Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl halledicez bu yeme düzenini kurmayı bilmiyorum. Bikaç gün fazla yiyince, iştahım açıldı şimdi de sanki haftalardır dikkat eden ben değilmişim hiç midem küçülmemiş gibi başa döndüm gibi geliyo. ama biliyorum bunlar olacak, aslolan toplarlanabilmek. Canım leslie iyi güzel de, ben ya hep ya hiç mantığındayım malesef. Ya spora gidip iyice yorucam kendimi yada evde oturup hiç kıpırdamıycam. Aslında dün bile leslieyi yapsaydım içim rahat olurdu. Bi de hava iyice soğudu ya o yolu falan göze alıp gitmek zor geliyo. Ama ne olursa olsun haftada 3 gün spora gitmek zorundayım.

Herkese kolay gelsin, artık hazırlanıp çıkmam lazım evden geç kalıyorum. fırsatım olursa uğrarım okulda, olamazsa eve gelince artık. öptümmm sizleri :54:

gülhancım sen şekerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış
yoksa çok sağlıklı besleniyosun en düzenli sen spor yapıyosun
acaba sen de insilün direnci mi var canım ya
bi baktırsana sen şeker değerlerine

Mümkün mertebe burda olmaya çalışıyorum zaten elifcim ama akşam herkes burda olupta ben olmamazsam çok üzülürüm :(:84:

sağol canım
sütlü kahve gerçekten işe yarıyor tabi içine şeker falan koymıcaksın
iştahı açan karbonhidratlı gıdalar zaten
mesela beyaz ekmek de çok iştah açar, yedikçe yiyesi gelir insanın
o yüzden beyaz ekmekten uzak durmakta fayda var
meyve yediğinde de bazılarında açlık yapıyormuş, yanında birazcık bademle falan yersen o da tok tutuyormuş

artık bugün hiç bir mazeret yok,kesinlikle az yicem.tutucam kendimi

canım benim, benim de iştahım açıldı ama ben kendimi durdurabiliyorum
sen niye tam oturtamadın hala ben de onu anlamış değilim
tatlıyı bi türlü kesmediğin için olabilir ama
çünkü tatlı gerçekten iştah açıyor ve göbek yapıyor
ben bi kaç gün tatlı yedim ya sanki göbek pırtlamış gibi geliyo gözüme
tatlıyı bi bırakabilsen belki o zaman iştahını kontrol altına alman daha kolay olur
bide sporu kendini helak ederek yapma zevk alarak yap
bugün yarım saat yaparsın yarın 1 saat
böylece vücut da hergün aynı tempoda spora alışmaz daha iyi olur

Canım ben tatlı olarak, sadece kahvaltıda bal falan yiyorum. onun dışında ne sütlü tatlı ne çikolatalı şeyler yemem hiç şükür. Ben bazen aşırı yiyebiliyorum bazı şeyleri özellikle de ekmeği. beyaz ekmeğe hasret kalmıştım dün 4 dilim falan yedim malesef. Yoksa gidip baklava falan canım çekmek. o yandan şanslıyım.

gülhancım sen şekerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalış
yoksa çok sağlıklı besleniyosun en düzenli sen spor yapıyosun
acaba sen de insilün direnci mi var canım ya
bi baktırsana sen şeker değerlerine

Kızlar ya ben öyle şekerli bişey düşünüyorum da yemiyorum ya. benim kusurum aşırı yemek bazen. o a karbonhidratlarda öyle oluyo. Bir de direnç gösteremediğim şey çekirdek oluyo. Onu da akşam ara öğün olarak bir avuç yemek çok mu gelir size? yani meyve yerine süt yerine falan?

gelmişken menümü yazayım;

sabah 10:00 da bir buçuk dilim ekmek, 4 zeytin, 2 kk peynir, yeşil çay, 2 çk reçel

öğle: yarım simit ve şekersiz çay.

Şimdilik bu, bakın şeker yok ama karbonhidrat çok.

herkese iyi günler kızlar elektrik kesildi sabahtan beri bekliyorum yeni geldi bi geçmişe bakayım yazarım yine

Kurallarımızın olması bizim için çok faydalı birşey. Ama 2 gün siteye gelmeyeni, eğer geçerli bir sebebi yoksa öyle diskalifiye edelim. yoksa şehir dışına gidilebilir, internete bakmaya fırsat olmayabilir. Gerekirse, sorumlular belirleyelim. İnternet erişimi olmayanlar, cep mesajıyla katılsınlar. Ben bi msj attığım zaman bunu bir sorumlu arkadaşımız benim adıma sitede yayınlasın gerekirse. Zaten cep mesajıyla buraya yazabilsek, ben çok rahat yazabilirim tenefüslerde ve öğle arasında. ama iş bilgisayar ve internet olunca her an müsait olunamayabiliyo.

Bir öneri de; haftanın her günü için herkes en müsait olduğu saati yazsın, o saatte sanki bu toplantı gibi buluşalım. ama çoğunluğa uyan saatler olması lazım.

Mesela pazartesi öğle 12:30 - 13:30 arası, salı 11:00- 12:00, çarşamba: 20:00-21:00 arası gibi.

Böyle de olabilir. Hiç olmazsa haftanın her günü en az 3 yada 4 kişinin uyan saatleri olabilir. kimsenin yazdığı havada kalmasın. yine herkes istediği saatte yazsın ama o belirlenen saatlerde daha çok yazılır, şenlenir burası.

Yarın daha iyi tartışırız artık. öptüm herkesi :54:
gülhancım tabiki mazeretsiz girmeyenler için söyledik o kuralı çünki insanlık hali hepimizin işleri oluyor sonuçta gün boyu burda olamayız ama nasıl olur mesela gündüz girenler gündüz girmeye gayret ederler aralarında sohbetler ederler akşam girebilenler gündüzkilere yorum yapar ve onlarda kendi aralarında sohbet ederler saat belirlemek olmaz diye düşünüyorum çünki herkes yada aynı satte müsait olamaz helede çalışan arkadaşlar denilen saatlerde olamayabilirler

Günaydın arkadaşlar.. Geçmişi okudum, takımca bir silkinmeye ihtiyaç var gerçekten. Ama öncelikle ben kendi adıma bazı noktaları netleştirmek istiyorum..

Önceden de hep söylediğim gibi ofisimizde internette gezmek normalde yasak, ben gizli gizili giriyorum nerdeyse. Müdürüm de tam arkamda oturuyor, görecek diye ödüm kopuyor çoğu zaman :40: İşim de gerçekten çok yoğun, sürekli bilgisayar başında ve telefondayım, akşam mesaiye kalmamak için 1 saat erken işbaşı yapıyorum. Akşam eve gittiğimde de duş alıp yatıyorum, bilgisayarın yanına bile yaklaşamıyorum.

Kilo vermeyi ve takımda kalmayı çok istiyorum, sizlerden çok şey öğreniyorum ve desteğiniz gerçekten çok önemli. Ama eğer yetersiz buluyorsanız benim burada yer kaplamaya hakkım yok. O yüzden beni takımdan çıkarabilirsiniz, ben buna kırılmam. Yine girebildiğim kadarıyla sohbete dahil olmaya çalışırım.

Ben bu konuda son kararı size bırakıyorum, akşam toplantıya da katılırım.

canım en azından hergün düzenli olarak bir defa girip paylaşımlara yorum yapıp varlığını belli edebilirsen sorun olmaz düşüncesindeyim ama yok hergün gelemem siteye diyorsan yapabilecek bişi yok arkadaşım inşallah gelebilirsin ama gelemezsen bile arkadaşımızsın takımın üyesi olarak olmasada yinede burda olup hep beraber veririz kiloları

Merhaba arkadaşlar,

Geçmişi okudum, yarın toplantı yapıcakmışız. Hep beraber aynı anda burda olucaz demek ki.

Bugün giremedim malesef ama elimde olmayan sebeplerden dolayı, okulda internet yoktu geldiğinde de ben derse gitmek zorundaydım. Eve gelince evde işlerim vardı anca bakabildim.

Yazılanlarda haklısınız kesinlikle, bazı arkadaşlarımız iş yerinde bilgisayar başındalar ve gündüz gelenlerle görüşebiliyorlar burda. Benim bazı günler boş derslerim oluyor okulda, işim çıkmazsa mutlaka takıma gelmeye gayret ediyorum. Ben akşamları evde müsait oluyorum ve evde girebiliyorum. Gündüz okulda 6 saat derse girip hem de takıma uğramak çoğu zaman imkansız oluyor. ama ben elimden geldiğince girmeye çalşıyorum.

Okula her gün laptop taşıyorum dersler için öyle girebiliyorum zaten yoksa okuldaki bilgisayar siteye bağlanana kadar zil çalar.

Benim önerim; herkes haftanın her günü için hangi saatlerde burda olabileceğini yazsın, o saatlerde o kişiler burda olmaya çalışsın en azından. herkes ilk fırsatta gelmeli takıma. Ama tüm gün dolu dolu dersimin olduğunda ve yanımda bilgisayarım olmadığında, gün içerisinde buraya gelmem imkansız olabiliyor. ama ben onu gün içinde ilk fırsatta buraya gelerek telafi edebilirim.

Bence elimizde olmayan saatlerde buraya gelemiyorsak, bu takımdan atılma sebebi olmamalı. Amacımız birbirimize destek olmak ve motive sağlamak, paylaşımda bulunmaksa, biz bunu daha pozitif tedbirlerle de başarabiliriz. Gerekirse nöbet saatleri koyalım. Herkes hangi saatlerde gelebiliyosa, yazsın. Hiç boş kalmasın burası.

Elimizden geleni yapalım. görüşmek üzere.

gülhan tabiki gün boyu hiçbirimiz burda olamayız belli saat demiyoruz zaten canım çünki o saatte sen olursunda ben müsait olmam sırf o saatte gelmedi diye diskalifiye etmek zaten saçma bişey olur tek istediğimiz kim hangi satte müsait olursa gelsin buraya hatta 2 grup bile yapabiliriz gündüz sohbet grubu ve akşam sohbet grubu olarak yeterki kimse zor durumda kalmasın

iyi geceler kardeş takımın güzelleri. nasıl gidiyor diyetler?

takyoncuğum sen nasılsın? takımiçi konular var sanırım. kk'daki takım olayını çok seviyorum ben. inşallah hepimiz sahipleniriz bu takımları ve daha birçok kişi burda kilo verebilir. şu son 3 ayda takımlar sayesinde hem kilolarımdan kurtuldum hem de başka sıkıntılarım daha hafif geçti. burdaki arkadaşlıklar terapi gibi geliyor bana. inşallah sizde böyle bir paylaşım yakalayacaksınız kızlar.:16::16:

hoşgeldin rabiacım çok şükür ben iyiyim sen nsaılsınn canım tekrar tebrik ederim kaptan yardımcısı seçilmişsin.... inşallah tabiki bizde yakalıyca sadece yoğun bir dönemden geçiyoruz tüm kızlar olarak yoğunluk atlatılınca yine eskisi gibi olucaz tabiki :))

şu madde belirleme işi evet bencede amntıklı bi karar olmuş

buna aynen katılıyorum

2 gün geçerli bi sebebi yokken gelmiyorsa bencede bi uyarı alabilir en azından

kilo alan arkadaş içinde uyarı verilebilir

biraz toparlanırız gibime geliyo benimde ama.öncelikle bu insanın içinde olamlı kızlar.yoksa kurallar zaten içinde olmayana pek işe yaramaz

okudum tabiki canım ama malesef benim gelmem imkansız

gülhancım senin yazdıklarında bana mantıklı geldi.çokta katı olmamak lazım ama paylaşım yapılmayınca yada 2 gün ardarda girilmeyince nedeni irdelenmeli en azından.ben böyle düşünüyorum.tabii yapılacak olan toplanıda herkesin ortak fikriyle daha güzel kararlar alınır düşüncesindeyim

mazeret olduğu zaman tabiki gözardı edicez begüm yeterki haberdar olalım birbirimizden

Kızlar bu konuyu ele almak çok akıllıca oldu gerçekten.ama tabii şöyle bi bakıncada herkesinde kendine göre bir nedeni oluyor girememesinin.kuralları koyarken birazda bunları göz önünde bulundurmak lazım.

örneğin ben;haftanın 6 günü sabah 9 akşam 6 pc başındayım ama evimde net yok dolayısıyla ben akşam 6 dan sonra off durumdayım.ayrıca pazar günleride evde olduğum için yine off konumdayım.

Durum böyle olunca da sizin şu planladığınız toplantı saatine uyamıyorum.akşamları ve pazar tüm günde siteye uğrayamıyorum.

Gün içinde çalışıpta pc başında olanlarımız çok var ama onlarda yoğunluktan fırsat bulup giremiyolarlar.ki buda çok doğru bazen hakkaeten öyle günler oluyo ki tuvalete gidemiyosun valla.

şimdi gelelim kural işine:
Bencede birtakım kurallar konmalı ama insanlar ben bunları yapamam diyipte burdan kaçıracak tarzdan da olmamalı.ne çok katı nede kuralsız.ikisinin ortasını.herkese göre orta bi yol bulmak lazım.şimdi okurken diceksiniz ki gelde bul ozaman :)
hep beraber bulcaz inş.
Benim önerilerim şunlar;
1- haftada 2 gün üstüste mazeretsiz foruma girmemek direkt diskalifiye sebebi olsun.
2-toplamda iki gün mazeretsiz giremeyenede uyarı verilsin,o kişiye nedeni sorulsun.geçerli sebebler aransın.
3-iki hafta üst üste kilo veremeyene (almamak şartıyla) ceza verilsin.
4-iki hafta süresince kilo almak ta diskalifiye sebebi olsun
5-gün boyunca herkes mönülerini mutlaka yazsın
6-takımımızda ki herkes mutlaka herkesin mönüsüne yorun yazsın.zorunlu olsun.
7-herkes birbirine adıyla hitap etmeye çalışsın.ne kadar çok paylaşım olursa isimler okadar az unutulur düşüncesindeyim.
8-takım kaptanımız değişmesin:19:

şimdilik aklıma gelenler bunlar sevgili takımımın güzel üyeleri.

Yorumlarınızı bekliyorum
begümcüm maddelerini not aldım canım teşekkür edeerim diğer arkadaşlarda kendince maddeler belirtsin akşam oylamaya sunarız hep beraber

gülsüm takımda 11 kişiyiz ama dün akşamdan beri 6-7 kişi yazıyoruz değil mi yanlış mıyım
akşam 4 kişiydik 3 kişi daha katıldı sabah
11 kişiyiz diye hatırlıyorum geri kalanlar kim

Back
X