Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimler var kimler yok kızlaaarrr. Valla yardımınıza dehşet ihtiyacım var. Pazartesi tartılarak başlıyorum yeniden. Beni de aranıza alır mısınızzz? toplight kaptaniçem?

Pazartesi motivasyonuyla güzl başlangıçlar diliyorum fancycim. Tartıl ve kilonu-hedefini güzelce yaz bakalım. Düzenli menülerini de bekliyoruz. Ay ben bunları kime anlatıyorum arkadaşlar bilmeyenler için fancynancy eski kaptan yardımcımızdı! Ve sıkı spor yapardı!

Hoşgeldin fancynancy iyi ki geldin, hızlı bir dönüş bekliyoruz senden mekanın sahibi!

yaaaaaa. balım pamuğum çok tatlısın. Valla bir Pazartesi başlangıcıyla sahalara döndüm artık hayırlısı. Tartılırım ama yazmam diyormuşum

Gunaydinlar herkese:) Bugunku menum

Sabah: dusuk karbonhidratli lavas ustune bi kasik salca, biraz rendelenmis peynir, 3-4 parca cherry domates ve hindi pastirmali pizza, 1 tane haslanmis yumurta
Ara: odem atmak icin 1 demet maydanoz ve 1 limonu blendera atip ictim
Aksam: 150 gr izgara tavuk, ufak bi kase cacik, 1 dilim ekmek
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu, 3-4 parca mango

Spor Cherry Mom 20 dk bisiklet, 45 dk voleybol, 11 bin adim

Günaydın kızlar
Son haftam ve ciddi yoğunum spor yok ama yürüyüş çok,20 bin adımlarda geziyorum. bugün de öyle geçecek.. bir ara topluca yazacağım Cherry Mom dün gece İstanbul’a geldim yarın eve döneceğim.bu akşam yeğenle kudurmaca aktivitemiz olacaktır. Sonra babamda ata sporu temizlik faslımız başlayacak. En sonunda da evimin yolunu tutacağım :)

Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir çünkü hastalık ciddi hırpalıyor maalesef

Günaydın herkese
Bugün kimse yokmu
Bende iyileşiceğime daha kötü oldum,ama oğlum iyi şükür
Bir geldimi kolay kolay bırakmıyor canım tekrar geçmiş dikkat et kendine
Oyy çok fena hastalanmış kuzucuk. Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca herkesi etkiliyor. Böyle dönemlerde genellikle anne daha çok yıpranıf. Sen de kendine dikkat et canım.
Mekanın yüzsüzü geldiiii, bebeleri pistten alalım alalımmmmm
Hoşgeldin canııımm.
Kimler var kimler yok kızlaaarrr. Valla yardımınıza dehşet ihtiyacım var. Pazartesi tartılarak başlıyorum yeniden. Beni de aranıza alır mısınızzz? toplight kaptaniçem?
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.
Kuzummm ne çabuk geçti. Dönüş vakti geldi bile. Ama seni çok taktir ve tebrik ediyorum. Hiç kendini bozmadım. Her durumu kendine göre avantaja çevirdin. Kilonu da verdin. Helal olsun sana

Şokolam Günaydın. Bence çok iyi gidiyorsun. Sporu da istikrarla yapıyorsun. Böyle devam et canım

günaydınlarrrrr
ayvacicegi tatlım oğluna geçmiş olsunn
fancynancy hemen kilonu bildir
dennisgo tatlım fazla kasma kendini son haftan zaten senin tartı ile tr deki tartı arasında 1 kg fark var
kremsokola tatlım evine geri dönmene sevindim tatlım
kardelelen321 tatlım gitti mi annenler
kızlar eşim gelmişti malum bu arada geçen hafta pek uğrayamamıştım dün akşam yoşcu ettim bendi kendime yavaş yavaş geliyorum

Selam kızlar bizde doğum günü faslını dün atlattık şükür çok yorulduk koşturduk ama güzel oldu.diyeti bozdum mu derseniz kısmen hayır yani o gün kahvaltı, akşam yemeği falan hiç oturup öğün yemedim. meyve, tatlının ucundan, böreğin ucundan, 2 sarma, 1 mercimek köftesi,kayısı taze kuruyemiş vs geçiştirdim bence iyi kurtardım menü bombaydı çünkü oğlumun pastasındanda yemedim :))
Yarın öğlen yola çıkıyoruz inş evimi özledim sonra bomba gibi yeniden menü ve sporlarımla burdayım efenim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…