- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.701
Mekanın yüzsüzü geldiiii, bebeleri pistten alalım alalımmmmm
Kimler var kimler yok kızlaaarrr. Valla yardımınıza dehşet ihtiyacım var. Pazartesi tartılarak başlıyorum yeniden. Beni de aranıza alır mısınızzz?toplight kaptaniçem?
Pazartesi motivasyonuyla güzl başlangıçlar diliyorum fancycim. Tartıl ve kilonu-hedefini güzelce yaz bakalım. Düzenli menülerini de bekliyoruz. Ay ben bunları kime anlatıyorum arkadaşlar bilmeyenler içinfancynancy eski kaptan yardımcımızdı! Ve sıkı spor yapardı!
Ortim hoşgeldin nasılsın kilo dışında ?Kimler var kimler yok kızlaaarrr. Valla yardımınıza dehşet ihtiyacım var. Pazartesi tartılarak başlıyorum yeniden. Beni de aranıza alır mısınızzz?toplight kaptaniçem?
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir çünkü hastalık ciddi hırpalıyor maalesef@Leyl-i-fer geçmiş olsun sana, oğlunun iyi olmasına sevindim.
Biz dün gece hastanedeydik. Akşam üstü ateş, hızlı nefes hırıltı filan olunca aradım getir dediler. Meğer iki kulakta bakteriyel enfeksiyon ciğerlerde de viral enfeksiyon varmış. Çok ağladı, hasta olduğuna mi üzüleyim, uykusuz kaldığına mi, ağladığına mı yoksa ağladığı için ilacı buharı filan alamadığına mı... ciddi sınav oldu bize, şimdi günde 4 kez fıs fıs var ama kıyameti koparıyor sıkıp içine çektirene kadar. Uykusuzluktan ölüyorum hemen yatıcam şimdi ne yediğimi farkında değilim.
Bir geldimi kolay kolay bırakmıyor canım tekrar geçmiş dikkat et kendineBugün kimse yokmu
Bende iyileşiceğime daha kötü oldum,ama oğlum iyi şükür
Oyy çok fena hastalanmış kuzucuk. Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca herkesi etkiliyor. Böyle dönemlerde genellikle anne daha çok yıpranıf. Sen de kendine dikkat et canım.@Leyl-i-fer geçmiş olsun sana, oğlunun iyi olmasına sevindim.
Biz dün gece hastanedeydik. Akşam üstü ateş, hızlı nefes hırıltı filan olunca aradım getir dediler. Meğer iki kulakta bakteriyel enfeksiyon ciğerlerde de viral enfeksiyon varmış. Çok ağladı, hasta olduğuna mi üzüleyim, uykusuz kaldığına mi, ağladığına mı yoksa ağladığı için ilacı buharı filan alamadığına mı... ciddi sınav oldu bize, şimdi günde 4 kez fıs fıs var ama kıyameti koparıyor sıkıp içine çektirene kadar. Uykusuzluktan ölüyorum hemen yatıcam şimdi ne yediğimi farkında değilim.
Hoşgeldin canııımm.Mekanın yüzsüzü geldiiii, bebeleri pistten alalım alalımmmmm
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.Kimler var kimler yok kızlaaarrr. Valla yardımınıza dehşet ihtiyacım var. Pazartesi tartılarak başlıyorum yeniden. Beni de aranıza alır mısınızzz?toplight kaptaniçem?
Kuzummm ne çabuk geçti. Dönüş vakti geldi bile. Ama seni çok taktir ve tebrik ediyorum. Hiç kendini bozmadım. Her durumu kendine göre avantaja çevirdin. Kilonu da verdin. Helal olsun sanaGünaydın kızlar
Son haftam ve ciddi yoğunum spor yok ama yürüyüş çok,20 bin adımlarda geziyorum. bugün de öyle geçecek.. bir ara topluca yazacağımCherry Mom dün gece İstanbul’a geldim yarın eve döneceğim.bu akşam yeğenle kudurmaca aktivitemiz olacaktır. Sonra babamda ata sporu temizlik faslımız başlayacak. En sonunda da evimin yolunu tutacağım :)
Şokolam Günaydın. Bence çok iyi gidiyorsun. Sporu da istikrarla yapıyorsun. Böyle devam et canımGunaydin kizlar. Bugun normale dondum ama aksam yemeginde disardaydim, bi dunya karisik sey yedim menu yazmaya useniyorumAma cidden kotu biseyler yemedim, miktar olarak biraz fazla olabilir o ayri:)
Spor: 13500 adim, 60 dk agirlikCherry Mom
Ayyy tesekkur ederim kardelencimmŞokolam Günaydın. Bence çok iyi gidiyorsun. Sporu da istikrarla yapıyorsun. Böyle devam et canım
oyyy kimler gelmiş kimlerrrrrrMekanın yüzsüzü geldiiii, bebeleri pistten alalım alalımmmmm
tabikii hoşgeldin şekerimKimler var kimler yok kızlaaarrr. Valla yardımınıza dehşet ihtiyacım var. Pazartesi tartılarak başlıyorum yeniden. Beni de aranıza alır mısınızzz?toplight kaptaniçem?
Hahaha hoşgeldinMekanın yüzsüzü geldiiii, bebeleri pistten alalım alalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?