- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.801
Allah kolaylıklar versin kaptanım ya.. Bütün bunlarla tek başına boğuşuyorsun.Canım eşim geldi gitti büyük oğlan endeskopi olacaktı sabah 8 den beri hastanedeyiz öğleden sonraya kaldı işimiz oğlan aç olunca bende yemek istemedim ama migren tuttu şimdi
Canım en eskisi gibi yürüyemiyorum fizik tedavi den dolayı en fazla yarım saatKaptanım sizden de yürüyüş bekliyorum bu hafta menülerinizede dikkat edin lütfen listeye girmeniz lazım acilen yoksa ara gitgide açılacak
Destegin icin tesekkur ederim, ne zormus annelik. Böyle olacağını bilsem anne olur muydum bilmiyordum, çocuğu çok seviyorum tabi ki ama hayatımın aldığı hal pek hoş değil.Canım Allah kolaylık versin hastayken anneyi çok arıyorlar. Uyku konusunda da büyük kızımda uyku eğitimi işleriyle çok uğraştım. Tam öğrettim dediğim an diş sıkıntıları gece uyanmaları hastalıklar hep başa sarardı. Baş edemeyince pes etmiştim. gece Emmeyi çok sevdiğinden sık sık uyanır memede uyurdu. Gündüz zombi gibi dolaşırdım o uykusuzlukla. Seni çok iyi anlıyorum. Emmeyi bıraktıktan sonra uyku düzeni normale döndü benimkinin (2 yaşından sonra)
Küçükte hiç uğraşmadım 1 yaşında Emmeyi bıraktı zaten çok düşkün değildi. Kendi uyuyor uykusu gelince. Yastığının kılıfıyla oynarken uyuya kalıyo.
Çocuktan çocuğa ne büyük farklar var gördüğün gibi. Bazı şeyleri de oluruna bırak çok yıpratma kendini.
Aynen öyle canım. Zaten sevgi bunca eziyeti çekilebilir kılıyor. Ama şöyle düşün ve rahatla, bi süre sonra geçecek, düzene girecek.. Hiçbirşey olduğu gibi kalmayacak. Yıllar önce uyku problemi yaşatıp beni zombiye çeviren kız şimdi 9-10 gibi uyuyo, tüm özel işlerini giyimini herşeyi kendi yapabiliyo. Şu an 5,5 yaşında ama 3 yaşında da bu şekildeydi. Herşey yoluna girecek, sağlıklı olsunlar da...Destegin icin tesekkur ederim, ne zormus annelik. Böyle olacağını bilsem anne olur muydum bilmiyordum, çocuğu çok seviyorum tabi ki ama hayatımın aldığı hal pek hoş değil.
İkincinin iyi uyuyor olması evrenin dengesi açısından şart, tüm bebekler memede uyuyan tip olsa herhalde kimse ikinciyi yapmazdı.
Haklısın canım ben daha yeni iyileşiyorum ilaç almadan geçmedi o yüzden sporda yok.dun 100adet bölgesel bugünde 30 dk kadar normal yürüyüş um var o kadar.detoks yapicaktim 2-3 gün canım hicbisey istemedi yoğurtlu kabağı bile yapmisken eşime yedirdim.bogaz acısı fena.Kızlar yaaaa şöyle bir tekrar tekrar okudum baktım ya dedim etiket unutuldu yada gözümden kaçtı şokola hariç kimsede spor yok mu cidden
Alıyorum sopamı elime kusura bakmayınyarın herkes 3 dk 5 dk her ne ise spor yapsın ve beni etiketlesin lütfen sadece disiplin kazanmak için bile bu şart valla kapatalım dükkanı Ozman
Geçmiş olsun leylim yaHaklısın canım ben daha yeni iyileşiyorum ilaç almadan geçmedi o yüzden sporda yok.dun 100adet bölgesel bugünde 30 dk kadar normal yürüyüş um var o kadar.detoks yapicaktim 2-3 gün canım hicbisey istemedi yoğurtlu kabağı bile yapmisken eşime yedirdim.bogaz acısı fena.
Aleykümselam canım hoşgeldin yavaş yavaş vermeye alistirabilceksen kendini başla hemen ,şok mok yok bundan sonra tamammikızlar herkese selam unutulmuş ta olabilirim..kızlar ben burayı bıraktıktan sonra bütün verdiğim kiloyu geri aldım...şokla verince hızlıca geri aldım..beni tekrar aranıza alırmısınız
Ah ne güzel vermiiştin zayıfladığın foton geldi aklıma hepsini mi geri aldın :/kızlar herkese selam unutulmuş ta olabilirim..kızlar ben burayı bıraktıktan sonra bütün verdiğim kiloyu geri aldım...şokla verince hızlıca geri aldım..beni tekrar aranıza alırmısınız
İyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlaar nasılsınız? Yarın başlıyorum ilaçlara size de haber vereyim istedimm
Uyuyamamak cok buyuk sikinti ya, insanin butun dengesini bozuyo. 3-4 gun kadar arkadasimin yavru kopegine bakmistik, kopecik geceleri uyanip ilgi istiyodu resmen. Hayvan delisi bi insan olarak ben bile kopekten sogumustum...Destegin icin tesekkur ederim, ne zormus annelik. Böyle olacağını bilsem anne olur muydum bilmiyordum, çocuğu çok seviyorum tabi ki ama hayatımın aldığı hal pek hoş değil.
İkincinin iyi uyuyor olması evrenin dengesi açısından şart, tüm bebekler memede uyuyan tip olsa herhalde kimse ikinciyi yapmazdı.
Bugün hiç çay kahve içmeden güne başladım o kadar başım ağrıdı ki :) sonra iki kahve içtim düzeldim. Şimdi de ödem atıcı bir çay içtim. Kuru meyve yapraklarından demledim bakalım.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın geçti mi üşütttün mü acaba
Hoşgeldin canım. En güzel düzen kendi düzenin sonuçta :)Evet canım şükür :))
Akşam geldik
Ay aynen beni anlattin dennisgo. Kafeinin bas agrisi uzerinde olumlu etkisi var. Hatta benim bi migren ilacim var (cok sik yasamasam da migrenim tutabiliyo) yuksek doz kafein iceriyo. Sak diye kesiyo migreni.Bugün hiç çay kahve içmeden güne başladım o kadar başım ağrıdı ki :) sonra iki kahve içtim düzeldim. Şimdi de ödem atıcı bir çay içtim. Kuru meyve yapraklarından demledim bakalım.
Her şey gönlünce olsun canım tedavin kolay ve keyifli geçsin..İyi akşamlar kızlaar nasılsınız? Yarın başlıyorum ilaçlara size de haber vereyim istedimm
Evet canım kafein gerçekten de baş ağrısını kesiyor olmalı çünkü çok iyi geldi. İçmeden önce sanki akşamdan kalmaydım.. içince canlandım :)Ay aynen beni anlattin dennisgo. Kafeinin bas agrisi uzerinde olumlu etkisi var. Hatta benim bi migren ilacim var (cok sik yasamasam da migrenim tutabiliyo) yuksek doz kafein iceriyo. Sak diye kesiyo migreni.
Allah Allah sana nolduki sendemi mikrop aldın bi İst bi izmit gezerkenBugün hiç çay kahve içmeden güne başladım o kadar başım ağrıdı ki :) sonra iki kahve içtim düzeldim. Şimdi de ödem atıcı bir çay içtim. Kuru meyve yapraklarından demledim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?