Kızlar bu konuyu ele almak çok akıllıca oldu gerçekten.ama tabii şöyle bi bakıncada herkesinde kendine göre bir nedeni oluyor girememesinin.kuralları koyarken birazda bunları göz önünde bulundurmak lazım.
örneğin ben;haftanın 6 günü sabah 9 akşam 6 pc başındayım ama evimde net yok dolayısıyla ben akşam 6 dan sonra off durumdayım.ayrıca pazar günleride evde olduğum için yine off konumdayım.
Durum böyle olunca da sizin şu planladığınız toplantı saatine uyamıyorum.akşamları ve pazar tüm günde siteye uğrayamıyorum.
Gün içinde çalışıpta pc başında olanlarımız çok var ama onlarda yoğunluktan fırsat bulup giremiyolarlar.ki buda çok doğru bazen hakkaeten öyle günler oluyo ki tuvalete gidemiyosun valla.
şimdi gelelim kural işine:
Bencede birtakım kurallar konmalı ama insanlar ben bunları yapamam diyipte burdan kaçıracak tarzdan da olmamalı.ne çok katı nede kuralsız.ikisinin ortasını.herkese göre orta bi yol bulmak lazım.şimdi okurken diceksiniz ki gelde bul ozaman :)
hep beraber bulcaz inş.
Benim önerilerim şunlar;
1- haftada 2 gün üstüste mazeretsiz foruma girmemek direkt diskalifiye sebebi olsun.
2-toplamda iki gün mazeretsiz giremeyenede uyarı verilsin,o kişiye nedeni sorulsun.geçerli sebebler aransın.
3-iki hafta üst üste kilo veremeyene (almamak şartıyla) ceza verilsin.
4-iki hafta süresince kilo almak ta diskalifiye sebebi olsun
5-gün boyunca herkes mönülerini mutlaka yazsın
6-takımımızda ki herkes mutlaka herkesin mönüsüne yorun yazsın.zorunlu olsun.
7-herkes birbirine adıyla hitap etmeye çalışsın.ne kadar çok paylaşım olursa isimler okadar az unutulur düşüncesindeyim.
8-takım kaptanımız değişmesin
şimdilik aklıma gelenler bunlar sevgili takımımın güzel üyeleri.
Yorumlarınızı bekliyorum