Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlı yolculuklar canim ne güzel herkesin gonlunu yapmissin iste

Gunaydin herkese
Bugun kahvaltida 7 zeytin 1 incir yedim :)
Evde oldugum icin gec uyandim bugun
Simdi temizlige basliyorum
kızlar hoşigeldiniz takıma sizlere emnis öncülük etmiş haftasonu misafir temposundan uğrayamamıştım inşallah hep birlikte vereceğiz bu kilolaı
tatlım artık hemen başla yeni ev sana güzellikler getirsin hadi bakalım eski kilona gelince geri dönüyorsun izinden canım daha 3 ay omadı sanırım izne ayrılalı değil mi?

canım evine vardığında haber ver merakta bırakma bizi

Hoşgeldin canım hayırlı olsun yeni eviniz artık kopma buralardan

Merhaba kızlar ben haftaya yoğun iş temposu ile girdim ama tartıldım bugün dün sabah 56.8din bugün 57.2 çıktım şunu da söyleyim ben hep kabız bir hal dolanıyorum yani tuvlaet ihtiyacımı haftada 2 gidiyorum sanırım ondan öyle oldu

Eklentiler

• BE4144B1-AC77-4C79-A339-9C05FB5B5B53.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
canım önce kendine bakmalısın kesinlikle çünkü sen iyi olmazsan kimseye faydan olmaz kendine değer ver

canım önce kendine bakmalısın kesinlikle çünkü sen iyi olmazsan kimseye faydan olmaz kendine değer ver
Evet kaptanım kesinlikle öyle, bir daha da eşimden yardım istemeyi düşünmüyorum sanki bunu bir lütuf gibi görüyor. Ama haftasonlari sabah yardım değil, çocuk senin sorumluluğunda demeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…