Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar

Bizde durum vahim ilaç yaptı herhalde ishal oldu 3 gündür, bir de 4. azı dişi şişti patlamak üzere diğerleri de hee gün daha fazla görünür oluyor. Uyku yüzü göremiyorum beni arıyor sık sık, kucağımda olmak istiyor. Dün gece çok moralim bozuldu hiç öğrenmeyecek kendi başına uyumayı galiba diye, emzirmeyi mi bıraksam dedim ama iştahı da yok aç olduğu için galiba emmek istiyor.

Buraya giremiyorum pek, okuyamıyorum da ama bugün menümü yazarım takip etmeyince ucu kaçıyor. Çok özür diliyorum, herhalde kısa süre sonra normale döneriz ben de daha fazla katılım sağlarım. Yürüyüş yapamıyorum pek.

Canım Allah kolaylık versin hastayken anneyi çok arıyorlar. Uyku konusunda da büyük kızımda uyku eğitimi işleriyle çok uğraştım. Tam öğrettim dediğim an diş sıkıntıları gece uyanmaları hastalıklar hep başa sarardı. Baş edemeyince pes etmiştim. gece Emmeyi çok sevdiğinden sık sık uyanır memede uyurdu. Gündüz zombi gibi dolaşırdım o uykusuzlukla. Seni çok iyi anlıyorum. Emmeyi bıraktıktan sonra uyku düzeni normale döndü benimkinin (2 yaşından sonra)

Küçükte hiç uğraşmadım 1 yaşında Emmeyi bıraktı zaten çok düşkün değildi. Kendi uyuyor uykusu gelince. Yastığının kılıfıyla oynarken uyuya kalıyo.
Çocuktan çocuğa ne büyük farklar var gördüğün gibi. Bazı şeyleri de oluruna bırak çok yıpratma kendini.

Bende dün akşam hariç sadece yürüyüş var ama bir müsait olup yazamıyorum. Akşam evde olacağım biraz stepper yapacağım. İki gündür ciddi bir baş ağrısı mide bulantısı şikayetim var. Hatta dün zehirlendim mi acaba diye düşündüm. Fakat bugün de devam edince farklı bir nedenle olduğunu düşünmeye başladım. yine de hareket halindeyim. Belki yorgunluktandır belki çok fazla kahve içmektedir bilemiyorum. Eve dönünce güzelce dinleneceğim.

İyiyim tatlım sen nasılsın tatil bitiyor galiba iyi geçti hafta sonu en azından sabit geldim bugün yarın da hastalanacağım bu hafta zor geçecek artı gelmezsen iyi
Evet canım haftaya pazartesi dönüyorum. dönüş hazırlıkları başladı. Adet öncesi ödem atıcı yaparsan belki rahat edersin.

kızlar herkese selam unutulmuş ta olabilirim..kızlar ben burayı bıraktıktan sonra bütün verdiğim kiloyu geri aldım...şokla verince hızlıca geri aldım..beni tekrar aranıza alırmısınız
Hoşgeldin canım
Ne kadar verdin bilmiyorum ama burada yeniden verebilirsin bence. Umarım bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın

Kamufle ediyorum tabisi de
Üstüm çok biliyorsun kaptaniçem
Kamufle etme zamanı değil üstünden atma zamanı ortim. Çocukların farklı okullarda olması senin için zor olmuş ama öte yandan da ister istemez hareketli olacaksın bu sayede.. bir an önce kurtulursun umarım fazlalıklarından.

Kuzum adet olacak olabilir misin acaba. Ben çünk o dönemlerde mide bulantısı hatta baş dönmesi yaşarım.
kızlar herkese selam unutulmuş ta olabilirim..kızlar ben burayı bıraktıktan sonra bütün verdiğim kiloyu geri aldım...şokla verince hızlıca geri aldım..beni tekrar aranıza alırmısınız
Hoşgeldin canım unutulmadın tabiki. Geri almana üzüldüm canım. Sen de bizim kervana katıldın. Ben de verdiklerimi alarak geri dönmüştüm. Ama artık olan oldu. Tekrar başlicaz. Birbirimize destek olarak tekrar vericez.

Yok canım yeni bitti muhtemelen kahveyi biraz fazla kaçırıyorum belki ondandır.. bir iki gün içmeyeceğim bakalım.. devam ederse eve dönünce doktora giderim. Burada ona zaman ayırmak istemiyorum doğrusu..

Hastalar kervanina katilmamak icin kendimi yirtiyorum ama bikac gundur bogazim aciyo benim de Burda bile havalar sogudu, bisiklete binerken eskimo gibi giyinmek zorunda kaliyorum artik... Greyfurt ve kiviye agirlik versem belki toparlarim. Varmi baska onerisi olan kizlar?

Geçmiş olsun canım. Ben ıhlamur yaparken içine taze zencefil dilimleri atıyorum. Zencefil boğaza çok iyi geliyo. Varsa evde yapabilirsin

Kesinlikle zencefil bal.. çok işe yarıyor bende..geçmiş olsun canım umarım bu kadar ile kalır

Olabilir canım. Devam ederse doktora git mutlaka
Eşim sataşıyor sağlıklı gittin hasta mı geleceksin diye. Dönüş vakti geldiği için biraz da gerginiz, üzülüyoruz falan.. Dün yeğenim teyze gitmesene diye diye uyudu. Sen evinden taşın bizimle yaşa diyor :) benim midem strese bağlı da çok bulanıyor bilemiyorum belki bundandır. Eve gidince daha net anlarım muhtemelen.

Geçmiş olsun canım. Ben ıhlamur yaparken içine taze zencefil dilimleri atıyorum. Zencefil boğaza çok iyi geliyo. Varsa evde yapabilirsin
Kesinlikle zencefil bal.. çok işe yarıyor bende..geçmiş olsun canım umarım bu kadar ile kalır
Ay cok sagolun, evde de zencefil var ama unutmustum. Eve gidince hemen cayini yapip icine de bal koyayim:)

Ay kıyamam yaa. Doyamadı teyzesine. Aranızda çok güzel bi bağ var. Maaşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…