- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.141
Amin kaptanım amin tam 3 ay oldukızlar hoşigeldiniz takıma sizlere emnis öncülük etmiş haftasonu misafir temposundan uğrayamamıştım inşallah hep birlikte vereceğiz bu kilolaı
tatlım artık hemen başla yeni ev sana güzellikler getirsin hadi bakalım eski kilona gelince geri dönüyorsun izinden canım daha 3 ay omadı sanırım izne ayrılalı değil mi?
Inşallah canım hedefimi görmeyi çok istiyorum vazgeçmek istemiyorum bol motive insallahHoşgeldin canım hayırlı olsun yeni eviniz artık kopma buralardan
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah hep beraber
Aynen öyle canımSelamlar
Ben de varım işi rekabete dökmeyince olmuyor biran önce ayrıldığım kiloya inip listeye gireceğim.
Eşimle haftasonu tartıştık, detaylara gitmeyeyim ama çok canım sıkıldı. Artık daha fazla kendimi düşunmek istiyorum
Kesinlikle öyle. Bi süredir benim de canım sıkılıyor bunun gibi şeylere. Çocuklar ebeveynlerinden gördüklerini öğreniyorlar ve bilinç altında kodluyorlar. Kendinden fedakarlık yap yap nereye kadar. Çocuğum beynine anne fedakardırı kodluyo. Kimse üzerine düşeni yapmadığı için herşeyi yapan anne olduğu için kendini paraladığı için anne mutsuz bi insana dönüşüyor. Yeter vallahi çok doluyum.Aynen öyle canım
Ve tecrübeyle sabittir sen kendini paraladıkça daha çok şey istenecek senden sonra bir bakmışsın ki tüm yük sende, herkes bu düzene alışmış eşin herşeyi senden bekleyecek çocuğun herşeyi senden bekleyecek. Maalesef kadın olma içgüdüsü galiba son raddeye gelene kadar herşeye katlanıyoruz kendinimzi unutuyoruz.
Ama muhtemelen öyle olacaklar bizde annemizi örnek almadık mı :/ hiç bir zamn önce kendimi düşünmedim öyle geldim öyle gidiyrm .yeni nesil daha kendine odaklı belki birşeyler değişir :) gerçi şimdi biz onları da eleştiriyoruz hep benmerkezci oldukları için ama iyi yapıyorlar hep keyiflerine göre yaşıyorlar valla.Kesinlikle öyle. Bi süredir benim de canım sıkılıyor bunun gibi şeylere. Çocuklar ebeveynlerinden gördüklerini öğreniyorlar ve bilinç altında kodluyorlar. Kendinden fedakarlık yap yap nereye kadar. Çocuğum beynine anne fedakardırı kodluyo. Kimse üzerine düşeni yapmadığı için herşeyi yapan anne olduğu için kendini paraladığı için anne mutsuz bi insana dönüşüyor. Yeter vallahi çok doluyum.ayvacicegi konuyu açtı benim de bam telime dokundu. Benim kızlarım benim gibi anne olmasınlar kendilerini sevsinler aşırı fedakarlık yapmaya gerek yok hayatlarını yaşasınlar.
Kayısı çayı denedin mi hiçArkadaşlar hoşgeldinlerinize bir hoşbulduk diyorum
Bugün benim biraz normal geçti kızlar ama bu kabızlığa çare bulamadıkça ben zor zayıflarım veya hep aç gezerim ki anca öyle zayıflarım
Denedim yaaaa denemezmişim çörek otu kayısı ceviz kayısı ıslattım bitkisel ilaçlar v.s filan çok denedimKayısı çayı denedin mi hiç
Yani bende de sıkıntı var ama senin kadar değil en fazla 3 gün sürüyor yediğim içtiğimle çözebiliyorum sorunu.Denedim yaaaa denemezmişim çörek otu kayısı ceviz kayısı ıslattım bitkisel ilaçlar v.s filan çok denedim
takil pesime bende nurumcana takildim o verirse vercem bendeeHarikasın canım.
Helal sana canım. Ah bir de ben yakalayabilsem
ev yemek çamaşır ütü işlerini biraz yetistirememeye basla bakalim,o zaman farkeder belkiSelamlar
Ben de varım işi rekabete dökmeyince olmuyor biran önce ayrıldığım kiloya inip listeye gireceğim.
Eşimle haftasonu tartıştık, detaylara gitmeyeyim ama çok canım sıkıldı. Artık daha fazla kendimi düşunmek istiyorum
7 gibi çok yememek için 4-5 gibi ara öğün yapmalısın kuruyemis veya meyve gibiAllahımmmm herşeyi yiyip yiyip zayıf olanlara var ya hayran kalıyorum şimdi bizim akşam yemeği vakti 7 gibi yiyiyoruz benim oğluşla eşim o saatte geliyor yani demem o ki yemekte herşeyi yemek istiyorummmm
Pesindeyim tatlim menu ve sporlarini gorelimHadi başlayalım canimcim:)))
Gerçekten de annemin kopyası oldum çıktım. Büyük kızım okula gitti küçük de uyudu sessiz bi ortamda kalıp kafa dinlemeye çalıştım bugün hiç bi iş yapmadım. Dünden kalan yemekler var nasılsa dedim. Kafa dinledim güya ama süprizzzz eşim eve kayınpederle birlikte geldi. Apar topar yemek hazırla sofra hazırla kaldır. Bugünkü kafa dinleme burnumdan geldi.Ama muhtemelen öyle olacaklar bizde annemizi örnek almadık mı :/ hiç bir zamn önce kendimi düşünmedim öyle geldim öyle gidiyrm .yeni nesil daha kendine odaklı belki birşeyler değişir :) gerçi şimdi biz onları da eleştiriyoruz hep benmerkezci oldukları için ama iyi yapıyorlar hep keyiflerine göre yaşıyorlar valla.
Mehmet emre de şimdiden kızları güçsüz erkekleri güçlü bliyor nerden kaptı bilmiyorum sen kızsın yapamazsın anne babam yapar diyor
ayvacicegi bir dedi biz bin kattık :))) ikimizde çok doluyuz farkındayım ama inanın geceleri kendi kendime yaptığım spor bana ço k iyi geliyor. Kendime ait bir zaman dilimi ve faydası sadece bAna. ❤
Kaşarlı püre hariç süper canımSabah 1 yumurta 2 d.ekmek biraz peynir zeytin top kivircik yaprakları
Ara 1 sutlu nescafe
Oglen 1 d.ekmek 2 d. Kasar peynir 2 yaprak lahana turşusu
Aksam 1 dilim pureli kasarli tepsi köfte,1 tabak corba,3_4 kasik yoğurtlu kırmızı lahana salatası
Ara ihlamur ve mandalina
Spor 7 dk bolgesel,1 saat yürüyüş,
Su 1.5 litre
Cherry Mom
Ah düşüncesiz eşlerGerçekten de annemin kopyası oldum çıktım. Büyük kızım okula gitti küçük de uyudu sessiz bi ortamda kalıp kafa dinlemeye çalıştım bugün hiç bi iş yapmadım. Dünden kalan yemekler var nasılsa dedim. Kafa dinledim güya ama süprizzzz eşim eve kayınpederle birlikte geldi. Apar topar yemek hazırla sofra hazırla kaldır. Bugünkü kafa dinleme burnumdan geldi.
Neyse kuzum bitmiyo anlatmakla. Bizim şöyle kendi başımıza bi tatile çıkmamız lazım sanırım. Ancak o zaman deşarj oluruz.
Menüm
Sabah 1 haş yumurta,çörek otlu lor peyniri,1 domates 1 salatalık 5 zeytin 1 dilim tam buğday
Öğlen 1 kase detoks çorba
Ara 1 elma
Akşam 1 tabak zeytinyağlı pırasa 1 kase cacık
Spor
1000 zıplama
30 dk bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?