleri için anneler yanılıyor ve aktivitelere devam ediyor bu da diğer çocuklar için bir risk oluyor
1 2 4 5 ve 7 maalesef.Haydi yüzleşelim benim 4-5 kısmen 7sizin ??Eki Görüntüle 2558043
Size de geçmiş olsunLeyl-i-fer geçmiş olsun sana, oğlunun iyi olmasına sevindim.
Biz dün gece hastanedeydik. Akşam üstü ateş, hızlı nefes hırıltı filan olunca aradım getir dediler. Meğer iki kulakta bakteriyel enfeksiyon ciğerlerde de viral enfeksiyon varmış. Çok ağladı, hasta olduğuna mi üzüleyim, uykusuz kaldığına mi, ağladığına mı yoksa ağladığı için ilacı buharı filan alamadığına mı... ciddi sınav oldu bize, şimdi günde 4 kez fıs fıs var ama kıyameti koparıyor sıkıp içine çektirene kadar. Uykusuzluktan ölüyorum hemen yatıcam şimdi ne yediğimi farkında değilim.
Haftada iki kez demiş bana ben yanlış anlamışım. İçindeki sodyumdan dolayı ödem yapıyor herhaldeBen de hergün içiyorum kötü bişeymiymiş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?