- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.661
Tebrikler no kilo, tebriklerSpor yapan arkadaşları tebrik ederim 1.ekip no kilobireyselde dennisgo
Eki Görüntüle 2557980 Eki Görüntüle 2557981
Evet canım sporda da 2.sin zaten :)) ikisi bir arada olunca demek patladı gittiAy cidden yaptımama bu hafta diğer haftalara göre spor da çoktu hangisi kerametli bilemedim
OlabilirEvet canım sporda da 2.sin zaten :)) ikisi bir arada olunca demek patladı gitti
Ay yok biz oturur yeriz sabah akşamOlabilirhaftaya hepimiz içli köfte günü yapalım
Teşekkürler canım. Sonuç ne kocaman bir sıfır :) bu spora sabit olmak nedir ya?
Sporda birinciyim ama içli köftede sonuncuyum demek ki :)Evet canım sporda da 2.sin zaten :)) ikisi bir arada olunca demek patladı gitti
O kısmı hepimiz atladıkSporda birinciyim ama içli köftede sonuncuyum demek ki :)
Kas gelmiştir belkiiiTeşekkürler canım. Sonuç ne kocaman bir sıfır :) bu spora sabit olmak nedir ya?
Bizde de içli köfteleri kayınvalide yapar. Onun da kilo problemi yok. Formunu içli köfteyle koruyor sanırsamAy yok biz oturur yeriz sabah akşam
Al işte bu da mı gol değil resmen bu işin formülünü buldukBizde de içli köfteleri kayınvalide yapar. Onun da kilo problemi yok. Formunu içli köfteyle koruyor sanırsam
Benim de 1-2-3 sanırsamHaydi yüzleşelim benim 4-5 kısmen 7sizin ??Eki Görüntüle 2558043
BencedeBenim de 1-2-3 sanırsam
Bunlar hep tek başına yemek yemekten nefret etmektenBencede
Bugün bir analiz yaptırayım bakayım ben de merak ettim.. ama bana öyle geliyor ki hafta başında aç kaldım ya yine vücudu strese soktum kıtlık var sandı belki de. Yıllarca bolluk içinde yaşamış hiç dayanamıyor aç susuz kalmaya :)Kas gelmiştir belkiii
Bazen insanlar diyor ya ben biraz kilo verip spora öyle başlayacağım diye nedeni bu herhalde :) Biz tartıda şişko vücut analizinde zayıf çıkanlardanız seninle :) diyetisyene uğrayayım diyorum bugün. Hem babama liste yazsın hem de bana bir el atsın. Eve dönünce ne yapacağıma bir bakalım.. bu arada dün 10 bin adımım vardennisgo misal sen :)))
Haydi yüzleşelim benim 4-5 kısmen 7sizin ??Eki Görüntüle 2558043
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?