- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.821
Bazen de diyorum uyusturucu bagimlilari uyusturucuyu birakirken acayip yan etkiler gorurler ya, ben de mi oyle oluyorum kafeine karsi diyeEvet canım kafein gerçekten de baş ağrısını kesiyor olmalı çünkü çok iyi geldi. İçmeden önce sanki akşamdan kalmaydım.. içince canlandım :)
Bak çamaşır suyu da bana fena başağrısı yapar meselaBen en son hangi gün spor bildirdim acaba?Cherry Mom
Yürüyüşlerimi yazayım diyorum. Bu akşam stepper da yapacağım. Mutfağı temizledim biraz dinleneyim başlarım.
Cumadan sonra yok canım :)Ben en son hangi gün spor bildirdim acaba?Cherry Mom
Yürüyüşlerimi yazayım diyorum. Bu akşam stepper da yapacağım. Mutfağı temizledim biraz dinleneyim başlarım.
Hicbirseyde aşırı gitmemek lazım 1-2 fincan yeterBazen de diyorum uyusturucu bagimlilari uyusturucuyu birakirken acayip yan etkiler gorurler ya, ben de mi oyle oluyorum kafeine karsi diye
Aşırı olmadıkça kafein iyi geliyor ama aşırısı tetikliyor . Bende migren tutunca hemen sade filtre içerim :)Evet canım kafein gerçekten de baş ağrısını kesiyor olmalı çünkü çok iyi geldi. İçmeden önce sanki akşamdan kalmaydım.. içince canlandım :)
Banadaaa ://Bak çamaşır suyu da bana fena başağrısı yapar mesela
Ben de almayacağım kıyafet yığılı ev dedim ama yine dayanamadımKara cuma indirimleri yaklasirken niyetimi acayip bozdum. Cumayi birlestirip sehirdisi alisveris gezisine gidiyoruz
Teşekkür ederimm inşallahHer şey gönlünce olsun canım tedavin kolay ve keyifli geçsin..
Dogru tabi, azalttim aslinda eskiye gore. Gene de gunde 2 buyuk bardak iciyorum, 1 sabah 1 ogleden sonra.Hicbirseyde aşırı gitmemek lazım 1-2 fincan yeter
Ben de ayakkabi icin aynisini soyluyorum. Alicam gene indirimde guzel biseyler bulursam:))Ben de almayacağım kıyafet yığılı ev dedim ama yine dayanamadım
Ooo emnis costurmussun masallah:)) Detoks corbasi ne ki acabaMenüm
Sabah tam buğday ekmeği tost
Öğlen detoks çorbası
Ara sütlü türk kahvesi 2 ceviz
Akşam detoks çorbası
Yatmaya yakın tarçınlı süt
Spor 2000 ipsiz ip atlama
60 dk bisiklet ❤
250 dambıllarla bölgesel hareket
Galiba elbise takıntım var evden çalışan birine göre çok yığılı bi dolaba sahibimBen de ayakkabi icin aynisini soyluyorum. Alicam gene indirimde guzel biseyler bulursam:))
Spor yapamadığım günlere gelsinOoo emnis costurmussun masallah:)) Detoks corbasi ne ki acaba
Hahaha seni cok iyi anliyorum cunku ben de ayakkabi konusunda kendimi sorguluyorum bazenGaliba elbise takıntım var evden çalışan birine göre çok yığılı bi dolaba sahibimNeyseki 3 parçayla kapattım indirimi
Hmm mantikli ve lezzetli gorunuyo, haftaya ben de yapabilirim onu. Canim corba cekiyo zaten:)Spor yapamadığım günlere gelsinKabak soğan kapya biber dere otu nane maydanoz bulgurla yapılan bir çorba bakalım fayda edecek mi :))
Evet iyiydi tadı koca tencere yaptım yarında içerim :)) cumaya kadar böyle bakalımmHmm mantikli ve lezzetli gorunuyo, haftaya ben de yapabilirim onu. Canim corba cekiyo zaten:)
Bi ara topuklu ayakkabı hastalığı bende de vardı ben de seni çok iyi anlıyorumHahaha seni cok iyi anliyorum cunku ben de ayakkabi konusunda kendimi sorguluyorum bazenOkula bisikletle gidip gelince topuklu giyme ihtimalim yok dogal olarak, ama olsuuuuun o topuklular illa ki alinicak:))
Iste komik tarafi o, ben de en cok spor ayakkabi giyiyorum. Ama iste hic bi spor ayakkabiya bakip "woww ne guzel ayakkabi ay nolur benim olsun" demiyorum yani, aliyim lazim oluyo diyorumBi ara topuklu ayakkabı hastalığı bende de vardı ben de seni çok iyi anlıyorumama sonra rahata düşkünlüğüm artınca spor ayakkabılar candır modunda az öz rahat ayakkabılarım ve ben takılıyoruz
Olsundu içinde kalacağına evinde kalsınIste komik tarafi o, ben de en cok spor ayakkabi giyiyorum. Ama iste hic bi spor ayakkabiya bakip "woww ne guzel ayakkabi ay nolur benim olsun" demiyorum yani, aliyim lazim oluyo diyorumTopuklu da tam tersi, "ay sen ne guzel biseysin benim olmalisin" diyip aliyorum, hiiiic lazim degiller ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?