Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu persembe butun amerikalilar icin acayip onemli olan sukran gunu var:) Dolayisiyla persembe gunu menumde bol bol hindi ve hindinin ekurisi bin cesit garnitur, salata vs. olucak:) Persembe gunu kalori sayip kendimi sikmak istemedigim icin carsamba gunku kalorimi biraz dusuk tutabilirim. Bakalim evdeki hesap carsiya uyacak mi gerci:))

Hoşbuldum orticim. Çok şükür iyiyiz. Okullar, koşturmacalar. Sen nasılsın?
Ben de iyiyim tatil için gelmiştim bir hafta sonra döneceğim onun koşturmacası var bende de.. okul temposu çok yoğun ya ben de yeğenimden biliyorum . Az önce kurstan geldik. Her hafta benzer tempo çok yorucu bence :)

Canım
Kilo da bel diz bilek gibi yerlere normalden kat kat fazla yük bindirdiği için bunları yaşaman normal.. hafifledikçe hepsi geçecektir. Sen kararlı ol yeter. Motive olduğunda ne kadar iyi iş çıkardığını hepimiz biliyoruz

Evet canım yaa. Motivasyonu sağlayamıyorum bi türlü. Eskiden iradesiz İnsanlara çok kızardım. Şimdi kendim öyle oldum. Toplamam lazım kendimi aksi halde çok daha kötü olacak herşey

Merhaba bende glukofen kullanıyordum hamıle oldugumu bır hafta once ogrendım ılaca devam edecegımı sanıyordum doktorum bısey demeyınce bugun sorayım dedım bırak dedı bır haftadır ıcıyorum umarım zararı olmamısdır cok üzüldüm yazdıgınızı okuyunca

Merhaba
Umarım bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bence endişelenmenize gerek yok. Çünkü zAten ilaç hamileliğin başında kesiliyor sizin de öğrendiğiniz zAten bir hafta olmuş. Hamileliğin başındasınız.. Bebek anneden beslenmeye başlayınca kan yolu ile ilaç bebeğe geçmesin diye kesiliyor. Sorun yoktur bence içiniz rahat olsun..

Evet canım yaa. Motivasyonu sağlayamıyorum bi türlü. Eskiden iradesiz İnsanlara çok kızardım. Şimdi kendim öyle oldum. Toplamam lazım kendimi aksi halde çok daha kötü olacak herşey
Haklısın canım ama tek başına motive olmakla iki çocukla motive olmak arasında fark var ve bence şu an bunu yaşıyorsun. Ama yine de gayet iyi gidiyorsun bence, sadece yolu biraz uzatıyorsun ama yine de derdin hep fazlalıklarından kurtulmak olduğu için ama hızlı ama yavaş bunu başaracağına eminim.

Kuzum bizim hatamız kafamızda yatıyor. Kendimizi bence bir türlü ikna edemedik. Bence kendimize inanmakla başlayalım yarına.
mesela sabaha haşlanmış yumurta ya da omlet ve yanında birer parça zeytin peynirle başlayalım. Öğle menüsünde et ve sebze olsun akşam menüsünde de çorba olsun sadece ne dersin? Doymam dersen bi de yoğurt ekleriz yanına. Aralarda da kahve, abartmadan meyve vs atıştırabiliriz.
Ben de iyiyim tatil için gelmiştim bir hafta sonra döneceğim onun koşturmacası var bende de.. okul temposu çok yoğun ya ben de yeğenimden biliyorum . Az önce kurstan geldik. Her hafta benzer tempo çok yorucu bence :)
Orticim benim küçüğümde başladı ana sınıfına bu sene, biri başka okulda biri başka. Öyle denk geldi maalesef. Niyetim aynı okula vermekti ama yine ana okulu öğretmenimizden vazgeçemedim. Bayağı bir mekik dokuyorum sabah akşam okullar arası. Hele bugün offfff. Öğretmenler günü kutlamaları tebrikleri vs vardı, aman bir oraya bir oraya koştum deli danalar gibi.

Hasarsız atlatmışsın resmen kuzum bravo. Evine dönünce herşey daha da iyi olacak
İnş kuzum biraz düzensiz oldu ve spor bayadır yapamadım korkumdan tartılmıyorum bile

emrenin doğum günü kutlu olsun tatlım hadi bakalım dön hayırlısı ile evine
Sağolun kaptanım teşekkür ederiz vallla özledim evimi

Tekrar kutlu olsun doğumgününüz canım kavuş hadi bisikletine
Hahaha aynen yaa bisiklet candır çok ayrı kaldım:) teşekkür ederiz ayrıca

Nice güzel yaşlarınız olsun canım. Şimdiden iyi yolculuklar evine ulaşınca kaldığın yerden devam edersin..
Sağol canım aynen yola devam tam gaz biraz mola oldu bana :)

Doğum gününüz kutlu olsun:)
Sağol canım :))

Geçmiş doğum günü kutlu olsun kuzunun
Teşekkür ederizz

Kızlar yaaaa şöyle bir tekrar tekrar okudum baktım ya dedim etiket unutuldu yada gözümden kaçtı şokola hariç kimsede spor yok mu cidden
Alıyorum sopamı elime kusura bakmayın yarın herkes 3 dk 5 dk her ne ise spor yapsın ve beni etiketlesin lütfen sadece disiplin kazanmak için bile bu şart valla kapatalım dükkanı Ozman

Valla ben bugün 3 katı zilyon kere inip çıktım herhalde. Bi de yarın foto çekimimiz olacak okulda diye 40 dakika kıyafet giyip çıkardım (olmadığından tabiikideeee). Valla yoruldum

Teşekkürler canım. Nasılsın ? Nasıl gidiyor sıvı diyeti? Hafta sonu daha iyi geçirmiştir umarım
İyiyim tatlım sen nasılsın tatil bitiyor galiba iyi geçti hafta sonu en azından sabit geldim bugün yarın da hastalanacağım bu hafta zor geçecek artı gelmezsen iyi

Ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum:)

Gunaydiiiiin Bugunku menum:

Oglen: tavuklu, avokadolu ve kinoali salata, yarim dilim ekmek
Aksam: 200 gr izgara tavuk (derili), 6 kasik yogurtlu kabak, 5-6 kasik nohut piyazi

Acayip odemliyim, goguslerim sporda cok agridi Odem attirir belki diye yesil cayimi yudumluyorum su an. Spor: 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 20 dk pilates Cherry Mom

Sağol canım. Gerçekten iki çocuk beni çok zorluyo. Kendim için bişey yapmaya vakit bulamıyorum çoğu zaman. Dediğin gibi zor da olsa olacak.
Çok haklısın canım.
Midem kolay doyuyor aslında da gözü duyguları doyuramıyorum sanırım ben. Yani dediğin gibi yine kafada bitiyo. Ufak bi olumsuzlukta bile tatlı ile başbaşa buluyorum kendimi. Bunun da üstesinden gelmem lazım.

günaydınlarrr
Cherry Mom tatlım al eline sopayı hatta o sopayı benim başımda kır deli gibi opldum acilen toparlamam lazım kendimde hayr olmayınca size kızamıyorum utancımdan
Kaptanım olumlu veya olumsuz bi durum oluyo dikkatimiz dağılıyor. Kafalar başka sıkıntılarla meşgulken buraya yoğunlaşmak da zorlaşıyor. Senin de Eşin geldi dikkatin dağıldı, öncesinde çocukların sağlık sorunları, senin sağlık sorunların, iş hayatındaki zorluklar derken odağın değişti.
Yapmamız gereken aslında sağlıklı beslenmeyi sporu yaşam tarzı haline getirmek, inşallah başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…