- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.261
Menün çok hafif ama eksik yani protein karbonhidrat bakımındanIyi aksamlar kizlar bende menümü yazip kenara çekiliyim.
Sabah = kalkinca yesilcay
1tane kücük domates 1 parca peynir
1dilim k.ekmegi 5 zeytin çay
Ara nescafe şekersiz
Öğlen 2 tane haslama yumurta 2 dilim sucuk
Akşam 1/4 simit 1 parca kaşar
2.5litre su (limonlu)
Malesef spor hala yasak
Cherry Mom
Ben de her sabah ayni ikilemi yasiyorum, yorgan "gitme kal" diyo adetaHenüz oturtamadim canim. Markete gitmem lazim kendime uygun seyler almam lazim. Birde bugun cok üsengeçtim havalar soguk yorganin altindan cikamadim
Su detoks corbasini bi an once yapmazsam bi yerlerim sisicek yeminle:)) Alisverise de gidemedim ki bi turlu, evdekileri yapiyorum surekli...Menüm
Sbaah
2 yumartalı lor peynirli çörek otlu omlet 1dilim tam buğday
Ara sütlü türk kahvesi 3 fındık
Öğlen detoks çorbası
Akşam tarhana çorbası salata 10 hamsi ( çok az yağ ile yaptım )
Spor
1 saat bisiklet bugün zumbaya gidemedim maalesef eşimin mesaisi çktı
Ay yer değiştirsek :/ bizim evde o kadar sıcak ki yeminle tansiyonum düştüHenüz oturtamadim canim. Markete gitmem lazim kendime uygun seyler almam lazim. Birde bugun cok üsengeçtim havalar soguk yorganin altindan cikamadim
Bende yapıp duruyorum ama sanki yaramıyor mu tadı hoşuma gitti içiyorumSu detoks corbasini bi an once yapmazsam bi yerlerim sisicek yeminle:)) Alisverise de gidemedim ki bi turlu, evdekileri yapiyorum surekli...
Menğn güzel temizlikte bence spordan sayılıyorMerhaba arkadaşlar bugün sabah baya geç kahvaltı yaptım yani öğleyle birleşti
Kahvaltı 12:00
2 yumurta ile omlet . 2 dilim ekmek yeşillik.
Ara 16:00 10 adet badem 1 bardak süt.
Akşam 18:00
3 yemek kaşığı türlü susuz yerinden 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 5 yemek kaşığı tavuk göğsü kavurması :)
Ara da elma yerim büyük ihtimal
Su 1.5 litre Spor yok.
Ama bugün akşama kadar annemin evini temizledim cam silme halı silme koltuk silme derken kolum kanadım kalkmaz oldu ☺
Ay valla yarasin yaramasin farketmez corba cok seviyorum, yapmam lazim bi an once su corbayiBende yapıp duruyorum ama sanki yaramıyor mu tadı hoşuma gitti içiyorum
Ama menü süper ötesi tebrik ediyorum canımBende bugüne menümü bırakayım
Sabah7.30
1 yumurta peynirli omlet 4 5 zeytin yarım domates ekmek yok şekersiz çay
Ara 10.00
1 kayısı 3 4 tane badem
Öğle 12.00
1 kepçe ezogelin çorbası
6 tane sardalya balık
Salata
Kibrit kutusu kadar helva
Ara 16.00
Zerdeçallı tarçınlı 3 yk yoğurt
Akşam 19.00
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
Salata ve iki parça brokoli
Gün içerisinde ekmek yok
Şekersiz çay şekersiz Türk kahvesi form çayı ve papatya çayı
Birazdan da ıhlamur içeceğim şekersiz adet günüm olduğu içim bugün çok zorlu bir gündü
Su 2 litre
Birazdan karın egzersizi yapacağım bu kadar arkadaşlar acayip karnım şiş hamile gibi adet ve kabızlık beni mafetti
Hahaha haklısın :))Ay valla yarasin yaramasin farketmez corba cok seviyorum, yapmam lazim bi an once su corbayi
Yok kullanmıyorum ya dün içtim bugün içtim işte içmeyeyim bari bir süre öyle suçla içeçek birleyler aradığımda içiyorumAma menü süper ötesi tebrik ediyorum canım
AA birde bişey diyeceğm form çayı devamlı kullanır mısın çünkü o da bir süre sonra bağırsaklarda tembellik yapıyor ben maffoluyorm sinameki olan form Çay içtiğimde
Baya yurumussun pawcim, kumpirden bisey olmaz bence:)İyi akşamlaaarher şey üst üste geldi öyle koşturmacalı bi döneme girdim ki ağliciğim yarın bi süpriz çıkmazsa şükür totom yer görcek.
menüm
sabah
5-6 badem
4-5 fındık
10-12 kuru dut
3-4 kuru çilek
1 bardak süt
öğlen
Fırında tavuklu karnabahar
Yoğurt
akşam
Kumpir
Soda
spor 15420 adım yürüyüş, 120 bacak-kalça, 100 mekik @emnis
su 2 litreyi geçmiştir
@emnis
@emnis
Geçen haftaki kaçamaklara göre çok iyiyim zatenBaya yurumussun pawcim, kumpirden bisey olmaz bence:)
Menü çok güzel olmuş kızzxx kumpirci var ama bir o kadar da spor var tebrik ederimİyi akşamlaaarher şey üst üste geldi öyle koşturmacalı bi döneme girdim ki ağliciğim yarın bi süpriz çıkmazsa şükür totom yer görcek.
menüm
sabah
5-6 badem
4-5 fındık
10-12 kuru dut
3-4 kuru çilek
1 bardak süt
öğlen
Yoğurt
akşam
Kumpir
Soda
su 2 litreyi geçmiştir
@emnis
@emnis
Maşallah kuruyemiş dükkanına dalmışsınİyi akşamlaaarher şey üst üste geldi öyle koşturmacalı bi döneme girdim ki ağliciğim yarın bi süpriz çıkmazsa şükür totom yer görcek.
menüm
sabah
5-6 badem
4-5 fındık
10-12 kuru dut
3-4 kuru çilek
1 bardak süt
öğlen
Yoğurt
akşam
Kumpir
Soda
su 2 litreyi geçmiştir
@emnis
@emnis
Aslında kumpir fena bombaBaya yurumussun pawcim, kumpirden bisey olmaz bence:)
Oyle de 15 bin adim da az degil diye dedim:) Koruma menusu gibi:)Aslında kumpir fena bomba
Tabi aynenOyle de 15 bin adim da az degil diye dedim:) Koruma menusu gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?