- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.721
Gittiler kaptanım. İnşallah bu hafta eski tempoya dönüyorumgünaydınlarrrrr
@ayvacicegi tatlım oğluna geçmiş olsunn
fancynancy hemen kilonu bildir
dennisgo tatlım fazla kasma kendini son haftan zaten senin tartı ile tr deki tartı arasında 1 kg fark var
kremsokola tatlım evine geri dönmene sevindim tatlım
kardelelen321 tatlım gitti mi annenler
kızlar eşim gelmişti malum bu arada geçen hafta pek uğrayamamıştım dün akşam yoşcu ettim bendi kendime yavaş yavaş geliyorum
Hasarsız atlatmışsın resmen kuzum bravo. Evine dönünce herşey daha da iyi olacakSelam kızlar bizde doğum günü faslını dün atlattık şükür çok yorulduk koşturduk ama güzel oldu.diyeti bozdum mu derseniz kısmen hayır yani o gün kahvaltı, akşam yemeği falan hiç oturup öğün yemedim. meyve, tatlının ucundan, böreğin ucundan, 2 sarma, 1 mercimek köftesi,kayısı taze kuruyemiş vs geçiştirdim bence iyi kurtardım menü bombaydı çünküoğlumun pastasındanda yemedim :))
Yarın öğlen yola çıkıyoruz inş evimi özledim sonra bomba gibi yeniden menü ve sporlarımla burdayım efenim :))
emrenin doğum günü kutlu olsun tatlım hadi bakalım dön hayırlısı ile evineSelam kızlar bizde doğum günü faslını dün atlattık şükür çok yorulduk koşturduk ama güzel oldu.diyeti bozdum mu derseniz kısmen hayır yani o gün kahvaltı, akşam yemeği falan hiç oturup öğün yemedim. meyve, tatlının ucundan, böreğin ucundan, 2 sarma, 1 mercimek köftesi,kayısı taze kuruyemiş vs geçiştirdim bence iyi kurtardım menü bombaydı çünküoğlumun pastasındanda yemedim :))
Yarın öğlen yola çıkıyoruz inş evimi özledim sonra bomba gibi yeniden menü ve sporlarımla burdayım efenim :))
limon mandalinayla idare ediyorum canım sağolÇok geçmiş olsun greyfurt falan yesen ya
Sağol canım e daha iyi ya bu hafta gider o ödemGeçmiş olsun canım..
Kas almamışım da vermemişim de, yağdan vermişim ama ödem var gibi görünüyor. Şaşırdım biraz aslında adet bitmiş neyin ödemi diye. Muhtemelen benim şu günde iki maden suyundan oluyor diyetisyen şoka girdi neden öyle içiyorsun diye bana haftadaki iki gün demiş yanlış anlamışım her gün iki tane içtim. Hatta ödem yapıyor bana diye diye içiyorum, gün içinde fırsat olmazsa gece içiyorum dedim, diyetisyen daha da şok, bu neyin azimi diyor :)
Oo yavrum.kıyamaam şimdi nasıl oldu pekiLeyl-i-fer geçmiş olsun sana, oğlunun iyi olmasına sevindim.
Biz dün gece hastanedeydik. Akşam üstü ateş, hızlı nefes hırıltı filan olunca aradım getir dediler. Meğer iki kulakta bakteriyel enfeksiyon ciğerlerde de viral enfeksiyon varmış. Çok ağladı, hasta olduğuna mi üzüleyim, uykusuz kaldığına mi, ağladığına mı yoksa ağladığı için ilacı buharı filan alamadığına mı... ciddi sınav oldu bize, şimdi günde 4 kez fıs fıs var ama kıyameti koparıyor sıkıp içine çektirene kadar. Uykusuzluktan ölüyorum hemen yatıcam şimdi ne yediğimi farkında değilim.
Hoşgeldin izKimler var kimler yok kızlaaarrr. Valla yardımınıza dehşet ihtiyacım var. Pazartesi tartılarak başlıyorum yeniden. Beni de aranıza alır mısınızzz?toplight kaptaniçem?
Kolay gelsin canım en yorucu işlwri sona bırakmışsınGünaydın kızlar
Son haftam ve ciddi yoğunum spor yok ama yürüyüş çok,20 bin adımlarda geziyorum. bugün de öyle geçecek.. bir ara topluca yazacağımCherry Mom dün gece İstanbul’a geldim yarın eve döneceğim.bu akşam yeğenle kudurmaca aktivitemiz olacaktır. Sonra babamda ata sporu temizlik faslımız başlayacak. En sonunda da evimin yolunu tutacağım :)
Tekrar kutlu olsun doğumgününüz canım kavuş hadi bisikletineSelam kızlar bizde doğum günü faslını dün atlattık şükür çok yorulduk koşturduk ama güzel oldu.diyeti bozdum mu derseniz kısmen hayır yani o gün kahvaltı, akşam yemeği falan hiç oturup öğün yemedim. meyve, tatlının ucundan, böreğin ucundan, 2 sarma, 1 mercimek köftesi,kayısı taze kuruyemiş vs geçiştirdim bence iyi kurtardım menü bombaydı çünküoğlumun pastasındanda yemedim :))
Kuzummm ne çabuk geçti. Dönüş vakti geldi bile. Ama seni çok taktir ve tebrik ediyorum. Hiç kendini bozmadım. Her durumu kendine göre avantaja çevirdin. Kilonu da verdin. Helal olsun sana
Nice güzel yaşlarınız olsun canım. Şimdiden iyi yolculuklar evine ulaşınca kaldığın yerden devam edersin..Selam kızlar bizde doğum günü faslını dün atlattık şükür çok yorulduk koşturduk ama güzel oldu.diyeti bozdum mu derseniz kısmen hayır yani o gün kahvaltı, akşam yemeği falan hiç oturup öğün yemedim. meyve, tatlının ucundan, böreğin ucundan, 2 sarma, 1 mercimek köftesi,kayısı taze kuruyemiş vs geçiştirdim bence iyi kurtardım menü bombaydı çünküoğlumun pastasındanda yemedim :))
Haklısın kaptanım uçağa bineceğim +1 eve ulaşacağım -1.. haftaya benim için güzel bir pazartesi olacakgünaydınlarrrrr
dennisgo tatlım fazla kasma kendini son haftan zaten senin tartı ile tr deki tartı arasında 1 kg fark var
kızlar eşim gelmişti malum bu arada geçen hafta pek uğrayamamıştım dün akşam yoşcu ettim bendi kendime yavaş yavaş geliyorum
Haklısın canım özellikle öyle planlamıştım ama yorucu olacak benim için. Muhtemelen eve gidince bir benzerini de evde yapacağım.. içli köfte kadar etkili bir aktivite olur umarım.Kolay gelsin canım en yorucu işlwri sona bırakmışsın
Doğum gününüz kutlu olsun:)Selam kızlar bizde doğum günü faslını dün atlattık şükür çok yorulduk koşturduk ama güzel oldu.diyeti bozdum mu derseniz kısmen hayır yani o gün kahvaltı, akşam yemeği falan hiç oturup öğün yemedim. meyve, tatlının ucundan, böreğin ucundan, 2 sarma, 1 mercimek köftesi,kayısı taze kuruyemiş vs geçiştirdim bence iyi kurtardım menü bombaydı çünküoğlumun pastasındanda yemedim :))
Kolay gelsin canımHaklısın canım özellikle öyle planlamıştım ama yorucu olacak benim için. Muhtemelen eve gidince bir benzerini de evde yapacağım.. içli köfte kadar etkili bir aktivite olur umarım.
Teşekkürler canım. Nasılsın ? Nasıl gidiyor sıvı diyeti? Hafta sonu daha iyi geçirmiştir umarımKolay gelsin canım
Hoşbuldum orticim. Çok şükür iyiyiz. Okullar, koşturmacalar. Sen nasılsın?Ortim hoşgeldin nasılsın kilo dışında ?
Sağol kardelenciğimHoşgeldin canııımm.
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.
Bırakmayın vallafancynancy hadi ama seni bekliyoruz. Kilo bildirimi. Başladın artık kaçış yok. Bırakmayız.
oyyy kimler gelmiş kimlerrrrrr
Hoşbuldum Şahnurcummm. Özlemişim valla.tabikii hoşgeldin şekerim
Kaptaniçem 87,2günaydınlarrrrr
HoşbuldummHahaha hoşgeldin
Geçmiş doğum günü kutlu olsun kuzununSelam kızlar bizde doğum günü faslını dün atlattık şükür çok yorulduk koşturduk ama güzel oldu.diyeti bozdum mu derseniz kısmen hayır yani o gün kahvaltı, akşam yemeği falan hiç oturup öğün yemedim. meyve, tatlının ucundan, böreğin ucundan, 2 sarma, 1 mercimek köftesi,kayısı taze kuruyemiş vs geçiştirdim bence iyi kurtardım menü bombaydı çünküoğlumun pastasındanda yemedim :))
HoşbuldumHoşgeldin iz
İyiyiz tatlım sen nasılsın. Ne var ne yokHuhuu nabersiniz
Tatlım bi kurtulamadık şu ağırlıklarımızdan. Sen yine boydan kurtarıyorsun ben fena durumdayım. Ver al ver al yıprandım. Bu kilolara rağmen hiçbir hastalığım yoktu. Bu açıdan rahattım. Ama şu an öyle değil. Vücudum alarma geçti. Belim bacağım topuğum ağrıyor. Bazen basamıyorum. Kendime bedenime çok büyük bi kötülük yapıyorum bu şekilde. Artık zor da olsa bu yoldan dönmeden devam etmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey dilediğimiz gibi olurSağol kardelenciğim
Bırakmayın valla
Hoşbuldum Şahnurcummm. Özlemişim valla.
Kaptaniçem 87,2Ama nedense herkes bana zayıfladın sen diyor. Komplu mu acaba
Hoşbuldumm
İyiyim şüküürİyiyiz tatlım sen nasılsın. Ne var ne yok
Sen toparlarsın yine canım olsun o kadar. Bizde de okullar tekrar başladı bi düzen oluşturmaya çalışıyorum. Spora başlayamadım daha ama olacak yavaş yavaşİyiyim şüküürizin şokuyla biraz cozuttum yarın geri sağlıklı beslenmeye döncem inşallah sen de ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?