Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sorunun senden kaynaklandığını düşünmüyorum ben
herkes menüsünü ve kilosunu yazmanın takımda kalmak için yeterli olduğunu düşündüğü için bu şekilde oldu galiba sanırım
paylaşım alanı olarak görülürse burası daha sıcak olur daha çok paylaşım olur diye düşünüyorum ben

evet aynen öyle düşünülüyor bakalım yarın akşam görüşürüz inşallah herkes burda olur neyse bende çıkıyorum burçak yarın görüşürüz canım

evet aynen öyle düşünülüyor bakalım yarın akşam görüşürüz inşallah herkes burda olur neyse bende çıkıyorum burçak yarın görüşürüz canım

inşallah canım
iyi geceler sana
ben de çıkayım artık
esracım sana da iyi akşamlar
yarın görüşmek üzere kızlar

bu arada buraya takılırken ceviz yiyip çay içtim :))
iştahımı tekrar kapatmaya çalışıyorum, h.sonu yediklerim yüzüden iştahım çok açılmış farkında olmadan ama inşallah eski halime dönücem bi an önce, o kadar şey yedim kilom aynı kaldı tekrar kilo almak istemiyorum

iyi geceler kardeş takımın güzelleri. nasıl gidiyor diyetler?

takyoncuğum sen nasılsın? takımiçi konular var sanırım. kk'daki takım olayını çok seviyorum ben. inşallah hepimiz sahipleniriz bu takımları ve daha birçok kişi burda kilo verebilir. şu son 3 ayda takımlar sayesinde hem kilolarımdan kurtuldum hem de başka sıkıntılarım daha hafif geçti. burdaki arkadaşlıklar terapi gibi geliyor bana. inşallah sizde böyle bir paylaşım yakalayacaksınız kızlar.:16::16:

iyi geceler kardeş takımın güzelleri. nasıl gidiyor diyetler?

takyoncuğum sen nasılsın? takımiçi konular var sanırım. kk'daki takım olayını çok seviyorum ben. inşallah hepimiz sahipleniriz bu takımları ve daha birçok kişi burda kilo verebilir. şu son 3 ayda takımlar sayesinde hem kilolarımdan kurtuldum hem de başka sıkıntılarım daha hafif geçti. burdaki arkadaşlıklar terapi gibi geliyor bana. inşallah sizde böyle bir paylaşım yakalayacaksınız kızlar.:16::16:

iyi geceler,

Hepimizin takıma sahip çıkması lazım, bence de. Yarın hep beraber konuşuruz inşallah.

Merhaba arkadaşlar,

Geçmişi okudum, yarın toplantı yapıcakmışız. Hep beraber aynı anda burda olucaz demek ki.

Bugün giremedim malesef ama elimde olmayan sebeplerden dolayı, okulda internet yoktu geldiğinde de ben derse gitmek zorundaydım. Eve gelince evde işlerim vardı anca bakabildim.

Yazılanlarda haklısınız kesinlikle, bazı arkadaşlarımız iş yerinde bilgisayar başındalar ve gündüz gelenlerle görüşebiliyorlar burda. Benim bazı günler boş derslerim oluyor okulda, işim çıkmazsa mutlaka takıma gelmeye gayret ediyorum. Ben akşamları evde müsait oluyorum ve evde girebiliyorum. Gündüz okulda 6 saat derse girip hem de takıma uğramak çoğu zaman imkansız oluyor. ama ben elimden geldiğince girmeye çalşıyorum.

Okula her gün laptop taşıyorum dersler için öyle girebiliyorum zaten yoksa okuldaki bilgisayar siteye bağlanana kadar zil çalar.

Benim önerim; herkes haftanın her günü için hangi saatlerde burda olabileceğini yazsın, o saatlerde o kişiler burda olmaya çalışsın en azından. herkes ilk fırsatta gelmeli takıma. Ama tüm gün dolu dolu dersimin olduğunda ve yanımda bilgisayarım olmadığında, gün içerisinde buraya gelmem imkansız olabiliyor. ama ben onu gün içinde ilk fırsatta buraya gelerek telafi edebilirim.

Bence elimizde olmayan saatlerde buraya gelemiyorsak, bu takımdan atılma sebebi olmamalı. Amacımız birbirimize destek olmak ve motive sağlamak, paylaşımda bulunmaksa, biz bunu daha pozitif tedbirlerle de başarabiliriz. Gerekirse nöbet saatleri koyalım. Herkes hangi saatlerde gelebiliyosa, yazsın. Hiç boş kalmasın burası.

Elimizden geleni yapalım. görüşmek üzere.

Kurallarımızın olması bizim için çok faydalı birşey. Ama 2 gün siteye gelmeyeni, eğer geçerli bir sebebi yoksa öyle diskalifiye edelim. yoksa şehir dışına gidilebilir, internete bakmaya fırsat olmayabilir. Gerekirse, sorumlular belirleyelim. İnternet erişimi olmayanlar, cep mesajıyla katılsınlar. Ben bi msj attığım zaman bunu bir sorumlu arkadaşımız benim adıma sitede yayınlasın gerekirse. Zaten cep mesajıyla buraya yazabilsek, ben çok rahat yazabilirim tenefüslerde ve öğle arasında. ama iş bilgisayar ve internet olunca her an müsait olunamayabiliyo.

Bir öneri de; haftanın her günü için herkes en müsait olduğu saati yazsın, o saatte sanki bu toplantı gibi buluşalım. ama çoğunluğa uyan saatler olması lazım.

Mesela pazartesi öğle 12:30 - 13:30 arası, salı 11:00- 12:00, çarşamba: 20:00-21:00 arası gibi.

Böyle de olabilir. Hiç olmazsa haftanın her günü en az 3 yada 4 kişinin uyan saatleri olabilir. kimsenin yazdığı havada kalmasın. yine herkes istediği saatte yazsın ama o belirlenen saatlerde daha çok yazılır, şenlenir burası.

Yarın daha iyi tartışırız artık. öptüm herkesi :54:

Günaydın arkadaşlar.. Geçmişi okudum, takımca bir silkinmeye ihtiyaç var gerçekten. Ama öncelikle ben kendi adıma bazı noktaları netleştirmek istiyorum..

Önceden de hep söylediğim gibi ofisimizde internette gezmek normalde yasak, ben gizli gizili giriyorum nerdeyse. Müdürüm de tam arkamda oturuyor, görecek diye ödüm kopuyor çoğu zaman :40: İşim de gerçekten çok yoğun, sürekli bilgisayar başında ve telefondayım, akşam mesaiye kalmamak için 1 saat erken işbaşı yapıyorum. Akşam eve gittiğimde de duş alıp yatıyorum, bilgisayarın yanına bile yaklaşamıyorum.

Kilo vermeyi ve takımda kalmayı çok istiyorum, sizlerden çok şey öğreniyorum ve desteğiniz gerçekten çok önemli. Ama eğer yetersiz buluyorsanız benim burada yer kaplamaya hakkım yok. O yüzden beni takımdan çıkarabilirsiniz, ben buna kırılmam. Yine girebildiğim kadarıyla sohbete dahil olmaya çalışırım.

Ben bu konuda son kararı size bırakıyorum, akşam toplantıya da katılırım.

Günaydın Elifçim :71:

Afiyet olsun, ben de nesfit yedim az önce..

günaydın canım ben de nesfitten skıldım uzun süre yiyince biraz ara vereyim dedim
bim de kaanların kahvaltılık loru var kasede sürmelik o çok hoşuma gitti
tam buğdağ ekmeğine sürüyorum onu içine çrekotu domates artık ne varsa
baya lezzetli

günaydın canım ben de nesfitten skıldım uzun süre yiyince biraz ara vereyim dedim
bim de kaanların kahvaltılık loru var kasede sürmelik o çok hoşuma gitti
tam buğdağ ekmeğine sürüyorum onu içine çrekotu domates artık ne varsa
baya lezzetli

Tahsildaroğlu almış annem de, aynısı heralde. Çok güzel gerçekten :56:

günaydın kızlar, inşallah herkes iyidir
ben de kahvalltımı yazayım hemencecik
1 bardak portakal-greyfurt suyu
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 çarliston
1 salatalık
2 çay kaşığı pekmez
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir

2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 çarliston
1 salatalık
2 çay kaşığı pekmez
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir

süper kahvaltı afiyet olsun canım

Günaydın Elifçim :71:

Afiyet olsun, ben de nesfit yedim az önce..

Kızlar ben hiç nesfitle kahvaltı yapmıyorum. Her zaman standart, ekmek, peynir, zeytin, yumurta oluyo bazen. Çünkü süt günümü mahvedebiliyo, aşırı şişkinlik yapıyo. Bir de nesfitle hiç tokluk hissi olamazmış gibi geliyo ama arada değişiklik olsun diye denemek lazım.

2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 çarliston
1 salatalık
2 çay kaşığı pekmez
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir
Afiyet olsun burçak, liste uzun gibi görünüyo ama pek de bişey yok aslında içeriğinde. Kışın pekmek sıcak tutar az da olsa. Ben daha yemedim bişeyler.

tahsildaroğlunu denemedim de bu baya sardı beni
bıkana kadar da bunu tüketeyim:1:

süper kahvaltı afiyet olsun canım

sağol canım, nesfitten sıkılıyorum hergün hergün yiyince, iyi oldu böyle
sana da afiyet olsun
ben de deneyeyim bi ara şu peyniri
şimdi bahçıvanın bembeyaz lightı var, onu da tavsiye ederim, tadı çok güzel

Günaydın kızlar nasılsınız? Dersim geç başlıyo bugün, daha evdeyim.

ben daha iyiyim canım, sen nasılsın?

ben daha iyiyim canım, sen nasılsın?

Umarım toparlanabilmişsindir :48: ben de iyiyim. Hafta sonundan beri yeme ve uyku düzenim çok bozuldu. Bugün biraz uyuyabildim. Yeme düzenini de sağlamaya çalışıyorum. Spora da daha hiç gitmedim bu hafta. Nasip olursa bugün gidicem bakalım.

Kızlar ben hiç nesfitle kahvaltı yapmıyorum. Her zaman standart, ekmek, peynir, zeytin, yumurta oluyo bazen. Çünkü süt günümü mahvedebiliyo, aşırı şişkinlik yapıyo. Bir de nesfitle hiç tokluk hissi olamazmış gibi geliyo ama arada değişiklik olsun diye denemek lazım.

canım laktozsuz sütler var, şişkinlik yapmayan
ya da yight süt, onlar da şişkinlik yapmıyo
o problem bende de var çünkü ama light süt içiyorum ben
bide nesfiti meyvelisini al daha tok tutuyo
istersen içine 1 elma doğrayıp tarçın da koyabilirsin, tadı da güzel olur hem sütle meyve yediğin için daha tok kalırsın
ama böyle yaparsan nesfiti 4-5 ykdan fazla koyma, şişersin çünkü

Afiyet olsun burçak, liste uzun gibi görünüyo ama pek de bişey yok aslında içeriğinde. Kışın pekmek sıcak tutar az da olsa. Ben daha yemedim bişeyler.

canım aslında hepsi 1 tabak bişi, yazınca çok görünüyo
bide midemi yoracak bişi yemedim
bal ve pekmezi de hem sıcak tutar hem hastayım güç verir hem de tatlı iştahımı sabahtan frenlemiş olurum diye yiyorum
zaten dengem bozuldu h.sonu yedğim börek ve tatlıllar yüzünden, eski halime dönmeye çalışıyorum
bide bu sabah tartıldım ki sabah tuvalete çıkamadım, dün 4-5 çıktığım için bişi de kalmamış olabilir ya neyse, üstümde pijamalarla 59,4 geldim, belki cuma sabah 59 olurum net

Back
X