Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Katılıyorum ama hayat normal akışına döndüğünde 1 saniye bile kaybetmeden yola devam etmekk gerek.bu yol oyalanmaya gelmiyor odak noktasından ayrılmamak lazım. sonra Günler aylar geçiyor bir bakıyorsun hiç kilo gitmemiş hatta gelmiş vs motivasyon puff :)) he şimdi konuyu nereye getireceğm :))) Leslie ye başlayacağım diyordun başladın mı

günaydınlarrr
Cherry Mom tatlım al eline sopayı hatta o sopayı benim başımda kır deli gibi opldum acilen toparlamam lazım kendimde hayr olmayınca size kızamıyorum utancımdan
Kaptanım sizden de yürüyüş bekliyorum bu hafta menülerinizede dikkat edin lütfen listeye girmeniz lazım acilen yoksa ara gitgide açılacak

Allah kolaylık versin canım çok zor çok çocuklar ne zor büyüyorlar böyle valla:/
Diş çıkarma dönemlerinde de ishal olabiliyorlar belki o neden olmuş olabilir. Kısa zamanda düzelsin inş

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın geçti mi üşütttün mü acaba

Çok haklısın canım bak hala sürünüyorum. Bu arada iyi bağladın konuyu ama maalesef daha başlayamadım. Yarın sabah bişey çıkmazsa 30dk yapıcam sana söz veriyorum. Söz verdim tutmak zorundayım artık

Tmm canım aldım sözümü :))
Bende yarın başlıyorum spor ve menü paylaşımlarına

Oh iyi gözün aydın. Gezmek tozmak iyi, yine de insanın evi gibisi yok.
Aynen canım daha çok Emre'nin orda fazlasıyla şımarması beni yordu , eve gelir gelmez sakinledi çocuk oturup sakin sakin oynamayı kltap okumayı özlemişim o neydi öyle ya ısırmalar tokat atmalar saldırmalar benzetmek gibi olmasın ama kuduz köpek gibiydi resmen

Öyle oluyor canım. İnsan çocuğunu tanıyamıyo öyle ortamlarda. Bizde de aynı durumlar oluyo. Kuzenleriyle bir araya geldimi bambaşka bi çocuk oluyo Cemre de. Ne yapalım aman sağlıklı olsunlar da.

Bugunku menum:

Oglen: bol biftekli ve meksika fasulyeli salata
Aksam: 1 dusuk karbonhidratli lavas icine iki kasik yogurt, 150 gr kadar haslanmis tavuk, biraz yesillik ve 2 kucuk kornison tursusu, 1 bardak ayran
Sinema: bikac avuc patlamis misir, 1 bira

Spor: 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 50 dk agirlik, 12 bin adim Cherry Mom

Canım eşim geldi gitti büyük oğlan endeskopi olacaktı sabah 8 den beri hastanedeyiz öğleden sonraya kaldı işimiz oğlan aç olunca bende yemek istemedim ama migren tuttu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…